Eucerin Sun Creme SK 30 -aurinkovoide

Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide, jossa on korkea UV-suoja sekä solu- ja DNA-suoja

Eucerin Sun Creme SK 30 on edistyksellinen aurinkovoide, joka suojaa kasvojen ihoa auringon ikäännyttävältä vaikutukselta. Normaalille ja kuivalle iholle. Vedenkestävä.

Tämä innovatiivinen tuote suojaa niin ihon ylempiä kuin alempiakin kerroksia UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta:

 • Erittäin tehokas fotostabiili UVA/UVB-suodatinjärjestelmä, joka sisältää Tinosorb S -suodattimen, suojaa luotettavasti auringossa palamiselta. Se on EU:n ja Cosmetics Europe – The Personal Care Associationin (aiemmin Colipa) suositusten mukainen.
 • Glykyrretiinihappo suojaa DNA:ta tukemalla ihon omia DNA:ta suojaavia ja korjaavia mekanismeja.
 • Solutason suojaa tarjoaa tehokas Licochalcone A -antioksidantti, joka suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Sun Creme SK 30 -aurinkovoiteen teho ja sopivuus iholle – myös atooppisesta ihottumasta kärsivillä – on todistettu kliinisissä tutkimuksissa. Soveltuu herkälle iholle.

Ainesosat

Käyttöohjeet

 • Vältä aineen joutumista silmiin.
 • Ei saa käyttää pikkulapsilla.
 • Vältä voimakasta keskipäivän aurinkoa ja pitkäaikaista altistumista auringolle, sillä edes korkeamman suojakertoimen aurinkovoiteet eivät suojaa sataprosenttisesti.
 • Levitä reilusti aurinkovoidetta iholle ennen kuin menet ulos. Toista käsittely usein erityisesti uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen ja hikoilun jälkeen, jotta tuotteen tarjoama suoja ei heikkene. Riittämätön aurinkovoiteen määrä heikentää suojausta.
 • Vältä aineen joutumista tekstiileille ja koville pinnoille, sillä se voi tahrata.
 • Älä oleskele auringossa liian pitkään, vaikka käyttäisit aurinkovoidetta.

Nainen levittämässä aurinkovoidetta kasvoilleen

Päivittäiseen ihonhoitoosi

Nainen käyttämässä kasvovettä

Normaali iho:
Pyyhi kasvojen iho Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä.

Nainen levittämässä päivävoidetta

For normal skin:
Treat your skin with either Eucerin AQUAporin ACTIVE Light or UV for moisturizing, or Eucerin Hyaluron-Filler Day moisturizing and wrinkle reduction.

Jos ihosi altistuu auringolle, levitä päivävoiteen jälkeen vielä Eucerin Sun Creme SK 30 -aurinkovoidetta.

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin Sun Creme SK 30 -aurinkovoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on normaali tai kuiva iho ja etsit korkean suojakertoimen sisältävää tuotetta erityisesti kasvoille:

Eucerin Sun Creme SK 30 on korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joka on kehitetty suojaamaan normaalia tai kuivaa kasvojen ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Sinulla on rasvainen tai sekaiho:

Kokeile Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 30 -aurinkovoidetta.

kasvoillesi on äskettäin tehty kemiallinen kuorinta:

Tarvitset erittäin tehokkaan aurinkovoiteen. Sellainen on esimerkiksi Eucerin Sun Creme SK 50+.

kasvosi ovat äskettäin saaneet laserhoitoa:

Tarvitset erittäin tehokkaan aurinkovoiteen. Sellainen on esimerkiksi Eucerin Sun Creme SK 50+.

Haluat erityisesti lapsille sopivan aurinkovoiteen:

Kokeile lapsille tarkoitettuja aurinkosuojatuotteita, joita ovat esimerkiksi Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 yli 6 kk:n ikäisille vauvoille sekä Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ tai Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ yli 1-vuotiaille lapsille.

Usein kysyttyä

Minkä SK-suojakertoimen tarvitsen?

Aurinkosuojakerroin (SK) pidentää aikaa, jonka voi oleskella auringossa palamatta. Esimerkiksi ihminen, joka yleensä palaa auringossa 30 minuutin kuluessa ilman aurinkovoidetta, kestää aurinkoa 300 minuuttia käyttämällä tarpeeksi suuria määriä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30. On kuitenkin suositeltavaa viettää auringossa vain enintään 60 % tästä ajasta ja muistaa, että iho voi vaurioitua, vaikka se ei vielä näyttäisi palaneelta. Tiedämme myös, että mikään aurinkovoide ei suojaa sataprosenttisesti palamiselta.

Sopiiko Eucerin Sun Creme SK 30 pikkulapsille?

Eucerin Sun Creme SK 30 on kehitetty erityisesti aikuisten iholle. Kokeile yli 1-vuotiaalle lapselle Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+-aurinkovoidetta tai Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -aurinkosprayvoidetta. Yli 6 kk:n ikäiselle vauvalle suosittelemme Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -voidetta.

Mitä eroa on aurinkoemulsiolla ja -voiteella?

Emulsiot on kehitetty rasvaiselle ja sekaiholle, ja niiden rasvaton koostumus ei jätä ihoa kiiltäväksi. Voiteet on kehitetty erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Mitä eroa on mineraalisilla ja kemiallisilla UVA-/UVB-suodattimilla, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

Kemialliset suodattimet absorboivat UV-säteilyä ja muuntavat sen vaarattomaksi lämmöksi. Mineraalisuodattimet puolestaan pysyvät ihon pinnalla, jolloin ihon pinnalle tuleva UV-säteily heijastuu ja siroaa pois. Kemiallisia suodattimia pidetään yleensä turvallisina, mutta mineraalisuodattimia kannattaa käyttää, jos iho ei siedä kemiallisia suodattimia tai jos suojattavana on vauva tai pikkulapsi, jonka iho on erittäin herkkä.

Miten UVA- ja UVB-säteily eroavat toisistaan?

Auringon pitkäaaltoiset UVA (ultravioletti-A) -säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä. Niillä on merkittävä rooli pitkäaikaisten auringon aiheuttamien ihovaurioiden synnyssä, ja ne ovat suurin ihon ikääntymisen ja ihosyövän aiheuttaja. Lisäksi UVA-säteet voivat laukaista polymorfisen aurinkoihottuman. Lyhytaaltoiset UVB (ultravioletti-B) -säteet aiheuttavat sitä vastoin iholla välitöntä näkyvää tuhoa, jota yleensä kutsutaan auringossa palamiseksi. Ne eivät tunkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, mutta ne ovat suurin solutason DNA-vaurioiden aiheuttaja.

Mitä eroa on Eucerin Sun Creme SK 50+- ja Eucerin Sun Creme Tinted SK 50+ -aurinkovoiteilla?

Molemmat tuotteet sisältävät SK 50+ -suojakertoimen ja ovat siten erittäin tehokkaita aurinkovoiteita, mutta Eucerin Sun Creme Tinted SK 50+ sisältää lisäksi sävyttäviä mineraalipigmenttejä, jotka saavat ihon näyttämään luonnollisen päivettyneeltä ja peittävät pigmenttiläiskiä. Sävyttävä aurinkovoide sopii kaikille ihotyypeille. Eucerin Sun Creme SK 50+ -aurinkovoide sisältää glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omia DNA:ta suojaavia ja korjaavia mekanismeja. Se sopii normaalille ja kuivalle iholle.

Eucerin Sun Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin

Eucerin Sun -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa auringon aíheuttamilta haitoilta.

Innovatiivinen Advanced Spectral -teknologia suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet (1) ja Licochalcone A -ainesosan, joka suojaa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle. (2)

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja sisältää ihon yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, jotka sisältävät juuri tiettyihin ihon ominaisuuksiin vaikuttavia ainesosia:

 • Jos ihosi rasvoittuu helposti ja/tai sinulla on aknetaipumusta, talin tuotantoa säätelevään Oil Control -teknologiaan perustuva koostumus ja sen rasva-aineita imevät pigmentit jättävät ihonpinnan täysin kuivaksi ja pitävät kiiltelyn poissa pitkään.
 • Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon hoidossa on ihon ennenaikainen ikääntyminen, lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävät Photoaging-tuotteet vähentävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.
 • Jos saat herkästi aurinkoihottumaa, alfa-glukosyylirutiinia sisältävät Sun Protection- ja After Sun -koostumukset auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamia allergiaoireita, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Tuotesarja sisältää myös Eucerin Kids Sun -tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja suojaamaan lapsen herkkää ihoa, sekä atooppiselle iholle sopivia tuotteita sekä aikuisten että lasten käyttöön.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.
2 - Eucerin Kids Mineral Sun Lotion ei sisällä Advanced Spectral -teknologiaa, vaan kliinisesti tutkittuja ei-kemiallisia suodattimia. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect ja Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch eivät sisällä glysyrritsiinihappoa.