• 1/1 Eucerin DermatoCLEAN [Hyaluron] Toner
 • 1/1 Eucerin DermatoCLEAN [Hyaluron] Toner

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovesi

Päivittäiseen käyttöön
Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa
Ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa

Kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille

Hellävarainen ja tehokas kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa ja valmistelee sen vastaanottamaan hoitotuotteiden aktiiviset ainesosat. Soveltuu päivittäiseen käyttöön, myös herkälle iholle.

Tuotetiedot

Kosteuttava kasvovesi

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovesi poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti pienetkin puhdistusaineiden tai meikin jäämät iholta.

Alkoholiton kasvovetemme sisältää hyaluronihappoa ja muita luonnollisia, kosteuttavia ainesosia jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja jättävät iholle puhtaan ja raikkaan tunteen.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner on ihanteellinen kasvovesi kaikille ihotyypeille ja sen on kliinisissä ja dermatologisissa testeissä todistettu soveltuvan myös herkälle iholle.


Kliiniset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Ominaisuudet

 • hajusteeton
 • alkoholiton
 • ei sisällä väriaineita
 • ei sisällä parabeeneja

Kuinka käyttää

Ohjeet

Nainen puhdistaa kasvojaan

Käytä kasvovettä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Kostuta vanulappu kasvovedellä. Pyyhi hellävaroen kasvot, kaula ja dekolteealue vanulapulla.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Nainen puhdistaa kasvojaan

Puhdista

Puhdista iho aamuin illoin omalle ihotyypillesi sopivalla Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] -tuotteella.

Lue lisää
Nainen pyyhkii kasvojaan kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot, kaula ja dekolteealue kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Tämä viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee ihosi hoitotuotteita varten.

Lue lisää
Nainen levittää hoitotuotetta

Hoida

Seuraava askel on ihollesi sopivat hoitotuotteet, kuten seerumi, silmänympärysvoide, sekä päivä- tai yövoide. Suosittelemme seuraavia tuotesarjoja ihosi yksilöllisistä tarpeista riippuen:

Eucerin Hyaluron-Filler: ihanteellinen ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Madaltaa jopa syviä ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity: Tehoaa jopa syviin ryppyihin silottaen ja parantaen ihon kimmoisuutta.

Eucerin Anti-Pigment, sisältää Thiamidolia: Häivyttää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, jolloin iho näyttää heleältä ja tasaisemmalta.


Lue lisää

Lisää suojaa ihollesi

Eucerinin päivävoiteista useat sisältävät tärkeän aurinkosuojakertoimen (SPF). Jos kaipaat lisäsuojaa, löydät Eucerinin aurinkosuojatuotteiden valikoimasta sekä korkean että erittäin korkean aurinkosuojakertoimen tuotteita, jotka on tarkoitettu yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Ainesosat

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Onko kasvoveden käyttämisellä tosiaan vaikutusta?

  Kyllä, Eucerin DermatoCLEAN Toner täydentää ihonhoitorutiiniasi monella tavalla: se raikastaa ihosi välittömästi, puhdistaa loputkin puhdistustuotteen jäämät ja valmistelee ihosi ihonhoitorutiinin seuraavaa vaihetta varten. Kasvovedellä pyyhitty iho hyödyntää tehokkaammin hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat.

 • Ovatko alkoholia sisältävät kasvovedet hyväksi iholle?

  Osa ihmisistä pitää alkoholia sisältävän kasvoveden viilentävästä vaikutuksesta, mutta alkoholi poistaa iholta myös sen luonnollista suojaa. Koska iho tarvitsee myös luonnollisia rasva-aineita pysyäkseen hyvinvoivana, rauhaset saattavat alkavat kompensoida tilannetta ja tuottaa niitä liikaa. Jos sinulla on sekaiho tai rasvoittuva iho, iho voi muuttua entistä rasvoittuvammaksi. Kuivalla iholla alkoholi puolestaan lisää kuivuutta ja ihon herkkyyttä. Herkkäihoisten kannattaa välttää alkoholia sisältäviä kasvovesiä, sillä ne voivat vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa ärsytystä.

  Eucerin DermatoCLEAN Toner on alkoholiton kasvovesi. Se on tutkimusten perusteella hellävarainen herkälläkin iholla ja jättää ihon puhtaan, raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi.

 • Onko kasvot tarpeen puhdistaa sekä aamulla että illalla?

  Kyllä. Kasvojen ihon talirauhaset tuottavat talia – ihosi luonnollista öljymäistä ainetta, joka estää sitä kuivumasta – vuorokauden ympäri. Ihon puhdistaminen aamulla poistaa ylimääräisen talin. Päivän päätteeksi tehtävä puhdistus taas poistaa talin, hien, ilmansaasteet ja meikin. Puhdistaminen auttaa ihoasi myös hyödyntämään paremmin muut käyttämäsi hoitotuotteet.


Kokeile myös