Koristeellinen kuva tyylitellystä maapallosta.

Vähentämällä CO2-jalanjälkeä

Me Eucerinilla olemme sitoutuneet pienentämään CO2-jalanjälkeämme. Tämä tarkoittaa, että mietimme uudelleen, miten innovoimme, valmistamme ja pakkaamme tuotteitamme.

Ympäristömme on tärkeä

Pienennämme jatkuvasti hiilidioksidijalanjälkeämme tukemalla kiertotaloutta, säästämällä materiaaleja ja edistämällä kestävää maankäyttöä.

Joki mutkittelee rehevän metsän läpi.

Kunnianhimosta toimintaan

Eucerinilla olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin tavoitteisiin:

  • Vuoteen 2025 mennessä vähennämme fossiilipohjaisen neitseellisen muovin kulutusta ~50 %1 vuoteen 2019 verrattuna esimerkiksi vähentämällä pakkausten painoa ja käyttämällä kierrätysmateriaaleja. 
  • Vuoteen 2025 mennessä vähennämme paperin käyttöä yli 200 tonnia vuodessa vuoteen 2019 verrattuna.
  • Kiertotalouden tukemiseksi suurin osa pakkauksistamme on kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä tai uudelleentäytettäviä vuoteen 2025 mennessä. 
  • Eucerin osallistuu Beiersdorfin ilmastotavoitteeseen vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 30 % vuodesta 2018 vuoteen 2025.

Vastuullisuus alkaa raaka-aineiden hankinnasta

Lue, miten Eucerin keskittyy vastuullisuuteen koko toimitusketjussa ja sen ulkopuolella.

Eucerinin tavoitteet vuodelle 2025

Maailmanlaajuisena ihonhoidon edelläkävijänä määrittelemme uudelleen lähestymistapamme kestävään kehitykseen ja olemme sitoutuneet kunnianhimoiseen ohjelmaan. Neljän tärkeimmän kestävän kehityksen tavoitteemme mukaisesti lupaamme muotoilla ja pakata tuntemasi ja rakastamasi Eucerin-tuotteet kestävämmällä tavalla.

1: Beiersdorfin yritystavoite

1: Beiersdorf company target