Käyttöehdot

Koska Internet tarjoaa paljon sekä mahdollisuuksia että riskejä, pyydämme sinua huomioimaan seuraavat sivuston yleiset käyttöohjeet, jotka olemme laatineet niin omaksi kuin käyttäjiemme suojaamiseksi. Kiitos ymmärryksestäsi.

1. Henkilötiedot

Tutustu tietosuojaa koskeviin juridisiin käytäntöihimme.

2. Käyttöehtojen päivittäminen

Jatkuvien teknisten ja oikeudellisten uudistusten takia teemme aika-ajoin lisäyksiä ja päivityksiä nykyisiin käyttöehtoihimme. Tarkista aina ennen sivustomme käyttöä, milloin tiedot on viimeksi lisätty. Viimeisin päivitys on tehty lokakuussa 2013.

3. Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut suojaavat oikeudet

Kaikki verkkosivustomme sisältämät tiedot, mukaan lukien tekstit, kuvat, graafiset esitykset sekä ääni- ja videotiedostot ovat, ellei nimenomaan toisin ilmoiteta, Beiersdorf AG:n omaisuutta. (Huomioi tähän liittyen hyperlinkkejä koskeva lausunto kohdassa nro 3.) Tätä tekijänoikeuden piiriin kuuluvaa sisältöä voi käyttää ilman nimenomaista lupaa ainoastaan yksityiseen, muttei julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen (lataukset, jäljentäminen jne.). Sisällön muuttaminen, kääntäminen tai muu muokkaus tai käsittely on kielletty ilman Beiersdorf AG:n etukäteen myöntämää kirjallista suostumusta. 

Beiersdorf AG:n rekisteröityjen tavaramerkkien ja logojen luvaton käyttö tai väärinkäyttö ei ole sallittua. 

Huomioithan, että tekijänoikeuksiemme tai muiden suojaavien oikeuksiemme loukkaus saattaa johtaa oikeustoimiin (siviilioikeus ja/tai rikosoikeus).

4. Vastuunrajoitus

Tämä sivusto on tarkoitettu ainoastaan sen maan asukkaille, jonka valitsit www.eucerin.com-sivuston aloitusruudusta. Tämän sivusto noudattaa paikallisia lakeja. Tämän sivun materiaalit, mukaan lukien tuotteet, palvelut ja tiedot, eivät välttämättä ole asianmukaisia tai saatavissa tämän toimivalta-alueen ulkopuolella. Tarjoukset, tuotteet tai palvelut, jotka ovat saatavissa tai joista kerrotaan tällä sivustolla, eivät päde, mikäli ne ovat kiellettyjä valitsemasi maan lakien mukaan. Käy osoitteessa www.eucerin.com ja valitse sijaintisi, jolloin sinut ohjataan sopivalle sivustolle. 

Tämän sivuston sisältämät tiedot on laadittu ja tarkistettu erittäin huolellisesti. Siitä huolimatta Beiersdorf AG ei vastaa sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä ja/tai laadusta.                                                                                                     

Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä muiden toimijoiden sivustoille. Beiersdorf AG ei ole tietoinen kolmansien osapuolien verkkosivustojen sisällöistä, eikä Beiersdorf AG ei ole vastuussa mistään ulkopuolisten toimijoiden sivustojen mahdollisesti sisältämästä laittomasta sisällöstä tai muista lainrikkomuksista. Beiersdorf AG kuitenkin poistaa viipymättä minkä tahansa asiaankuuluvia lakeja rikkovan linkin tai sisällön tultuaan siitä tietoiseksi. 

5. Ehtojen toimeenpanokelpoisuus

Jos jokin näistä ehdoista on laiton, mitätön tai toimeenpanokelvoton tai muuttuu sellaiseksi millä tahansa lainkäyttöalueella, tämä ei vaikuta muiden ehtojen toimeenpanokelpoisuuteen kyseisellä lainkäyttöalueella.

Jos haluat tehdä ilmoituksen verkkosivustoillamme olevista lainvastaisista ehdoista, ota meihin yhteys.

Beiersdorf AG

Unnastr. 48

20253 Hamburg

Germany

Puhelin: +49 (0)40 - 4909- 0

Sähköposti