Abstraktit vihreät kuvitukset sydämistä, ihmisistä ja käsistä, jotka edustavat rakkautta ja yhteisöllisyyttä.
Kestävä kehitys

Yhteiskunnallemme:
Sosiaalinen osallisuus


Me Eucerinilla juhlimme ihoa sen kaikessa monimuotoisuudessa.
Olemme erityisesti sitoutuneet tukemaan
ihosairauksista kärsiviä henkilöitä.

Osallisuus on tärkeää

Huomattava osa ihmisistä, joilla on näkyviä ihosairauksia, kärsii  häpeästä ja stigmatisoinnista, jotka aiheuttavat psykologista ja emotionaalista taakkaa. Siksi olemme sitoutuneet torjumaan niitä ja edistämään ihosairauksista kärsivien henkilöiden ja ryhmien sosiaalista osallisuutta kaikissa ikäryhmissä.

Eucerinin sosiaalinen tehtävä

Vuoteen 2023 mennessä toteutamme paikallisia sosiaalisia hankkeita vähintään 15 maassa parantaaksemme merkittävästi ihosairauksista kärsivien ihmisten elämänlaatua kaikissa ikäryhmissä. Näillä hankkeilla pyritään lievittämään ihosairauksien aiheuttamaa psykologista ja emotionaalista taakkaa ja samalla lisäämään potilaiden osallistumista yhteiskuntaan, mikä edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita "Hyvä terveys ja hyvinvointi" ja "Eriarvoisuuden vähentäminen".Eucerinin tavoitteet vuodelle 2025

Maailmanlaajuisena ihonhoidon edelläkävijänä määrittelemme uudelleen lähestymistapamme kestävään kehitykseen ja olemme sitoutuneet kunnianhimoiseen ohjelmaan. Neljän keskeisen kestävän kehityksen tavoitteen mukaisesti lupaamme muotoilla ja pakata tuntemasi ja rakastamasi Eucerin-tuotteet kestävämmällä tavalla.