• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night

Anti aging -yövoide ikääntyneelle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Parantaa kimmoisuutta ja säteilyä
Tasoittaa syviäkin ryppyjä
Ei aiheuta näppyjä
Kevyesti hajustettu

Ikääntyneen ihon yövoide

Tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

Tuotetiedot

Ikääntyneen ihon anti aging -yövoide

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night on anti aging -yövoide, joka tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta. 

Ainutlaatuinen koostumus ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä monin eri tavoin. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa tasoittaa näkyvästi syvimpiäkin ryppyjä. Arktiini (kollageenin uusiutumista ihosoluissa vauhdittava vaikuttava ainesosa) vaikuttaa yhdessä silymariinin kanssa (voimakas antioksidantti, joka suojelee kollageenia ja elastiinia hajoamiselta ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla). Iho tuntuu kiinteältä ja sileältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä. 

 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteessa on myös argaaniöljyä. Se sisältää paljon ihoa helliviä lipidejä, ja siksi argaaniöljy tukee ihon uusiutumista ja siloittaa ihon pintaa yön aikana.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.


Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus johon osallistui 120 iältään 49+ vuotiasta naista. Kahden viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 100%: parantaa ihon ulkonäköä 
 • 100%: iho tuntuu selvästi kiinteämmältä
 • 99%: kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti
 • 97%: iho tuntuu vahvemmalta
 • 95%: rypyt ja juonteet vähenevät näkyvästi
 • 93%: tuo iholle uudenlaista säteilyä

Kuinka käyttää

Hoida syviä ryppyjä Eucerin-yövoiteella

Ohjeet

 

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa

Puhdista

Puhdista kasvot Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk -puhdistusmaidolla.

 
Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi kasvosi hoitotuotteita varten. 

 
Lue lisää
Hoida syviä ryppyjä Eucerinin anti aging -voiteella

Hoito

aamuisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 ja SPF30 -päivävoidetta.
iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoidetta


Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvoöljyä

Erityinen hoito

Käytä tavanomaisen hoitotuotteen lisäksi ravitsevaa Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil -kasvoöljyä. Sitä voi levittää kasvoille kahdestikin päivässä – joko aamulla tai illalla tai aamuin illoin. Levitä öljy joko ennen hoitovoidetta tai sen jälkeen. Voit myös sekoittaa öljyä kämmenelläsi hoitovoiteeseen ja levittää ne iholle samanaikaisesti.

 

Lue lisää
Käytä Eucerinin anti aging -aurinkotuotteita

Suojaa

Jos kaipaat päivävoiteen lisäksi erillistä aurinkosuojatuotetta, kokeile Eucerin Anti-age Sun Fluid SPF50 -aurinkovoidetta.

 

Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi ikääntyy ja etsit yövoidetta, joka vähentää ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:

 
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night ravitsee ihoa ja tukee sen uusiutumista öiseen aikaan. Se tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteältä ja sileältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit päivävoidetta, joka vähentää ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15 tai SPF30 -päivävoidetta.

Etsit kasvoöljyä, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vastustuskykyä:

Kokeile Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil -kasvoöljyä.
 
Etsit yövoidetta, ja olet erityisesti huolestunut ihon veltostumisesta, sen täyteläisyyden häviämisestä ja kasvojen ääriviivojen pehmenemisestä:
 
Suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoidetta.

Etsit yövoidetta hoitamaan ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä – juonteita ja ryppyjä:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta.

Sinulla on herkkä iho ja etsit yövoidetta, joka tasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa:

Kokeile Eucerin Q10 Active Night -yövoidetta.
 

Ainesosat

Kuinka se vaikuttaa

Ihon ikääntyessä se tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa ja kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – syntyy syviä ryppyjä ja iho alkaa veltostua. Verisuonet hajoavat herkemmin ja iho saa heikommin happea ja ravinteita. Näin iho alkaa helposti näyttämään väsyneeltä ja menettää säteilyään.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteen vaikuttavat ainesosat taistelevat yhdessä monia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Koostumus sisältää Eucerinin innovatiivista yhdistelmää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka tasoittaa täsmällisesti syviäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimpien kerrosten kosteustasapainoa (siellä, missä hienot juonteet ja rypyt saavat alkunsa) samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on edellistä 40x pienempää, ylettyy syvemmälle epidemiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä, missä syvemmät rypyt syntyvät.

1Koostumuksessa on mukana myös ainutlaatuinen ja vaikuttava yhdistelmä arktiinia (joka vauhdittaa kollageenin uusiutumista ihosoluissa) ja silymariinia (joka suojelee kollageenia ja elastiinia oksidatiiviselta stressiltä). Antioksidanttisesti vaikuttava silymariini aktivoi myös ihon mikroverenkiertoa solutasolla. Iho näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

1 Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Nuorekas iho näyttää kiinteältä ja säteilevältä, eikä siinä ole ryppyjä tai juonteita (piirroskuva)

Piirroskuva ikääntyvästä ihosta

Ihon ikääntyessä sen kimmoisuus, säteily ja vastustuskyky heikkenevät ja ihossa on ryppyjä (piirroskuva)

Piirroskuva nuorekkaasta ihosta

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarja on erityisesti kehitetty ikääntyneelle iholle ja sinulle, joka olet erityisen huolestunut kimmoisuuden häviämisestä ja syvistä rypyistä. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, monet 50 vuotta täyttäneet puhuvat juuri näistä muutoksista. Tuotteet vaikuttavat yhdessä ja tasoittavat syviäkin ryppyjä ja parantavat ihon kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteämmältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

  Jos ihollasi näkyy vasta ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä, kokeile Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjaa. 

  Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon ikääntyessä on ihon veltostuminen, sen täyteläisyyden väheneminen ja kasvojen ääriviivojen pehmeneminen (kuten noin 40–50-vuotiailla naisilla usein), kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteita. Ne on kehitetty tasoittamaan syviäkin ryppyjä ja kohottamaan ja terävöittämään kasvojen ääriviivoja.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjaa on hyvä alkaa käyttää?

  Jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on kehitetty juuri näiden muutosten hoitamiseen. Neljissäkymmenissä useimmat meistä kokevat ihon veltostuneen, sen täyteläisyyden kadonneen ja kasvojen ääriviivojen pehmentyneen, ja silloin avuksi tulevat Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteet. Viisikymmentä vuotta täytettyämme iho tarvitsee apua kimmoisuuden säilyttämiseen, ja silloin on hyvä käyttää Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

 • Miksi tarvitsen myös yövoiteen?

  Iho uusiutuu yön aikana. Paitsi että yövoide kosteuttaa ihoa, se sisältää myös ainesosia, jotka stimuloivat solujen uusiutumisprosessia. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteessa tuo vaikuttava ainesosa on argaaniöljy. Se sisältää paljon ihoa helliviä lipidejä, ja siksi argaaniöljy ravitsee ikääntyvää ihoa ja tukee ihon uusiutumista öiseen aikaan.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi