• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rosé SPF30
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rosé SPF30

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rosé SPF30 -päivävoide

Antaa välittömästi samealle iholle hyvinvoivaa ja säteilevää hehkua
Vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia
Parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää syviäkin ryppyjä sekä juonteita
Sopii kaikille ihotyypeille
Saatavilla apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Anti-age-päivävoide, joka saa ihon hehkumaan

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 -päivävoide vähentää ikääntymisen merkkejä iholla. Tuote sisältää patentoitua Thiamidolia, joka vaalentaa pigmenttimuutoksia. Hyaluronihappo silottaa ryppyjä sekä arktiinin ja kreatiinin yhdistelmä parantaa ihon kimmoisuutta. Tuote muistuttaa sävyltään vaaleaa ruusua: se näyttää upealta erityisesti aamuisin kalpealla ja väsyneellä iholla.

Tuotetiedot

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 -päivävoide on ikääntyvälle iholle suunniteltu päivävoide. Se tuo iholle upeaa, ruusumaista hehkua. Hyvästele kalpea ja samea iho: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 -päivävoide parantaa ihon kimmoisuutta, silottaa syviäkin ryppyjä, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä palauttaa hehkun välittömästi.

Päivävoide on sävyltään ruusumainen ja siksi se näyttää erityisen hyvältä aamuisin kalpealla ja väsyneellä iholla. Tuote saa ihon näyttämään säteilevältä ja hehkuvalta. Ainesosiksi on valittu ainutlaatuinen yhdistelmä tutkitusti tehokkaita ainesosia: mm. korkea- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, arktiinia ja kreatiinia sekä Thiamidolia. Päivävoide silottaa näkyviäkin ryppyjä, elvyttää kollageenin tuotantoa sekä lisää ihon joustavuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 -päivävoide sisältää suojakertoimen 30. Tuote ehkäisee tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä juonteiden syventymistä.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 132 vapaaehtoisen ryhmässä ryhmässä. He raportoivat mm. seuraavia tuloksia neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen:

98 %

Ehkäisee vaaleaa ihoa erityisesti aamuisin

95 %

Tekee ihosta välittömästi ruusuisen raikkaan

94 %

Antaa iholle lämpimän, ruusuisen sävyn

98 %

Parantaa ihon joustavuutta

89 %

Saa ihoni näyttämään nuoremmalta

92 %

Saa ihoni välittömästi näyttämään kiinteämmältä

Ominaisuudet

 • Vähentää ikääntymisen merkkejä ja häivyttää ryppyjä
 • Tuo iholle raikkautta, hehkua ja kauniin, ruusuisen sävyn
 • Lisää ihon joustavuutta
 • Sopii kaikille ihotyypeille

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Ota päivävoide osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Puhdista kasvosi aamulla ja levitä voidetta kasvoillesi, kaulallesi sekä rintakehän alueelle.
 • Hiero päivävoidetta kevyesti, kunnes se on imeytynyt. Vältä silmänympärysihoa.
 • Muista, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa käyttää enintään neljä kertaa päivässä.
 • Saat parhaan lopputuloksen, kun käytät myös muita Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteita.

Päivittäinen ihonhoitorutiini

Puhdista

Puhdista

Puhdista iho perusteellisesti Eucerin-puhdistustuotteella. Valitse esimerkiksi näistä:

Lue lisää
Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä, kuten esimerkiksi Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihoa hoitotuotteita varten. Kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille.

Lue lisää
Kosteuta ja hoivaa

Kosteuta ja hoivaa

Lue lisää
Hemmottele kasvojesi ihoa

Hemmottele kasvojesi ihoa

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 -päivävoidetta kasvoillesi. Ethän unohda myöskään kaulan tai rintakehän aluetta? Tuote sisältää suojakertoimen 30, joten se suojaa ihoasi auringon haitallisilta vaikutuksilta päivän aikana.

Lue lisää
Muista lisätä aurinkosuoja

Muista lisätä aurinkosuoja

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 sisältää suojakertoimen 30. Sen lisäksi on tärkeää suojata ihoa perusteellisemmin auringolta vuoden ympäri myös Suomessa ja aivan erityisesti keväisin sekä kesäisin. Eucerin Sun -tuotevalikoima sisältää vaihtoehtoja koko perheelle.

Lue lisää

Ainesosat

Kuinka se toimii

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on osa ihon sidekudosta. Yksi aineen tärkeimmistä tehtävistä on kosteuden säilyttäminen. Ihosolut muodostavat hyaluronihappoa. Ikääntyessämme ihomme kyky tuottaa hyaluronihappoa heikkenee – ryppyjä alkaa muodostua ja ne syvenevät. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet vähentävät tutkitusti juonteita ja ryppyjä.

 

Suuri- ja pienimolekyylinen hyaluronihappo

Eucerin käyttää kahta eri tyyppistä hyaluronihappoa torjuakseen ikääntymisen merkkejä ja täyttääkseen ryppyjä tehokkaasti.

1) Suurimolekyylinen hyaluronihappo eli pitkäketjuinen hyaluronihappo

 • Jää ihon pinnalle.
 • Parantaa nestetasapainoa orvaskeden ulkokerroksessa eli siellä, jossa hienoja juonteita ja ryppyjä ilmestyy.

2) Pienimolekyylinen hyaluronihappo eli lyhytketjuinen hyaluronihappo

 • Stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa.
 • Täyttää kosteudella syvempiä ryppyjä.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mistä tiedän, sopiiko tämä tuoteperhe minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarja on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Suosittelemme kokeilemaan sitä, mikäli ihollasi on pigmenttimuutoksia, syviä ryppyjä tai kaipaat lisää joustavuutta. Ihon ikääntyminen on yksilöllistä, mutta merkit siitä ovat tyypillisesti nähtävillä yli 50-vuotiailla.

  Sarjan tuotteet täyttävät syviäkin ryppyjä, parantavat ihon kimmoisuutta sekä vähentävät ikääntymisen merkkejä. Ne saavat ihon näyttämään nuorekkaammalta, sileämmältä ja säteilevämmältä.

  Jos olet alle 50-vuotias ja haluat ehkäistä ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, kuten hienoja juonteita, kokeile Eucerin Hyaluron-Filler -sarjaa.

 • Minkä ikäisenä minun pitäisi alkaa käyttämään Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteita?

  Koska ihomme muutokset ovat yksilöllisiä, kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta. Ihomme ikääntymiseen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät: mm. genetiikka, auringolle altistuminen, ravinto… Yleissääntö on, että ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä noin 30-vuotiaana. Niihin suosittelemme ensisijaisesti Eucerin Hyaluron-Filler-tuoteperhettä. Kun täytämme 40, moni huomaa ihonsa kimmoisuuden vähentyneen ja kasvojensa muotojen muuttuneen. Yli 50-vuotiaat kertovat kokevansa näitä muutoksia enemmän. Siksi suosittelemme erityisesti heille Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjaa.

 • Miksi päivävoide sisältää UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu vartalon ihoa enemmän auringolle ja sen suojaaminen haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä on siksi erityisen tärkeää. Päivävoide suojaa ihoa auringolta sekä ehkäisee auringon aiheuttamaa ikääntymistä.

 • Sopiiko tuote myös meikin alle?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 sopii hyvin myös meikin alle.

Kokeile myös