• 1/1 3D Serum
 • 1/1 3D Serum

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum -seerumi

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi aikuiselle iholle
Sopii kaikille ihotyypeille
Häivyttää ikäläiskiä jo kahdessa viikossa
Silottaa syviä juonteita
Parantaa kimmoisuutta ja antaa iholle uutta säihkettä
Ei tuki ihohuokosia
Kevyesti hajustettu

3D Serum

 

3D-seerumi

Vähentää ikäläiskiä kahdessa viikossa

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi, joka vähentää ikäläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista, silottaa juonteita ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Vähentää ikäläiskiä tiamidolin vaikutuksesta

Tuotetiedot

Syvien juonteiden hoitoseerumi, joka häivyttää myös ikäläiskiä

Eucerinin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum on kevyt ja kosteuttava ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitotuote, joka dermatologisten hoitojen innoittamana hoitaa tehokkaasti kaikkia ihon ikääntymisen kolmea ulottuvuutta:

1. Ikäläiskät: Koostumus sisältää tiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä tiamidoli vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän ikäläiskiä ja säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.

2. Rypyt: Ihon ikääntyessä rypyt syvenevät. Innovatiivinen sekoitus suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa syviä ryppyjä selvästi. Suurimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa silottamalla ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi1) tunkeutuu syvälle epidermikseen, jossa syvemmät rypyt saavat alkunsa.

3. Kimmoisuuden väheneminen: Vaikuttava ainesosa, arktiini, kiihdyttää todistetusti kollageenin uusiutumista ihosoluissa. Se vaikuttaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum vähentää kliinisesti ja dermatologisesti osoitetulla tavalla ikäläiskiä, silottaa syviä ryppyjä, parantaa kimmoisuutta ja jättää ihon säteilevän ja nuorekkaan näköiseksi ja tuntuiseksi. 

1 Samassa koostumuksessa käytettyyn suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tutkittiin 120 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 50-65-vuotiaita. He raportoivat kahden ja neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen seuraavaa:

 

Kahden viikon kuluttua

Neljän viikon kuluttua

Parantaa ihon kimmoisuutta

100%

100%

Tuo iholle raikasta ja nuorekasta ilmettä

100%

100%

Häivyttää ikäläiskiä kasvoissa

98%

100%

Kiinteyttää ihoa selvästi

97%

100%

Saa ihon näyttämään säteilevältä

97%

100%

Silottaa selvästi syviä ryppyjä

91%

99%


1 BDF research, PiU, joulukuu 2019

Properties

 • non-comedogenic
 • lightly-fragranced

Kuinka käyttää

Näin käytät seerumia

Näin käytät Eucerinin syvien juonteiden hoitoseerumia

 • Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamulla ja/tai illalla*
 • Hiero hellävaraisesti ihoon
 • Vältä kosketusta silmiin
 • Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi seerumia on hyvä käyttää yhdessä muiden Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteiden kanssa

*Levitä tiamidolia sisältäviä hoitotuotteita yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä. Vältä kosketusta silmiin.

 

"•
"

 

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistustuotetta

Puhdista

Puhdista iho huolellisesti Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] -puhdistustuotteella. Jos silmissäsi on vedenkestävää ripsiväriä, poista se ennen kasvojen pesemistä Eucerin DermatoCLEAN Micellar Eye Make-Up Remover -meikinpoistoaineella.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Lue lisää
Ryppyseerumi Eucerinilta

Erityinen hoito

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum ennen päivä- tai yövoidetta ja silmänympärysvoidetta.

Lue lisää
Paras hoitotuote syvien ryppyjen silottamiseen Eucerinilta

Hoida

Levitä sen jälkeen päivä- tai yövoidetta ja silmänympärysvoidetta:

Lisää ravitsevaa hoitoa ihosi saa silloin, kun käytät voidetta yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Facial Oil -kasvoöljyn kanssa. Levitä sitä joko ennen hoitotuotetta tai sen jälkeen. Halutessasi voit myös sekoittaa öljyn voiteeseen kämmenelläsi ja levittää molemmat yhtä aikaa.

Lue lisää
Levitä sitten aurinkosuojavoide tarpeen mukaan

Lisää suojaa

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 30- ja SPF 15 -päivävoiteet suojaavat sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Jos etsit lisää suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä sekä HEVIS-valon ihoa vahingoittavilta vaikutuksilta, suosittelemme Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 -voidetta.

Lue lisää

Ainesosat

Kuinka se vaikuttaa

Ikääntyessä ihoon ilmestyy ikäläiskiä. Aikuinen iho tuottaa lisäksi vähemmän hyaluronihappoa, ja myös kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – siihen muodostuu syviä ryppyjä ja se alkaa veltostua. Verisuonet heikkenevät iän myötä, ja iho saa entistä vähemmän happea ja ravinteita – iho näyttää "väsyneeltä", eikä enää niin säteilevältä.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D -seerumin vaikuttavat ainesosat tekevät yhdessä töitä ikääntymisen merkkejä vastaan: 

 • Koostumus sisältää patentoitua aktiivista tiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä tiamidoli vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu häivyttävän ikäläiskiä ja säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.
 • Innovatiivinen sekoitus sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa on täsmäisku silottamaan syviä ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimman kerroksen kosteustasapainoa (alueella, jossa pienet rypyt ja juonteet saavat alkunsa), kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi1, tunkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä, missä syvemmät rypyt syntyvät.
 • Koostumus sisältää myös arktiinia, joka kiihdyttää kollageenin uusiutumista ihosoluissa ja parantaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum häivyttää ikäläiskiä, silottaa syviä ryppyjä, parantaa kimmoisuutta ja jättää ihon säteilevän ja nuorekkaan näköiseksi kliinisesti ja dermatologisesti todistetulla tavalla.

1 Samassa koostumuksessa käytettyyn suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna

Selkeimmät ihon ikääntymisen merkit

 • Epätasainen ihon väri, ikäläiskät
 • Rypyt, kimmoisuuden ja kiinteyden väheneminen: hyaluronihapon ja kollageenin vähentyminen
 • Ihon kunto heikkenee

Ihon ikääntyminen: Kuvituskuva

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D -seerumin edut

 • Tiamidoli häivyttää ikäläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista 
 • Hyaluronihappo ja kollageeni lisääntyvät: rypyt silottuvat ja iho on kimmoisampi ja kiinteämpi 
 • Ihon kunto paranee.

Paras hoitotuote syville rypyille: Kuvituskuva

Usein esitettyjä kysymyksiä (11)

Kokeile myös