• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30
  • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide

Vähentää näkyvästi ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia
Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan
Tuloksia jo kahdessa viikossa
SPF 30 suojaa ihoa myös auringolta
Kätevä koko käsilaukkuun ja matkoille mukaan: 75 ml

Ikääntymisen merkkejä vähentävä ravitseva käsivoide

Patentoitua Thiamidolia sisältävä ravitseva käsivoide, joka vähentää ja ehkäisee ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä – säännöllisesti käytettynä jo kahdessa viikossa. Hyaluronihappo kosteuttaa, arktiini puolestaan parantaa ihon kimmoisuutta.

Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Tuote suojaa ihoa myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä, sillä se sisältää suojakertoimen 30. 

Tuotetiedot

Ravitseva käsivoide, joka kosteuttaa ja vähentää ikääntymisen merkkejä

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream -käsivoide on suunniteltu pigmenttimuutosten ja "maksaläiskien" vaalentamiseen käsissä. Se myös estää uusien läiskien ilmaantumista. Voide on hyvin imeytyvää, parantaa ihon kimmoisuutta ja se kosteuttaa ihoa uskomattoman tehokkaasti. Käsien iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko päivän.

Melaniinipigmentti syntyy melanosyyteissä ja se muodostaa väriä ihoon. Melaniini on myös ihon oma luonnollinen UV-suoja. Melaniinin liikatuotanto ja epätasainen jakaantuminen ihossa saattaa kuitenkin aiheuttaa pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä. Viimeistään 50 ikävuoden jälkeen moni huomaa käsissään pigmenttimuutoksia. Nämä johtuvat usein sekä ikääntymisestä että altistumisesta auringon säteilylle. Myös oman ihon tyyppi vaikuttaa pigmentin muodostumiseen.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream -voiteen uniikki koostumus vaikuttaa monipuolisesti ikääntymisen merkkeihin käsien iholla. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa madaltaa näkyvästi jopa syviä ryppyjä. Arktiini stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Voide sisältää myös Thiamidolia, tehokasta ja patentoitua ainesosaa, joka vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten syntymekanismiin. Sen on kliinisisssä ja dermatologisissa testeissä todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia iholla ja estävän niiden ilmaantumista. Säännöllisessä käytössä tuloksia on nähtävissä jo kahden viikon jälkeen – pidempään käytettynä tulokset ovat vielä näkyvämpiä.

UVA- ja UVB-suodattimet (SPF 30) varmistavat, että voide suojaa käsiä auringon vanhentavalta vaikutukselta ja pigmenttimuutoksilta. Kädet tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta sekä niiden iho näyttää tasaisemmalta.

Huomaathan, että suosittelemme Thiamidolia sisältäviä tuotteita käytettävän korkeintaan neljä kertaa päivässä.
 

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset todistavat, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Ominaisuudet

  • Imeytyy nopeasti
  • Kevyt koostumus
  • Miedosti hajustettu
  • Tahmaamaton

Tärkeimmät havainnot

 

Tuotteen käyttöä testasi 130 henkilöä neljän viikon ajan. Osallistujat olivat iältään 50-65-vuotiaita ja heillä oli käsissään ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia. Testijakson lopussa he raportoivat seuraavia tuloksia:

  • 95 % kertoi voiteen silottavan ihoa ja parantavan joustavuutta
  • 95 % kertoi tuotteen kosteuttavan ihoa tehokkaasti
  • 91 % kertoi voiteen saavan kädet näyttämään nuoremmilta
  • 94 % kuvaili käsiensä ihon muuttuneen tasaisemmaksi voiteen käytön myötä
  • 81 % kertoi voiteen estävän ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten (eli maksaläiskien) uusiutumista

 

** PiU-tutkimus, Beiersdorf AG Italia, syyskuu 2020

Kuinka käyttää

Näin saat käsiesi ihon näyttämään nuorekkaammalta

Hiero voidetta käsiin niin kauan, kunnes se on täysin imeytynyt.

1. Hiero voidetta käsiin niin kauan, kunnes se on täysin imeytynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

2. Käytä käsivoidetta myös iltaisin nukkumaan mennessäsi.

3. Ota käsivoiteen käytöstä rutiini, sillä parhaat tulokset saavutetaan vain säännöllisellä käytöllä. Huomioithan kuitenkin, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa käyttää korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Käsissäsi on näkyviä ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide vähentää näkyvästi olemassa olevia pigmenttimuutoksia ja ehkäisee uusien pigmenttimuutosten ilmaantumista.

Haluat ehkäistä ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten – eli maksaläiskien – ilmaantumista.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide on tutkitusti tehokas tuote. Se sisältää vaikuttavana aineena Thiamidolia, joka auttaa ehkäisemään ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia.

Sinulla on ikääntyvä iho ja haluat panostaa käsiesi hyvinvointiin.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide -käsivoide sopii aikuisen iholle. Se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit käsivoidetta kuivalle, herkälle tai karhealle iholle.
Kokeile UreaRepair PLUS Hand Cream 5 % Urea -voidetta. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkään.

Ainesosat

Arktiini (Arctium lappa)

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteista löytyvä Arktiini on luonnonmukainen tehoaine. Sitä uutetaan takiaisen kukista.

Paikallisesti käytettynä Arktiini stimuloi heikentyneen sidekudoksen uudelleenrakentumista soluseinämissä. Samalla se vahvistaa ihoa niin, että siitä tulee kimmoisampi.

Lisäksi Arktiini aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa, joka vähenee rajusti ikääntyessämme. Arktiini edistää kiinteämpää ja kimmoisampaa ihoa sekä torjuu uusia juonteita ja ryppyjä.

Thiamidol

Thiamidol on Eucerinin patentoima ainesosa. Tämän erittäin tehokkaan vaikuttavan aineen kehittäminen on kestänyt kymmenen vuotta. Thiamidolin on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttimuutoksia (maksaläiskiä) sekä estävän niiden uusiutumista.

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

Tutustu koko tuotesarjaan – saatavana apteekeista