Uutta
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide

Anti-aging-käsivoide
Vähentää näkyvästi ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia
Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan
Tuloksia jo kahdessa viikossa
SPF 30 suojaa ihoa myös auringolta
Kätevä koko käsilaukkuun ja matkoille mukaan: 75 ml

Ikääntymisen merkkejä vähentävä käsivoide

Patentoitua Thiamidolia sisältävä käsivoide, joka vähentää ja ehkäisee ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia – eli maksaläiskiä – säännöllisesti käytettynä jo kahdessa viikossa. Hyaluronihappo kosteuttaa, arktiini puolestaan parantaa ihon elastisuutta.

Voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa vuorokauden ajan. Tuote suojaa ihoa myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä, sillä se sisältää suojakertoimen 30. 

Tuotetiedot

Vähentää ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä

Hyaluron-Filler + Elasticity -käsivoide on suunniteltu heille, jotka haluavat varmistaa käsiensä ihon nuorekkuuden. Kevyesti hajustettu ja nopeasti imeytyvä voide vähentää ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia käsien iholla. Tuote sisältää Eucerinin patentoimaa Thiamidolia. Käytäthän Thiamidolia sisältäviä tuotteita korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Tutkittua tehoa

Melaniinia eli ihon pigmenttiä tuotetaan melanosyyteissä. Ne antavat iholle sen värin ja ovat myös kehon luonnollinen UV-suoja. Lisääntynyt melaniinin tuotanto ja epätasainen jakautuminen ihossa voivat kuitenkin edistää ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten ilmaantumista. 

Monet 50-vuotiaat naiset huomaavat ikääntymisen merkkejä käsistään. Pigmenttimuutokset eli maksaläiskät ovat yleensä seurausta auringon säteilylle altistumisesta vuosien saatossa.

Eucerinin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotelinjaan kuuluva käsivoide on suunniteltu vähentämään ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten näkyvyyttä sekä ehkäisemään niiden toistumista. Nopeasti imeytyvä käsivoide parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa.

Innovatiiviset ainesosat

Hyaluron-Filler + Elasticity -käsivoide antaa ikääntyvälle iholle sen mitä se tarvitsee. 

Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä korkea- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa täyttää syviä ryppyjä ja toimii hyvin yhdessä käsivoiteen toisen tärkeän ainesosan, Arktiinin kanssa. Arktiini lisää kollageenin uusiutumista ihosoluissa. Tutkitusti tehokas, Eucerinin patentoima Thiamidol estää puolestaan tyrosinaasientsyymin toimintaa ja vähentää siten pigmenttiläiskiä aiheuttavaa melaniinin liikatuotantoa. Thiamidolin on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän ja ehkäisevän pigmenttimuutoksia – eli maksaläiskiä – säännöllisessä käytössä. Ensimmäiset tulokset näkyvät kahden viikon kuluttua ja paranevat entisestään tuotetta toistuvasti käyttäessä.

Auringon UV-säteily on yksi merkittävimmistä ihon pigmenttiläiskien aiheuttajista. Käsivoide sisältääkin siksi UVA- ja UVB-suojan (SPF 30). Se suojaa ihoa tehokkaasti auringolta ja ehkäisee auringon aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, ikääntymisestä johtuvat pigmenttimuutokset vähenevät jo kahdessa viikossa. Iho näyttää sileältä ja heleältä.

Ominaisuudet

 • Imeytyy nopeasti
 • Kevyt koostumus
 • Miedosti hajustettu
 • Tahmaamaton

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Tutkimukset ovat osoittaneet Hyaluron-Filler + Elasticity -käsivoiteen erittäin hyvän tehon ja siedettävyyden.

Tutkimukseen osallistuneista

 • 95 % kertoi voiteen silottavan ihoa ja parantavan joustavuutta
 • 95 % kertoi tuotteen kosteuttavan ihoa tehokkaasti
 • 91 % kertoi voiteen saavan kädet näyttämään nuoremmilta
 • 94 % kuvaili käsiensä ihon muuttuneen tasaisemmaksi voiteen käytön myötä
 • 81 % kertoi voiteen estävän ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten (eli maksaläiskien) uusiutumista

** PiU-tutkimus, Beiersdorf AG Italia, syyskuu 2020, 130 osallistujaa, ikähaarukka 50–65 vuotta. Tutkimukseen osallistuneilla oli ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia. Tutkimuksessa he käyttivät Hyaluron-Filler+Elasticity -käsivoidetta neljän viikon ajan.

Kuinka käyttää

Näin saat käsiesi ihon näyttämään nuorekkaammalta

Hiero voidetta käsiin niin kauan, kunnes se on täysin imeytynyt.

1. Hiero voidetta käsiin niin kauan, kunnes se on täysin imeytynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

2. Käytä käsivoidetta myös iltaisin nukkumaan mennessäsi.

3. Ota käsivoiteen käytöstä rutiini, sillä parhaat tulokset saavutetaan vain säännöllisellä käytöllä. Huomioithan kuitenkin, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa käyttää korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Käsissäsi on näkyviä ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia eli maksaläiskiä.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide vähentää näkyvästi olemassa olevia pigmenttimuutoksia ja ehkäisee uusien pigmenttimuutosten ilmaantumista.

Haluat ehkäistä ikääntymisestä johtuvien pigmenttimuutosten – eli maksaläiskien – ilmaantumista.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide on tutkitusti tehokas tuote. Se sisältää vaikuttavana aineena Thiamidolia, joka auttaa ehkäisemään ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia.

Sinulla on ikääntyvä iho ja haluat panostaa käsiesi hyvinvointiin.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream SPF 30 -käsivoide -käsivoide sopii aikuisen iholle. Se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit käsivoidetta kuivalle, herkälle tai karhealle iholle.
Kokeile UreaRepair PLUS Hand Cream 5 % Urea -voidetta. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkään.

Ainesosat

Arktiini (Arctium lappa)

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteista löytyvä Arktiini on luonnonmukainen tehoaine. Sitä uutetaan takiaisen kukista.

Paikallisesti käytettynä Arktiini stimuloi heikentyneen sidekudoksen uudelleenrakentumista soluseinämissä. Samalla se vahvistaa ihoa niin, että siitä tulee kimmoisampi.

Lisäksi Arktiini aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa, joka vähenee rajusti ikääntyessämme. Arktiini edistää kiinteämpää ja kimmoisampaa ihoa sekä torjuu uusia juonteita ja ryppyjä.

Thiamidol

Thiamidol on Eucerinin patentoima ainesosa. Tämän erittäin tehokkaan vaikuttavan aineen kehittäminen on kestänyt kymmenen vuotta. Thiamidolin on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttimuutoksia (maksaläiskiä) sekä estävän niiden uusiutumista.

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

Täydennä ihonhoitorutiinisi