Uutta
 • 1/1
 • 1/1

Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age Body Cream -vartalovoide

Enemmän kimmoisuutta
Enemmän heleyttä
Kosteutettu iho

Parantaa ihon kimmoisuutta, vähentää pigmenttimuutoksia ja kosteuttaa ihoa.

Kolmivaikutteisen vartalovoiteen ainutlaatuinen koostumus saa ihon näyttämään kiinteämmältä, nuorekkaammalta ja sileämmältä. Vartalovoiteen ainulaatuinen koostumus sisältää Thiamidolia, arktiinia ja hyaluronihappoa. Patentoitu ainesosa Thiamidol vähentää näkyvästi pigmenttimuutoksia ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Arktiini tehostaa kollageenin uusiutumista ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tekee siitä sileämmän.

Tuotetiedot

Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age Body Cream -vartalovoide

Ainutlaatuinen, kolmivaikutteinen koostumus ehkäisee useita ikääntymisen merkkejä. Arktiini-ainesosa tehostaa kollageenin uusiutumista ja auttaa parantamaan kimmoisuutta. Patentoitu Thiamidol vähentää näkyvästi pigmenttimuutoksia, tekee ihosta sileämmän, säteilevämmän ja selvästi nuorekkaamman näköisen. Eucerinin sekoitus sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa tarjoaa iholle intensiivistä kosteutusta, joka täydentää ja silottaa ihoa. Tulos: tasaisen, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköinen iho, joka tuntuu sileältä ja joustavalta.

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina iholla tai ""maksaläiskinä"", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat erittäin hyvän siedettävyyden ja tehon kaikilla ihotyypeillä.

Tärkeimmät tulokset

100 %

Jättää iholle silkkisen tunteen

97 %

Parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta

97 %

Jättää ihon joustavaksi

96 %

Lievittää kuivuutta

93 %

Saa ihon sävyn tasaiseksi

91 %

Kirkastaa ihon sävyä

Product in Use (PiU) -tutkimus tehtiin 130 naiselle. He raportoivat seuraavat tulokset käytettyään tuotetta säännöllisesti neljän viikon ajan:

Ominaisuudet

 • Parantaa kimmoisuutta
 • Vähentää pigmenttimuutoksia
 • Virkistää ihoa

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Levitä ohut kerros ja hiero kevyesti ihoon.
 • Parhaiden tulosten saavuttamiseksi levitä päivittäin aamuin ja illoin, enintään 2 kertaa päivässä.

Suositeltu päivittäinen rutiini

puhdista

Puhdista

Puhdista vartalo Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyllä (erittäin kuivalle ja herkälle iholle) tai Eucerin pH5 Washlotion -puhdistustuotteella (herkälle ja kuivalle iholle).

 
Lue lisää
Hoito

Hoito

Levitä ohut kerros Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age Body Cream -vartalovoidetta ja hiero kevyesti ihoon. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi levitä päivittäin aamuin ja illoin, enintään 2 kertaa päivässä.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age Hand Cream -käsivoidetta käsien pigmenttimuutosten hoitoon.

Lue lisää

Lisäsuojaus

Jos etsit lisäsuojaa, Eucerinin ylivoimainen Sun Protection -valikoima sisältää sekä korkean että erittäin korkean suojakertoimen tuotteita, jotka ovat erityisesti kehitetty erilaisiin iho-ongelmiin.

Ainesosat

Miten ne toimivat yhdessä

Kun iho ikääntyy, se tuottaa vähemmän hyaluronihappoa ja kollageeni sekä elastiini vähenevät. Ihon rakenne muuttuu - muodostuu syviä ryppyjä ja se alkaa roikkua.

 
Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age Body Cream -vartalovoiteen aktiiviset ainesosat yhdessä tehostavat ihon kimmoisuutta, vähentävät pigmenttimuutoksia ja täydentävät ihoa kiinteämmän, tasaisen ja säteilevän ihon saavuttamiseksi. Kolmivaikutteinen koostumus sisältää ainutlaatuisen, innovatiivisen ja aktiivisen yhdistelmän arktiinia (joka tehostaa kollageenin uusiutumista ja auttaa parantamaan kimmoisuutta), thiamidolia (joka kliinisesti ja dermatologisesti todistetusti vähentää pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden uusiutumista) ja hyaluronihappoa, joka antaa intensiivistä kosteutusta ja tasoittaa ihoa. Tuloksena on tasaisempi, kiinteämpi ja nuorekkaamman näköinen iho, joka tuntuu sileältä ja kimmoisalta.

Thiamidol vaikuttaa hyperpigmentaation perimmäiseen syyhyn estämällä ihon melaniinituotantoa, jolloin olemassa olevat tummat laikut haalistuvat ja uusia tummia laikkuja muodostuu vähemmän. Thiamidol on Eucerin Anti-Pigment -linjan keskeinen vaikuttava aine, ja sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttimuutoksia ja ehkäisevän niiden uusiutumista. Ensimmäiset tulokset ovat nähtävissä kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen ja pidempään käytettynä tulokset ovat vielä huomattavampia.

Tämä innovatiivinen yhdistelmä sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa syviä ryppyjä entistä tehokkaammin. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteutta epidermiksen uloimmassa kerroksessa (josta juonteet ja juonteet saavat alkunsa), kun taas 40 kertaa pienempi1 pienimolekyylinen hyaluronihappo tunkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa syvempien ryppyjen syntypaikassa.

1 Verrattuna korkean molekyylin hyaluronihappoon, jota käytetään myös koostumuksessa

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

 • Mistä tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity oikea anti-aging-linja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -linja on kehitetty erityisesti ikääntyneelle iholle, jossa huolenaiheena ovat syvät rypyt ja kimmoisuuden puute. Vaikka ihomme on yhtä yksilöllinen kuin me itse, ja iho ikääntyy eri tavoin geneettisistä ominaisuuksista ja elämäntavoista riippuen, näitä huolenaiheita voi esiintyä yleensä yli 50-vuotiailla. Tuotteet toimivat yhdessä pehmentäen syviä ryppyjä ja parantaen ihon kimmoisuutta. Iho tuntuu kimmoisammalta, näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

  Jos haluat hoitaa ikääntymisen ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä, voit kokeilla Eucerin Hyaluron-Filler -linjaa.

 • Minkä ikäisenä minun pitäisi aloittaa Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticityn käyttö?

  Ihomme on yhtä erilainen kuin me itsekin, joten vastaus tähän kysymykseen vaihtelee henkilöstä toiseen ja riippuu monista sisäisistä (kuten perimästä) ja ulkoisista tekijöistä (kuten auringon määrästä, jolle iho on altistunut). Yleissääntönä voidaan todeta, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten juonteet ja rypyt, alkavat näkyä 30-vuotiaana, ja Eucerin Hyaluron-Filler -sarja on suunnattu näihin ongelmiin. Yleensä 50-vuotiaana ja sitä vanhemmilla ihomme kimmoisuus tarvitsee tukea, jota Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteet tarjoavat.

  Jos olet epävarma, käänny apteekkihenkilökunnan tai ihotautilääkärin puoleen.

Viimeistele rutiini