• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoide

Ikääntyneen ihon päivävoide. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suojan.

Tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.


Tuotetiedot

Ikääntyneen ihon anti aging -päivävoide

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 on anti aging -päivävoide, joka tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta. 

Ainutlaatuinen koostumus ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä monin eri tavoin. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa tasoittaa näkyvästi syvimpiäkin ryppyjä. Arktiini (kollageenin uusiutumista ihosoluissa vauhdittava vaikuttava ainesosa) vaikuttaa yhdessä silymariinin kanssa (voimakas antioksidantti, joka suojelee kollageenia ja elastiinia hajoamiselta ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla). Iho tuntuu kiinteältä ja sileältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä. 

Päivävoide sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suodattimen.

Näin se suojaa ihoa auringonvalolta, joka muutoin voi syventää ryppyjä ja kiihdyttää ihon ikääntymistä."

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 120 iältään 49-vuotiaan tai tätä vanhemman naisen ryhmässä. Kahden viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 99%: parantaa ihon ulkonäköä 
 • 98%: iho tuntuu selvästi kiinteämmältä
 • 98%: kosteuttaa ihoa intensiivisesti
 • 97%: iho tuntuu vahvemmalta
 • 93%: rypyt ja juonteet siloittuvat
 • 86%: tuote on erinomainen meikkipohja

Kuinka käyttää

Ohjeet

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa

Puhdista

Puhdista kasvot Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk -puhdistusmaidolla.

 
Lue lisää
Use Eucerin toner

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi kasvosi hoitotuotteita varten.

Lue lisää
Hoida syviä ryppyjä Eucerinin anti aging -voiteella

Hoito

aamuisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoidetta.
iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoidetta

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvoöljyä

Erityinen hoito

Käytä tavanomaisen hoitotuotteen lisäksi ravitsevaa Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil -kasvoöljyä. Sitä voi levittää kasvoille kahdestikin päivässä – joko aamulla tai illalla tai aamuin illoin. Levitä öljy joko ennen hoitovoidetta tai sen jälkeen. Voit myös sekoittaa öljyä kämmenelläsi hoitovoiteeseen ja levittää ne iholle samanaikaisesti.

 
 
Lue lisää
Käytä Eucerinin anti aging -aurinkotuotteita

Lisää suojaa

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoiteessa on UVB-suoja (SPF15) ja UVA-suodatin. Jos kaipaat lisää suojaa UVA- ja UVB-säteiltä sekä korkeaenergisen näkyvän valon (HEVIS) haitallisilta vaikutuksilta, kokeile Eucerin Anti-age Sun Fluid SPF50 -aurinkovoidetta.

 
Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi ikääntyy ja etsit päivävoidetta, joka vähentää ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

Haluat suojata herkkää, ikääntyvää ihoa UV-säteilyn haitoilta:

Koska Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoide sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suodattimen, se suojaa tehokkaasti auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ryppyjen syvenemiseltä.

Etsit kosteusvoidetta päivittäiseen käyttöön meikin alle:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15 on erinomainen meikkipohja.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka vähentää ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoidetta.

Etsit kasvoöljyä, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vastustuskykyä:

Kokeile Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil -kasvoöljyä.

Etsit päivävoidetta, ja olet erityisesti huolestunut ihon veltostumisesta, sen täyteläisyyden häviämisestä ja kasvojen ääriviivojen pehmenemisestä:

Suosittelemme kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15- tai normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 -voidetta (ihotyypistäsi riippuen).
 
Etsit päivävoidetta ja ensisijaisesti ihon ikääntymisessä sinua huolettavat sen ensimmäiset näkyvät merkit – rypyt ja juonteet:

Suosittelemme kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15- tai normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15- tai kaikille ihotyypeille sopivaa Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -voidetta. 

Sinulla on herkkä iho ja etsit päivävoidetta, joka tasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa:

Kokeile Eucerin Q10 Active Day -päivävoidetta.
 

Ainesosat

Kuinka se vaikuttaa

Ihon ikääntyessä se tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa ja kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – syntyy syviä ryppyjä ja iho alkaa veltostua. Verisuonet rikkoutuvat ja iho saa heikommin happea ja ravinteita. Näin iho alkaa helposti näyttää väsyneeltä ja menettää säteilyään.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteen vaikuttavat ainesosat taistelevat yhdessä monia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Koostumus sisältää Eucerinin innovatiivista yhdistelmää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka tasoittaa täsmällisesti syviäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimpien kerrosten kosteustasapainoa (siellä, missä hienot juonteet ja rypyt saavat alkunsa) samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on edellistä 40x pienempää, ylettyy syvemmälle epidemiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä, missä syvemmät rypyt syntyvät.

Koostumuksessa on mukana myös ainutlaatuinen ja vaikuttava yhdistelmä arktiinia (joka vauhdittaa kollageenin uusiutumista ihosoluissa) ja silymariinia (joka suojelee kollageenia ja elastiinia oksidatiiviselta stressiltä). Antioksidanttisesti vaikuttava silymariini aktivoi myös ihon mikroverenkiertoa solutasolla. Iho näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

1 Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Nuorekas iho näyttää kiinteältä ja säteilevältä, eikä siinä ole ryppyjä tai juonteita (piirroskuva)

Piirroskuva nuorekkaasta ihosta

Ihon ikääntyessä sen kimmoisuus, säteily ja vastustuskyky heikkenevät ja ihossa on ryppyjä (piirroskuva)

Piirroskuva ikääntyvästä ihosta

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarja on erityisesti kehitetty ikääntyneelle iholle ja sinulle, joka olet erityisen huolestunut kimmoisuuden häviämisestä ja syvistä rypyistä. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, monet 50 vuotta täyttäneet puhuvat juuri näistä muutoksista. Tuotteet vaikuttavat yhdessä ja tasoittavat syviäkin ryppyjä ja parantavat ihon kimmoisuutta. Iho tuntuu kiinteämmältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

  Jos ihollasi näkyy vasta ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä, kokeile Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjaa. Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon ikääntyessä on ihon veltostuminen, sen täyteläisyyden väheneminen ja kasvojen ääriviivojen pehmeneminen (kuten noin 40–50-vuotiailla naisilla usein), kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteita. Ne on kehitetty tasoittamaan syviäkin ryppyjä ja kohottamaan ja terävöittämään kasvojen ääriviivoja.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

   
 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjaa on hyvä alkaa käyttää?

  Jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on kehitetty juuri näiden muutosten hoitamiseen. Neljissäkymmenissä useimmat meistä kokevat ihon veltostuneen, sen täyteläisyyden kadonneen ja kasvojen ääriviivojen pehmentyneen, ja silloin avuksi tulevat Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteet. Viisikymmentä vuotta täytettyämme iho tarvitsee apua kimmoisuuden säilyttämiseen, ja silloin on hyvä käyttää Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

   


 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu muuta vartaloa enemmän auringonvalolle ja se on siksi haavoittuvaisempi haitalliselle UVA- ja UVB-säteilylle, joka voi aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. On tärkeää suojata iho DNA-vaurioilta ja auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä. On tärkeää suojata iho DNA-vaurioiden ja hyperpigmentaation välttämiseksi, ja siksi koostumuksessa on mukana aurinkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suodatin.  

  Jos kaipaat lisää suojaa auringolta, levitä päivävoiteen jälkeen Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF50- tai SPF30-voidetta. Koostumuksessa on käytetty Eucerinin Advanced Spectral -teknologiaa, jossa on kattava, valostabilli UVA-/UVB-suodatin1 ja licochalcone A -ainesosaa, joka neutraloi UV-säteiden ja korkeaenergisen näkyvän valon (HEVIS) synnyttämiä vapaita radikaaleja. Aurinkovoiteessa on myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia, sekä hyaluronihappoa, joka näkyvästi vähentää ryppyjä.

  1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi

 • Minkälaista tuotetta minun pitäisi käyttää silmänympärysalueen herkällä iholla?

  Suosittelemme päiväkäyttöön joko Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15- tai Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 -silmäympärysvoidetta yksilöllisistä tarpeista riippuen. Molemmissa on UVA- ja UVB-suoja, mikä on silmänympärysalueen herkälle iholle hyvin tärkeä asia.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi