• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15 -päivävoide

Häivyttää ja vaalentaa pigmenttimuutoksia
Kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon kimmoisuutta
Silottaa jopa syviä ryppyjä

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä päivävoide aikuiselle iholle

Päivävoide SPF 15 -suojakertoimella. Sisältää patentoitua Thiamidolia pigmenttimuutosten häivyttämiseen, hyaluronihappoa silottamaan jopa syviä ryppyjä, sekä kollageeni-elastiinikompleksin palauttamaan ihon kimmoisuutta. Kehitetty erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin.

 

 

Tuotetiedot

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä päivävoide aikuiselle iholle

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 on anti aging -päivävoide, joka tasoittaa syviäkin ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Ainutlaatuinen koostumus ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä monivaikutteisesti. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa tasoittaa näkyvästi syvimpiäkin ryppyjä. Uusi Collagen-Elastin Complex, voimakas arktiinin ja kreatiinin yhdistelmä, tehostaa kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Vaikutusta täydentää Thiamidol, Eucerinin patentoima ainesosa, jonka on kliinisissä testeissä todistettu vaalentavan pigmenttimuutoksia näkyvästi jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.


Päivävoide sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suodattimen, joten se suojaa ihoa auringon säteilyn aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja pigmenttimuutoksilta.
 
 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttötutkimukseen osallistui 120 henkilöä*. Neljän viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 97%: ihoni näyttää nuorekkaammalta
 • 99%: voide vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä
 • 98%: iho näyttää heleämmältä
 • 99%: voide ravitsee ihoa tehokkaasti
 • 99%: syvät rypyt silottuvat silminnähden
 • 97%: iho tuntuu merkittävästi kiinteämmältä
 • 97%: iho tuntuu nuorekkaammalta
 • 100%: ihon kunto on parempi
 • 98%: iho näyttää kirkkaammalta ja säteilevältä
 • 95%: pigmenttimuutokset ovat vaalentuneet
 • 98%: iho tuntuu syväkosteutetulta
* 120 vapaaehtoisen suorittama käyttötutkimus, neljän viikon käytön jälkeen

Ominaisuudet

 • imeytyy nopeasti
 • ei tuki ihohuokosia
 • soveltuu erinomaisesti käytettäväksi meikin alla
 • SPF 15 -suojakerroin
 • UVA -suoja
 • kevyesti hajustettu

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Hiero hellävaraisesti ihoon
 • Vältä kosketusta silmiin
 • Suosittelemme käyttämään Thiamidolia sisältäviä tuotteita korkeintaan neljä kertaa päivässä
 • Saat parhaan hoitotuloksen, kun käytät voidetta yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteen ja Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum -hoitoseerumin kanssa
   

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä ihotyypillesi soveltuvaa Eucerinin kasvojenpuhdistustuotetta

Puhdista

Puhdista kasvot ihotyypillesi soveltuvalla Eucerinin kasvojenpuhdistustuotteella.

 
Lue lisää
Käytä kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi kasvosi hoitotuotteita varten.

Lue lisää
Hoida syviä ryppyjä Eucerinin anti aging -voiteella

Hoida

Saat parhaan hoitotuloksen, kun käytät voidetta yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteen ja Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum -hoitoseerumin kanssa.

Lue lisää
Käytä Eucerinin aurinkotuotteita

Lisää suojaa ihollesi

Eucerinin päivävoiteista useat sisältävät tärkeän aurinkosuojakertoimen (SPF). Jos kaipaat lisäsuojaa, löydät Eucerinin aurinkosuojatuotteiden valikoimasta sekä korkean että erittäin korkean aurinkosuojakertoimen tuotteita, jotka on tarkoitettu yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää

 

 

Ainesosat

Kuinka se vaikuttaa

Ihon ikääntyessä sen tuottaman hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – syntyy syviä ryppyjä ja iho alkaa veltostua.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -päivävoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -yövoiteen vaikuttavat ainesosat toimivat yhdessä monia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Koostumus sisältää Eucerinin innovatiivista yhdistelmää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka tasoittaa syviäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimpien kerrosten kosteustasapainoa siellä, missä hienot juonteet ja rypyt saavat alkunsa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on edellistä 40x pienempää, ylettyy syvemmälle epidermiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä, missä syvemmät rypyt syntyvät.

Koostumus sisältää myös arktiinin ja kreatiinin yhdistelmän (kollageeni-elastiini kompleksi), joka kiihdyttää kollageenin uusiutumista ihosoluissa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Vaikutusta täydentää Thiamidol, Eucerinin patentoima ainesosa, jonka on kliinisissä testeissä todistettu vaalentavan pigmenttimuutoksia näkyvästi jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.


Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarja on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle ja heille, joiden ensisijaisena huolenaiheena ovat ikääntymisestä johtuvat pigmenttimuutokset, ihon kimmoisuuden väheneminen ja syvät rypyt.

  Ihomme on yhtä yksilöllinen kuin mekin, jonka vuoksi jokaisella meistä myös ikääntymisen merkit ilmenevät eri tavoilla, esim. geeneistämme ja elämäntavoistamme riippuen. Edellä mainitut ikääntymisen merkit ovat kuitenkin tyypillisimpiä. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteet on kehitetty täyttämään syviä ryppyjä, parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään muita ikääntymisen merkkejä. Iho näyttää huomattavasti nuoremmalta, sileämmältä ja heleämmältä.

  Jos etsit ensisijaisesti tuotesarjaa, joka on tarkoitettu hoitamaan ikääntymisen ensi merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä, tutustu Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjaan.

 • Minkä ikäisenä minun kannattaa alkaa käyttää Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjaa?

  Ihomme on yhtä yksilöllinen kuin me itsekin, joten vastaus tähän kysymykseen vaihtelee eri henkilöillä ja siihen liittyy monia tekijöitä: sisäisiin tekijöihin kuuluu esim. geeniperimämme ja ulkoisiin tekijöihin esim. auringolle altistumisen määrä. Useimmilla kuitenkin ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, alkavat näkyä noin 30-vuotiaana. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja keskittyy juuri näihin huolenaiheisiin.

  Viimeistään täytettyämme 50 vuotta ihomme tarvitsee yleensä erityistä huolenpitoa pysyäkseen joustavana ja kimmoisana. Tähän tarpeeseen on kehitetty Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarja. Voit tarvittaessa kysyä myös neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.

 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 sisältää UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu auringolle enemmän kuin muut ihoalueet. Auringon UVA- ja UVB-säteet saattavat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja pigmenttivaurioita. Siksi olemme lisänneet päivävoiteeseemme SPF 15 -suojakertoimen ja UVA-suojan.

  Jos kaipaat päivävoidetta, joka sisältää samat ikääntymisen merkkejä häivyttävät ominaisuudet sekä korkeamman aurinkosuojan, tutustu Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 30-päivävoiteeseen.

 • Minkälaista tuotetta minun pitäisi käyttää silmänympärysalueen herkällä iholla?

  Suosittelemme päiväkäyttöön Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15- silmänympärysvoidetta. Sen sisältämä aurinkosuoja (SPF 15) on erittäin tärkeä lisäsuoja ikääntymistä vastaan herkälle silmänympärysiholle.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi