• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide kaikille ihotyypeille

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä anti-age-päivävoide
Uuden sukupolven Hyalyron-Filler-tuote
Edistykselliset ainesosat
Vähentää näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä
Sisältää hyaluronihappoa, saponiinia ja enoksolonia
SPF30

Kaikille ihotyypeille sopiva päivävoide, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Kevyt ja miellyttävä tuoksu. Voide on ei-komedogeeninen, eli se ei tuki ihohuokosia. Kokeile ja ylläty tehosta!

Anti-age-päivävoide 3 x -vaikutuksella:
1. Täyttää
2. Stimuloi
3. Puolustaa

Tuotetiedot

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide SPF30:llä

Onko ihollasi ryppyjä tai hienoja juonteita? Se on luonnollista, sillä ikääntyessämme ihomme oma hyaluronihapon tuotanto vähenee. Ratkaisuksi tarjoamme Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoidetta. Se auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kolminkertaisella tehollaan.

Täyttää: korkean ja pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää ryppyjä.

Stimuloi: saponiini-antioksidantti aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa jopa 256 % ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Puolustaa: enoksoloni vähentää hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Se ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sillä voide täyttää hienot juonteet ja jopa syvimmät rypyt. Lisäksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide ehkäisee tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamaa valosta johtuvaa ikääntymistä sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Tuote sisältää korkean ja pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä täyttävät tehokkaasti syvimpiäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteuspitoisuutta ja tasoittaa ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu orvaskeden kerroksiin – eli sinne, jossa syvemmät rypyt syntyvät. Enoksoloni suojaa ihon omaa hyaluronia hajoamiselta.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoiteen aurinkosuojakerroin on 30. Suosittelemmekin ottamaan tuotteen ympärivuotiseen käyttöön, sillä se suojaa ihoasi myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet erittäin hyvän tehon ja siedettävyyden.

 • 98 % kertoi ihon näyttävän raikkaalta
 • 98 % kertoi voiteen tekevän ihosta tasaisemman ja huomattavasti sileämmän
 • 98 % kertoi voiteen ehkäisevän uusia juonteita ja ryppyjä
 • 98 % kertoi voiteen tarjoavan intensiivistä kosteutusta

PiU-tutkimus, johon osallistui 240 naista iältään 35–55 vuotta. He raportoivat kokemuksistaan neljän viikon käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 • Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide, joka sopii myös meikin alle
 • Imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta
 • Ei tuki ihohuokosia
 • SPF 30

Kuinka käyttää

Ohjeet

Anti aging -päivävoide aurinkosuojakertoimella SPF30

 • Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuisin puhdistuksen jälkeen.
 • Hiero voide hellävaraisesti ihoon. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
 • Täydennä ihonhoitorutiinisi Hyaluron-Filler Eye -silmänympärysvoiteella ja Hyaluron-Filler Night -yövoiteella saadaksesi parhaat tulokset.
 • Täydennä päivittäistä ihonhoitorutiiniasi tehokkailla Eucerin-aurinkosuojatuotteilla

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistustuotetta

1. Puhdista

Puhdista iho perusteellisesti esimerkiksi DermatoCLEAN -tuoteperheen tuotteilla.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

2. Täydennä puhdistus

Käytä kasvovettä valmistellaksesi ihoa muihin ihonhoitotuotteisiin.

Lue lisää
Käytä hyaluronihappoa sisältävää Eucerin-kasvovoidetta

3. Hoitotuotteet

Aamulla: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoidetta ja silmänympärysiholle saman sarjan silmänympärysvoidetta.

Illalla: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta ja silmänympärysiholle saman sarjan silmänympärysvoidetta.

Lue lisää
Levitä aurinkovoide

4. Aurinkovoide

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide antaa UVB- ja UVA-suojan. Jos tarvitset lisäsuojaa UVB- ja UVA-säteitä sekä HEVIS-valon negatiivisia vaikutuksia vastaan, voit kokeile Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -anti-age-aurinkosuojaa.

Lue lisää

Tee näin

Käytä tuotetta, jos…

Haluat vähentää juonteita ja ryppyjä:

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa vähentää juonteita ja ryppyjä kasvojensa iholla. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän korkean ja matalan molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä tasoittavat juonteita, täyttävät syviä ryppyjä ja tekevät ihosta raikkaan.
 
Etsit kosteuttavaa voidetta, jolla on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia:
 
Hyaluron- Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii erinomaisesti myös meikin alle!

Haluat estää uusien ryppyjen syntymisen iholle:

SPF 30- ja UVA-suojalla varustettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide tarjoaa luotettavan ja laadukkaan suojan valosta johtuvaa ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä vastaan.

Etsit päivittäistä kosteusvoidetta käytettäväksi meikin alla:

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide on erinomainen pohja meikille ja sopii kaikille ihotyypeille.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit ikääntymisen merkkejä ehkäisevää kosteusvoidetta alhaisemmalla SPF:llä:

Kokeile Hyaluron-Filler Day -päivävoidetta normaalille ja sekaiholle tai Hyaluron-Filler Day -päivävoidetta kuivalle iholle.

Etsit yövoidetta, joka täyttää hienoja juonteita ja syviä ryppyjä:

Kokeile Hyaluron-Filler Night -yövoidetta. Se on täyteläisempi voide ja suunniteltu levitettäväksi iholle iltaisin.

Etsit silmänympärysvoidetta herkälle silmänympärysalueelle:

Kokeile Hyaluron-Filler Eye SPF 15 -silmänympärysvoidetta

Etsit päivävoidetta, joka myös auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta:

Kokeile Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 30 -voidetta.

Ainesosat

Raaka-aineina tehokolmikko

Glysiini-saponiini

Soijasta valmistetulla bioaktiivisella glysiini-saponiinilla on osoitettu olevan vahvin stimuloiva vaikutus ihon luonnolliseen hyaluronihapon tuotantoon. Se stimuloi fibroblasteja eli ihosoluja, jotka vastaavat hyaluronihapon tuotannosta dermiksessä. Glysiini-saponiini lisää uuden hyaluronihapon tuotantoa jopa 256 % (in vitro).

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on osa ihon sidekudosta. Yksi aineen tärkeimmistä tehtävistä on kosteuden säilyttäminen. 
Ihosolut muodostavat hyaluronihappoa. Ikääntyessämme iho kuitenkin menettää luonnollisen kykynsä tuottaa hyaluronihappoa – ryppyjä alkaa muodostua ja ne syvenevät. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet vähentävät tutkitusti juonteita ja ryppyjä.

Korkean ja pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo

Eucerin käyttää kahta eri tyyppistä hyaluronihappoa torjuakseen ikääntymisen merkkejä ja täyttääkseen ryppyjä tehokkaasti.
1) Korkean molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli pitkäketjuinen hyaluronihappo

 • Jää ihon pinnalle.
 • Parantaa nestetasapainoa orvaskeden ulkokerroksessa eli siellä, jossa hienoja juonteita ja ryppyjä ilmestyy.

2) Pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli lyhytketjuinen hyaluronihappo

 • Stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa.
 • Täyttää kosteudella syvempiä ryppyjä.

Enoksoloni eli glykyrretiinihappo

Enoksolonia, joka tunnetaan myös nimellä glykyrretiinihappo, saadaan kiinalaisen lakritsikasvin juuresta. Tämä ainesosa toimii hidastamalla ihon oman hyaluronihapon tuotannon hajoamista yli 50 %.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon veltostuminen ja täyteläisyyden väheneminen, ja haluaisit terävöittää kasvojesi piirteitä, kokeile Eucerin Volume-Filler + Volume-Lift -tuotesarjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä, kohottamaan ja terävöittämään kasvojen piirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käytön. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Auringon UVA- ja UVB-säteet vaikuttavat ihoon eri tavoin. UVA-säteet yhdistetään tavallisimmin auringosta johtuvaan ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, sillä ne edistävät monien ihon kiinteyden ja kimmoisuuden kannalta olennaisten komponenttien, kuten hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin hajoamista. UVB-säteet voivat aiheuttaa välittömiä vaurioita, kuten auringonpolttamia, ja pitkäkestoista vahinkoa, kuten ihosyöpää. Lue lisää siitä, kuinka auringonsäteet vaikuttavat ihoon.

  Kasvojen iho altistuu säännöllisesti sekä UVA- että UVB-säteille, myös pilvisinä päivinä. Siksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 suojaa molemmilta.

  Jos kaipaat lisää suojaa auringolta, levitä vielä Eucerin Anti- Age Sun Fluid SPF50 -voidetta.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi