• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide kaikille ihotyypeille

tick Hyaluronihappoa sisältävä, ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide
tick Kaikille ihotyypeille
tick Vähentää silmin nähden hienoja juonteita ja ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen
tick SPF30 ja UVA-suodatin suojelevat ihoa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä
tick Ei aiheuta näppyjä
tick Kevyt, miellyttävä tuoksu

Kaikille ihotyypeille tarkoitettu ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide, joka suojaa auringon UVB- ja UVA-säteiltä

Tehokas päivävoide, joka sisältää aurinkosuojakertoimen SPF30, tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen.

Tuotetiedot

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide SPF30

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Kaikille ihotyypeille sopiva Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 on ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä hoitava kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Se tasoittaa hienot juonteet ja syvimmätkin rypyt ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen. Aurinkosuojakerroin SPF30 ja UVA-suodatin suojaavat ihoa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
Eucerinin käyttämä ainutlaatuinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa on täsmäisku tasoittamaan silmin nähden myös syviä ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja siloittaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on edellistä 40x pienempää*, kulkeutuu syvemmälle epidermikseen, mistä syvemmät rypyt saavat alkunsa.

Koska Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF30 ja UVA-suodattimen, se auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä.

*Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Properties

 • non-comedogenic
 • excellent make-up base
 • non-sticky
 • absorbs quickly
 • SPF30 UVA filter

Kuinka käyttää

Ohjeet

Anti aging -päivävoide aurinkosuojakertoimella SPF30

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistustuotetta

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti normaalille ja sekaiholle tarkoitetulla Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel -tuotteella tai kuivalle iholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk -tuotteella.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää
Käytä hyaluronihappoa sisältävää Eucerin-kasvovoidetta

Erityinen hoito ja hoito

aamuisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Day -päivävoidetta ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta.

iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum -tuotetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Night- ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -voiteita. Jos haluat käyttää tiivistettä myös iltaisin, levitä se Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum -tuotteen jälkeen ennen Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta.

Lue lisää

Ihon sävyn korjaaminen ja/tai suojaaminen

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voidetta (sisältää väripigmenttejä) voi käyttää päivävoiteen jälkeen tai sen sijasta. Levitä halutessasi vielä meikkivoide. 

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 tarjoaa suojaa UVB- (SPF30) ja UVA-säteiltä silloinkin, kun käytät sitä yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voiteen ja/tai meikkivoiteen kanssa. 
Jos kaipaat lisää suojaa UVA- ja UVB-säteiltä ja korkeaenergisen näkyvän valon (HEVIS) kielteisiltä vaikutuksilta, kokeile Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF50 -voidetta.
Aurinkosuoja on hyvä levittää hoitotuotteiden jälkeen ja ennen Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voidetta.

Lue lisää

Tee näin

Käytä tuotetta, jos…

Haluat vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä ja saada ihosi näyttämään nuoremmalta:

Kaikille ihotyypeille sopiva Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka siloittaa hienoja juonteita, tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen.
 
Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää kosteusvoidetta kasvoille:
 
Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 tasoittaa ja siloittaa kasvojen ihoa ihotyypistä riippumatta.
 
Haluat hidastaa ryppyjen muodostumista ihollasi:
 
Koska Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 sisältää sekä aurinkosuojakertoimen SPF30 että UVA-suodattimen, se suojaa tehokkaasti ja laadukkaasti auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ehkäisee ryppyjen syvenemistä ihotyypistä riippumatta.
 
Etsit meikkivoiteen alle sopivaa kosteusvoidetta päivittäiseen käyttöön: 
 
Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 on sopiva meikkipohja kaikille ihotyypeille.
 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit anti aging -kosteusvoidetta, jossa on heikompi aurinkosuojakerroin:

Kokeile normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15- tai kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -voidetta.
 
Etsit ihon sävyä tasoittavaa tuotetta:
 
Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light SPF15 ja Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium SPF15 sisältävät väripigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja parantavat sen ulkonäköä.
 
Etsit yövoidetta, joka tasoittaa hienoja juonteita ja syviä ryppyjä:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Night -voidetta.
 
Etsit silmänympärysvoidetta herkälle silmänympärysalueelle:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -voidetta.
 
Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää päivävoidetta, ja päällimmäisiä huolenaiheitasi ovat ihon veltostuminen ja täyteläisyyden väheneminen ja haluat terävöittää kasvojesi piirteitä:
 
Kokeile kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift SPF 15 -voidetta tai normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift SPF 15 -voidetta. Kumpikin tasoittaa syviä ryppyjä, terävöittää kasvonpiirteitä ja kohottaa kasvojesi ilmettä.
 

Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää päivävoidetta ja olet erityisen huolissasi ihon täyteläisyyden vähenemisestä:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -voidetta.

 

Ainesosat

How it works

Hyaluronic acid reduces the appearances of fine lines and wrinkles

How they work together

At the heart of Eucerin’s unique Hyaluron-Filler formula is a unique combination of high and low molecular Hyaluronic Acid: 

- High molecular Hyaluronic Acid (also known as long-chained Hyaluronic Acid) remains on skin’s surface to improve hydration in the outermost layer of the epidermis – where fine lines and winkles originate.
- The molecules in low molecular Hyaluronic Acid (also known as short-chained Hyaluronic Acid) are 40 times smaller1 than those of high molecular Hyaluronic Acid and so it is able to penetrate further into the epidermal layers where it stimulates skin’s own production of Hyaluronic Acid. 

In most of the formulas, Hyaluronic Acid is combined with bio-active anti-oxidant Glycine Saponin which penetrates even deeper, into the dermal layers of skin, stimulating the production of Hyaluronic Acid and replenishing moisture where deeper wrinkles originate. Furthermore it protects the skin from free radicals.

The next generation Hyaluron-Filler formula also contains Enoxolone, an active ingredient that slows down the degradation rate of skin’s own Hyaluronic Acid by inhibiting Hyaluronidase.

The result: 200% more Hyaluron.
Fine lines and wrinkles are noticeably plumped. For smoother, radiant, and younger looking skin.

1 The standard unit for measuring the mass of an atom is a kilo Dalton (kDa). Long-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 2000 and short-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 52. Both are contained in the Hyaluron-Filler and Hyaluron-Filler + Elasticity formulas.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon veltostuminen ja täyteläisyyden väheneminen, ja haluaisit terävöittää kasvojesi piirteitä, kokeile Eucerin Volume-Filler + Volume-Lift -tuotesarjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä, kohottamaan ja terävöittämään kasvojen piirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

  Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käytön. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

  Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Auringon UVA- ja UVB-säteet vaikuttavat ihoon eri tavoin. UVA-säteet yhdistetään tavallisimmin auringosta johtuvaan ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, sillä ne edistävät monien ihon kiinteyden ja kimmoisuuden kannalta olennaisten komponenttien, kuten hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin hajoamista. UVB-säteet voivat aiheuttaa välittömiä vaurioita, kuten auringonpolttamia, ja pitkäkestoista vahinkoa, kuten ihosyöpää. Lue lisää siitä, kuinka auringonsäteet vaikuttavat ihoon.

  Kasvojen iho altistuu säännöllisesti sekä UVA- että UVB-säteille, myös pilvisinä päivinä. Siksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 suojaa molemmilta.

  Jos kaipaat lisää suojaa auringolta, levitä vielä Eucerin Anti- Age Sun Fluid SPF50 -voidetta.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi