• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 -päivävoide

Ehkäisee ja hoitaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä
Uuden sukupolven Hyaluron-Filler-tuote
Edistykselliset ainesosat
Vähentää näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä
Sisältää hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia
SPF30

SPF 30 päivävoide kaikille ihotyypeille

Anti-age-päivävoide 3 x -vaikutuksella:
1. Täyttää
2. Stimuloi
3. Puolustaa

Päivävoide ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Iho näyttää heleämmältä, sileämmältä ja nuorekkaammalta.

Tuotetiedot

Ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä ehkäisevä päivävoide UVA/UVB-suojalla

Kun ihon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee, ihoon alkaa ilmestyä hienoja juonteita – ne ovat ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä.

Eucerin Hyaluron-Filler -tuotteiden kolmivaikutteinen koostumus on kehitetty erityisesti kumoamaan tätä prosessia ihossa:

 

1. Täyttää: suuri- ja pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää ryppyjä.

2. Stimuloi: saponiini-antioksidantti aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa jopa 256 % ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

3. Puolustaa: enoksoloni vähentää hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 -päivävoide sopii kaikille ihotyypeille. Se ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sillä voide auttaa silottamaan hienoja juonteita ja jopa syvempiä ryppyjä. Lisäksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 -päivävoide ehkäisee tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamaa valosta johtuvaa ikääntymistä sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Tuote sisältää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä täyttävät tehokkaasti syvimpiäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteuspitoisuutta ja tasoittaa ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu orvaskeden kerroksiin – eli sinne, jossa syvemmät rypyt syntyvät. Enoksoloni vähentää ihon oman hyaluronihapon hajoamista.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 -päivävoiteen aurinkosuojakerroin on 30. Suosittelemmekin ottamaan tuotteen ympärivuotiseen käyttöön, sillä se suojaa ihoasi myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet tuotteen erittäin hyvän tehon ja siedettävyyden.

 • 98 % kertoi ihon näyttävän raikkaalta
 • 98 % kertoi voiteen tekevän ihosta tasaisemman ja huomattavasti sileämmän
 • 98 % kertoi voiteen ehkäisevän uusia juonteita ja ryppyjä
 • 98 % kertoi voiteen kosteuttavan ihoa tehokkaasti

PiU-tutkimus, johon osallistui 240 naista iältään 35–55 vuotta. He raportoivat kokemuksistaan neljän viikon käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 

 • Soveltuu käytettäväksi meikin alla
 • Imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta
 • Ei tuki ihohuokosia
 • SPF 30
 • Miedosti hajustettu

 

Kuinka käyttää

Ohjeet

Anti aging -päivävoide aurinkosuojakertoimella SPF30

 • Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuisin puhdistuksen jälkeen.
 • Hiero voide hellävaraisesti ihoon. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
 • Täydennä ihonhoitorutiinisi Hyaluron-Filler Eye -silmänympärysvoiteella ja Hyaluron-Filler Night -yövoiteella saadaksesi parhaat tulokset.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistustuotetta

Puhdista

Puhdista iho perusteellisesti esimerkiksi DermatoCLEAN [HYALURON] -tuoteperheen tuotteilla.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Käytä Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovettä valmistellaksesi ihoa muihin ihonhoitotuotteisiin.

Lue lisää
Käytä hyaluronihappoa sisältävää Eucerin-kasvovoidetta

Hoida

Aamulla: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 -päivävoidetta ja silmänympärysiholle saman sarjan silmänympärysvoidetta.

Illalla: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta ja silmänympärysiholle saman sarjan silmänympärysvoidetta.

Lue lisää
Levitä aurinkovoide

Erityistä suojaa

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoide antaa UVB- ja UVA-suojan. Jos tarvitset korkeamman arurinkosuojan, tutustu Eucerinin aurinkosuojatuotteisiin.

Lue lisää

 

Ainesosat

Kolme vaikuttavaa ainesosaa

Glysiini-saponiini

Soijasta valmistetulla bioaktiivisella glysiini-saponiinilla on osoitettu olevan vahvin stimuloiva vaikutus ihon luonnolliseen hyaluronihapon tuotantoon. Se aktivoi fibroblasteja eli ihosoluja, jotka vastaavat hyaluronihapon tuotannosta dermiksessä. Glysiini-saponiini lisää uuden hyaluronihapon tuotantoa jopa 256 % (in vitro).

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on osa ihon sidekudosta. Yksi aineen tärkeimmistä tehtävistä on kosteuden säilyttäminen. 
Ihosolut muodostavat hyaluronihappoa. Ikääntyessämme ihomme kyky tuottaa hyaluronihappoa heikkenee – ryppyjä alkaa muodostua ja ne syvenevät. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet vähentävät tutkitusti juonteita ja ryppyjä.

Suuri- ja pienimolekyylinen hyaluronihappo

Eucerin käyttää kahta eri tyyppistä hyaluronihappoa torjuakseen ikääntymisen merkkejä ja täyttääkseen ryppyjä tehokkaasti.
1) Suurimolekyylinen hyaluronihappo eli pitkäketjuinen hyaluronihappo

 • Jää ihon pinnalle.
 • Parantaa nestetasapainoa orvaskeden ulkokerroksessa eli siellä, jossa hienoja juonteita ja ryppyjä ilmestyy.

2) Pienimolekyylinen hyaluronihappo eli lyhytketjuinen hyaluronihappo

 • Stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa.
 • Täyttää kosteudella syvempiä ryppyjä.

Enoksoloni eli glykyrretiinihappo

Enoksolonia, joka tunnetaan myös nimellä glykyrretiinihappo, saadaan kiinalaisen lakritsikasvin juuresta. Tämä ainesosa toimii hidastamalla ihon oman hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä. Ihon ominaisuudet ovat aina yksilöllisiä – iho ikääntyy eri tavoin esim. geeniperimästä ja elintavoista riippuen. Ikääntymisen merkkejä alkaa kuitenkin tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos ihoon liittyvä huolenaiheesi on ihon kimmoisuuden väheneminen ja syvenevät rypyt (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -tuotteita on hyvä alkaa käyttää?

  Vastaus kysymykseen vaihtelee yksilöiden välillä ja riippuu monista sekä sisäisistä että ulkoisista tekijöistä. Siihen vaikuttavat esimerkiksi geeniperimämme, elintapamme sekä auringolle altistumisen määrä. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä. Useimmille meistä tämä on ihanteellinen aika aloittaa Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käyttö.

 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 sisältää UVA- ja UVB-suojan?

  Auringon UVA- ja UVB-säteet vaikuttavat ihoon eri tavoin. UVA-säteet yhdistetään tavallisimmin auringosta johtuvaan ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen, sillä ne edistävät monien ihon kiinteyden ja kimmoisuuden kannalta olennaisten tekijöiden, kuten hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin hajoamista. UVB-säteet voivat aiheuttaa välittömiä vaurioita, kuten auringonpolttamia ja pitkäkestoista vahinkoa kuten solumuutoksia. Kasvojen iho altistuu säännöllisesti sekä UVA- että UVB-säteille, myös pilvisinä päivinä. Siksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 suojaa molemmilta.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi