• 1/1 Silmänympärysvoide SPF 15
 • 1/1 Silmänympärysvoide SPF 15

Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15

Hyaluronihappoa sisältävä anti aging -silmänympärysvoide
Vähentää huomattavasti hienoja juonteita ja ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen
UVA- ja UVB-suoja
Imeytyy nopeasti: ihanteellinen meikkipohja
Hajusteeton
Kaikille ihotyypeille

Anti aging -silmänympärysvoide, joka suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä

Edistyksellinen ryppyjä vastaan taisteleva silmänympärysvoide. Täsmähoito, joka taistelee hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen. Oftalmologisesti testattu.

Tuotetiedot

Anti aging -silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 hoitaa nimenomaan ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, kuten herkälle silmänympärysiholle silmän ulkonurkkaan muodostuvia ryppyjä. Se tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä huomattavasti, tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen ja suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Eucerinin innovatiivinen suuri- ja pienimolekyylisen hyaluronihapon ja glysiinisaponiinin yhdistelmä on täsmähoito, joka tasoittaa silmin nähden syviäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja siloittaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on 40x edellistä pienempää*), kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa. Glysiinisaponiini tukee hyaluronihapon tuotantoa dermiksen soluissa, jossa syvimmät rypyt syntyvät.

Koska Eucerin Hyaluron-Filler Day sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suodattimen, se tarjoaa tehokasta suojaa ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ryppyjen muodostumiselta herkälle silmänympärysiholle.

*)Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 126 naisen ryhmässä, jossa puolet oli iältään 30–39-vuotiaita. Neljän viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 85%: hidastaa ryppyjen ilmaantumista
 • 87%: ehkäisee hienojen juonteiden ja ryppyjen muodostumista
 • 90%: ihanteellinen meikkipohja

Ominaisuudet

 • Oftalmologisesti testattu, hajusteeton, sopii piilolinssien käyttäjille, ihanteellinen meikkipohja, SPF15 + UVA-suoja

Kuinka käyttää

Eucerin-silmänympärysvoide ryppyjä vastaan

Ohjeet

 • Levitä aamuin illoin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Taputtele herneen kokoinen määrä voidetta silmien alle ja ympärille 
 • Hiero sormenpäillä hellävaraisesti ihoon
 • Vältä suoraa kosketusta silmiin
 • Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotetta yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15-, Eucerin Hyaluron-Filler Night- ja Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotteiden kanssa

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusgeeliä tai -puhdistusmaitoa

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti normaalille ja sekaiholle tarkoitetulla Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel -tuotteella tai kuivalle iholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk -tuotteella.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää
Käytä ryppyjä vastaan taistelevaa Eucerin-silmänympärysvoidetta

Erityinen hoito ja hoito

aamuisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoidetta ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta.

iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta.

Lue lisää

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit silmänympärysvoidetta, joka auttaa vastustamaan veltostumista ihon menettäessä täyteläisyyttään:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 -voidetta palauttamaan ihon täyteläisyyttä ja kiinteyttämään ihoa silmänympärysalueella.
 

Tee näin

Käytä Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream -voidetta, jos…

Etsit tehokasta silmänympärysvoidetta, joka ei ärsytä herkkää ihoa:

Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 on oftalmologisesti testattu ja hajusteeton.
 
Haluat kaunistaa silmänympärysalueella olevia ryppyjä:
 
Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia ja hoitaa täsmällisesti hienoja juonteita ja ryppyjä.  
 
Haluat suojata silmänympärysihoa uusien ryppyjen muodostumiselta:
 
Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 sisältää UVA- ja UVB-suojan ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä ryppyjen syvenemistä silmänympärysalueella.
 

Ainesosat

Kuinka ne vaikuttavat yhdessä

Kuinka ne vaikuttavat yhdessä

Kuinka ainesosat vaikuttavat yhdessä

Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia on täsmähoito hienojen juonteiden ja syvienkin ryppyjen näkyvään tasoittamiseen. 

Suurimolekyylinen (eli pitkäketjuinen) hyaluronihappo jää ihon pinnalle ja parantaa ihon kosteustasapainoa ihon uloimmissa kerroksissa, joista hienot juonteet ja rypyt saavat alkunsa. Pienimolekyylinen (eli lyhytketjuinen) hyaluronihappo, joka on 40x tätä pienempää*), kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, joissa se stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa. Bioaktiivinen glysiinisaponiini ylettyy vielä syvemmälle ihoon ja tukee hyaluronihapon tuotantoa ja kosteustasapainoa dermiksessä, jossa syvemmät rypyt syntyvät.

Eucerin Hyaluron-Filler Day -voiteen aurinkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suodatin suojaavat tehokkaasti ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ehkäisevät ryppyjen syvenemistä.

*Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Synthetic Beeswax, Methyl[1]propanediol, Behenyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Hydro[1]genated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Stearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetyl Palmitate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Glycyrrhetinic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl glycerin, Phenoxyethanol

Tuotemerkkimme tuotteiden ainesosia päivitetään säännöllisesti. Tästä syystä verkkosivustollamme ja tuotepakkauksissamme olevien ainesosien välillä voi toisinaan olla ristiriitaisuuksia. Siksi suosittelemme, että kiinnität aina huomiota tuotepakkauksissamme oleviin tietoihin ja tarkistat siellä luetellut ainesosat.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon täyteläisyyden väheneminen, kokeile Eucerin Volume Lift -tuotesarjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvonpiirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käytön. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu auringolle muuta vartaloa enemmän, ja se on haavoittuvainen auringon haitallisille UVA- ja UVB-säteille, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä. On tärkeää suojata herkkä silmänympärysiho DNA-vaurioiden, auringonvalon aiheuttaman ennenaikaisen ikääntymisen ja hyperpigmentaation välttämiseksi. Siksi koostumuksessa on aurinkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suodatin.

   
 • Mikä ero on Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15- ja Eucerin Volume Lift Eye SPF15 voiteilla?

  Kumpikin on tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva silmänympärysvoide. Kumpaankin voiteeseen on lisätty UV-suoja, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Molemmissa on myös hyaluronihappoa, mutta eri muodoissa vastaamaan ihon erilaisiin tarpeisiin.
  Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 sisältää myös glysiinisaponiinia, joka tukee hyaluronihapon tuotantoa dermiksen soluissa, jossa syvimmät rypyt syntyvät. Siksi Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 on todennäköisesti tehokkain hoitotuote silmänympärysihollesi, jos olet erityisesti huolissasi silmänympärysihon rypyistä. 
  Ihon ikääntyessä se alkaa veltostua ja menettää täyteläisyyttään. Eucerin Volume Lift Eye SPF15 sisältää magnololia, joka lisää ihon täyteläisyyttä lisäävien solujen lukumäärää ja kokoa, ja oligopeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin uusiutumista. Sen lisäksi, että tuotesarjan tuotteet tasoittavat ryppyjä, ne myös auttavat palauttamaan ihon täyteläisyyden ja terävöittämään piirteitä silmänympärysiholla.

 • Voiko Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -voidetta käyttää sekä yöllä että päivällä?

  Kyllä. Aurinkosuojakerrointa ei tietenkään tarvita yöllä, mutta tuotteen vaikuttavat ainesosat tasoittavat ryppyjä yön aikana ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi