• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide nuorelle iholle
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide nuorelle iholle

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide nuorelle iholle

Ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä anti-age-yövoide nuorelle iholle
Kosteuttaa tehokkaasti jopa 72 tunnin ajan
Nopeasti imeytyvä, kevyt geelimäinen koostumus
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Ultrakevyt yövoide ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night on geelimäinen, tehokkaasti ihoa kosteuttava yövoide. Se on suunniteltu erityisesti nuorelle iholle ehkäisemään ja hoitamaan ikääntymisen ensimerkkejä: hienoja juonteita tai veltostunutta, sameaa ihoa. Yövoide levitetään iholle illalla ja sen tehokkaat ainesosat saavat vaikuttaa yön ajan. Vaikka tuote imeytyy nopeasti, se kosteuttaa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti ihoa. Aamulla iho näyttää hyvinvoivalta ja hehkeältä: kuin levollisesti nukutun yön jälkeen.

Geelimäinen yövoide 3 x -vaikutuksella:

 1. Täyttää juonteita
 2. Kosteuttaa
 3. Uudistaa

Tuotetiedot

Hyaluron-Filler Moisture Booster Night

Ihoa ravitseva, nopeasti imeytyvä yövoide sisältää korkean ja pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glyseriiniä sekä pantenolia eli provitamiini B5:tä ja E-vitamiinia. Ne yhdessä vaikuttavat tehokkaasti ryppyihin ja juonteisiin. 

Tehokosteuttaja imeytyy välittömästi iholle ja kosteuttaa sitä jopa 72 tunnin ajan. Iho tuntuu aamulla virkistyneeltä ja hyvinvoivalta. Voide silottaa näkyvästi pieniä juonteita ja on siksi erinomainen valinta ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoiteen teho on todistettu kliinisesti ja dermatologisesti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat erittäin hyvän siedettävyyden ja erittäin hyvän tehokkuuden.

99 %

kertoi yövoiteen lisäävän ihon kosteutta

99 %

totesi voiteen antavan iholle vastaavan upean hehkun kuin hyvät yöunet

99 %

kertoi tuotteen kosteuttavan pitkäkestoisesti

99 %

sanoi, että iho näyttää säteilevältä joka päivä

PiU-tutkimus, johon osallistui 160 naista iältään 25–40 vuotta. He raportoivat kokemuksistaan neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 • Ehkäisee tehokkaasti ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä: silottaa pieniä juonteita ja ensimmäisiä ryppyjä
 • Kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan
 • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • Miellyttävä, geelimäinen koostumus
 • Ultrakevyt: imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta

Kuinka käyttää

Ohjeet

How to use Hyaluron-Filler +3x Effect Moisture Booster Night from Eucerin

Levitä yövoidetta ihollesi iltaisin huolellisen ihonpuhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Jos ihosi tuntuu erityisen kuivalta esimerkiksi vuodenajasta johtuen, voit hemmotella sitä Hyaluron Intensive Mask -kasvonaamiolla. Se kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä häivyttää iholta niin ikääntymisen kuin vaikkapa huonosti nukuttujen öiden merkkejä.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista

Puhdista meikit ja muut päivän aikana ihollesi kertyneet epäpuhtaudet valitsemallasi Eucerin-ihonpuhdistustuotteella:

Lue lisää
Viimeistele ihonpuhdistus kasvovedellä

Viimeistele ihonpuhdistus kasvovedellä

Pyyhi kasvot puhdistuksen jälkeen Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä. Jos käytät Micellar Cleansing Fluid -vettä, kasvovesi ei ole tarpeen.

Lue lisää
Ravitse ihoasi yöllä

Ravitse ihoasi yöllä

Tehokosteuta ihoasi yön aikana Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoiteella. Levitä voidetta kasvojesi iholle, kaulaa ja dekoltee-aluetta unohtamatta. Aamuisin suosittelemme käyttämään Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajaa.

Lue lisää
Ravitse lisää, jos tarpeen

Ravitse lisää, jos tarpeen

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide on ultrakevyt, nuorta ihoa ravitseva yövoide. Se on riittävän tehokas kosteuttaja sellaisenaan: voide kosteuttaa ihoa joka 72 tunnin ajan. Jos iho tuntuu erityisen kuivalta esimerkiksi vuodenajasta riippuen, voit täydentää ihonhoitorutiiniasi täyteläisellä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoiteella tai  Hyaluron Intensive Mask -kasvonaamiolla.

Lue lisää
Muista aurinkosuoja päivisin

Muista aurinkosuoja päivisin

Jotta pystyt ehkäisemään ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä mahdollisimman tehokkaasti, auringolta suojautuminen on ensiarvoisen tärkeää. Valitse sopiva tuote laajasta Eucerin Sun Protection -tuotesarjasta

Suosittelemme lisäksi tehostamaan yövoiteen vaikutuksia Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajalla.

Lue lisää

Ainesosat

Näin ne toimivat yhdessä

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoiteeseen on valittu ainesosia, jotka edesauttavat tutkitusti ihon hyvinvointia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä.

Glyseriini ja hyaluronihappo ovat molemmat ainesosia, joita iho tuottaa luonnollisesti pitääkseen sen kosteutettuna. Glyseriini auttaa houkuttelemaan kosteutta ihoon. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteutusta orvaskeden uloimmassa kerroksessa, eli siellä, jossa hienot juonteet ja rypyt syntyvät. Pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu edelleen orvaskeden kerroksiin, jossa se stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa ja täydentää kosteuspitoisuutta syvempien ryppyjen syntypaikassa. Glyseriini ja hyaluronihappo ovat Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -tuotteen tärkeimpiä ainesosia. Ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti jopa 72 tunnin ajan.

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide tarjoaa iholle sen kaipaaman lepohetken yön ajaksi. Aamulla peilistä katsoo kosteutettu, hyvinvoiva iho, joka on valmis taklaamaan ikääntymisen ensimerkkejä.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoiteen käyttö olisi hyvä aloittaa?

  Voit aloittaa yövoiteen käytön minkä ikäisenä tahansa. Perimä, elintavat ja ympäristö vaikuttavat siihen, kuinka ja milloin iho alkaa ikääntyä, mutta monet huomaavat ikääntymisen ensimmäiset merkit kaksikymppisinä. Ihoon alkaa muodostua pieniä juonteita ja ryppyjä, ja iho saattaa näyttää samealta ja väsyneeltä. 

  Säännöllinen puhdistus, kosteutus ja aurinkosuoja auttavat ihoa pysymään terveenä ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoiteen on kliinisesti ja dermatologisesti todettu kosteuttavan ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti jopa 72 tunnin ajan. Se häivyttää hienoja juonteita ja saa ihon näyttämään yhtä hyvinvoivalta kuin pitkien yöunien jälkeen.

 • Mihin tarvitsen yövoidetta? Enkö voi käyttää päivävoidetta myös öisin?

  Iho uudistuu yön aikana, joten se on erinomainen hetki ravita ja kosteuttaa sitä. Yövoide sisältää solujen uusiutumisprosessia stimuloivia ainesosia sekä kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Yövoiteet ovat tyypillisesti päivävoiteita ravitsevampia, yöllä ei myöskään tarvita suojakerrointa auringon säteitä vastaan.

  Ihoa ravitseva, nopeasti imeytyvä Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide sisältää korkean ja pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glyseriiniä sekä pantenolia eli provitamiini B5:tä ja E-vitamiinia. Ne yhdessä vaikuttavat tehokkaasti ryppyihin ja juonteisiin.

 • Sopiiko Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide herkälle iholle?

  Kyllä, Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide sopii kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa tehokkaasti ja turvallisesti myös herkkää ihoa. Tämä on osoitettu niin kliinisesti kuin dermatologisesti tutkitusti.

  Muistathan myös muut Eucerinin herkän ihon tuotteet: valikoima kattaa niin ravitsevat suihkuöljyt kuin täsmähoitotuotteet. Herkästä ihosta on tärkeää pitää huolta vuoden ympäri ja kosteuttaa sitä säännöllisesti tutkitusti tehokkailla ihonhoitotuotteilla.

 • Voinko käyttää yövoidetta päivittäin?

  Ehdottomasti kyllä: Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi joka ilta. Näin saat tuotteesta maksimaalisen hyödyn ja ihosi pysyy kosteutettuna, säteilevänä ja hyvinvoivana vuodenajasta riippumatta.

  Suosittelemme täydentämään ihonhoitorutiinia Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoiteella. Se auttaa herkkää silmänympärysihoa säilyttämään nuorekkaan ilmeen.

 • Ihoni tuntuu ja näyttää kuivalta. Auttaako yövoide kosteuttamaan sitä?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide kosteuttaa ihoa välittömästi. Iho tuntuu ja näyttää hyvinvoivalta. Vaikutus säilyy iholla jopa 72 tunnin ajan. Jos ihosi kaipaa erityistä hemmottelua, kokeile yövoiteen rinnalla Hyaluron Intensive Mask -kasvonaamiota. Nämä kaksi tuotetta yhdessä kosteuttavat ihoasi huomattavan tehokkaasti.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi