• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15

tick Hyaluronihappoa sisältävä, ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide
tick Silottaa juonteita ja ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen
tick UVA- ja UVB-suoja
tick Imeytyy nopeasti; ihanteellinen meikin alle
tick Kevyesti hajustettu
tick Kuivalle iholle

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide kuivalle iholle. SPF15

Päivävoide, joka silottaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen.

Tuotetiedot

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide kuivalle iholle. SPF15

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 taistelee kuivan ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Se silottaa hienoja juonteita ja ryppyjä, tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen ja suojaa ihoa UV-säteiden aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia on täsmähoito syvienkin ryppyjen näkyvään silottamiseen. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja silottaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on 40x tätä pienempää*, kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin.  Glysiinisaponiini tukee hyaluronihapon tuotantoa dermiksen soluissa, jossa syvimmät rypyt syntyvät. 

Eucerin Hyaluron-Filler Day -voiteen aurinkosuojakerroin SPF15 suojaa tehokkaasti ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ehkäisee ryppyjen syvenemistä.

*Koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus jossa oli mukana 126 naista, puolet osallistujista oli iältään 30–39-vuotiaita. Neljän viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 84%: vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen syntymistä
 • 96%: ehkäisee pitkäkestoisesti ihon kuivumista
 • 84%: iho tuntuu ja näyttää sileämmältä
 • 90%: ihanteellinen meikkipohja

Ominaisuudet

 • ei-komedogeeninen
 • erinomainen meikin alle
 • miedosti hajustettu
 • SPF15
 • UVA- ja UVB-suoja

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Hiero hellävaraisesti ihoon
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Jotta saavutat parhaan hoitotuloksen, käytä yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoiteen, Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tiivisteen kanssa.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti Eucerin DermatoClean [HYALURON] Cleansing Milk -tuotteella.

Lue lisää

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää

Hoitovoide

Levitä kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -voidetta ja silmänympärysiholle Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15

Jotta saat tuotteesta parhaan tehon, levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate ennen päivävoidetta.

Lue lisää

Ihon sävyn korjaaminen ja/tai suojaaminen

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voidetta (sisältää väripigmenttejä) voi käyttää päivävoiteen jälkeen tai sen sijasta. Levitä halutessasi vielä meikkivoide. 

CC-voiteessa on aurinkosuojakerroin SPF15. Jos tarvitset paremman aurinkosuojan, levitä Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50 -voidetta. Levitä aurinkosuojavoide hoitotuotteiden jälkeen ja ennen Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voiteen levittämistä.

 
Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Haluat silottaa hienoja juonteita ja ryppyjä sekä saada ihosi näyttämään nuoremmalta:

Kuivalle iholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia, jotka siloittavat hienoja juonteita ja tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen.
 
Etsit ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevää kosteusvoidetta kuivalle tai kosteusköyhälle iholle:

Kuivalle iholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja kosteusköyhää ihoa tehokkaasti.

Haluat hidastaa ryppyjen muodostumista ihollasi:
 
Koska kuivalle iholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15, se suojaa ihoa tehokkaasti ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ehkäisee ryppyjen syvenemistä.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää kosteusvoidetta, ja sinulla on normaali tai sekaiho:

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti, eikä aiheuta näppyjä. 
 
Etsit ihon sävyä tasoittavaa tuotetta:
 
Eucerin Hyaluron-Filler CC cream Light SPF15 ja Eucerin Hyaluron-Filler CC cream Medium SPF15 sisältävät väripigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja parantavat sen ulkonäköä.
 
Etsit yövoidetta, joka tasoittaa hienoja juonteita ja syviä ryppyjä:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Night -voidetta.

Etsit silmänympärysvoidetta herkälle silmänympärysalueelle:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler eye SPF15 -voidetta.
 
Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää päivävoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä, mutta haluat myös parantaa ihon kimmoisuutta:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF15 -voidetta

Etsit ihon ikääntymistä ehkäisevää päivävoidetta ja olet erityisen huolissasi ihon täyteläisyyden vähenemisestä:

Kokeile kuivan ihon Eucerin Volume-Filler Day Care SPF15 -voidetta.

Ainesosat

Kuinka tuote vaikuttaa

How they work together

At the heart of Eucerin’s unique Hyaluron-Filler formula is a unique combination of high and low molecular Hyaluronic Acid: 

- High molecular Hyaluronic Acid (also known as long-chained Hyaluronic Acid) remains on skin’s surface to improve hydration in the outermost layer of the epidermis – where fine lines and winkles originate.
- The molecules in low molecular Hyaluronic Acid (also known as short-chained Hyaluronic Acid) are 40 times smaller1 than those of high molecular Hyaluronic Acid and so it is able to penetrate further into the epidermal layers where it stimulates skin’s own production of Hyaluronic Acid. 

In most of the formulas, Hyaluronic Acid is combined with bio-active anti-oxidant Glycine Saponin which penetrates even deeper, into the dermal layers of skin, stimulating the production of Hyaluronic Acid and replenishing moisture where deeper wrinkles originate. Furthermore, it protects the skin from free radicals.

The Next Generation Hyaluron-Filler formula also contains Enoxolone, an active ingredient that slows down the degradation rate of skin’s own Hyaluronic Acid by inhibiting Hyaluronidase.

The result: 200% more Hyaluron.
Fine lines and wrinkles are noticeably plumped. For smoother, radiant, and younger looking skin.

1 The standard unit for measuring the mass of an atom is a kilo Dalton (kDa). Long-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 2000 and short-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 52. Both are contained in the Hyaluron-Filler and Hyaluron-Filler + Elasticity formulas.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti-age -tuotelinja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinja on erityisesti kehitetty taistelemaan kuivan ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon täyteläisyyden väheneminen, kokeile Eucerin Volume-Lift -tuotelinjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvonpiirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotelinjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen iho eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

   

  Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinjan käytön. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen iho eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

  Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu auringon UVA- ja UVB-säteille muuta vartaloa enemmän. On tärkeää suojata ihoa DNA-vaurioilta, auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä hyperpigmentaatiolta, ja siksi koostumuksessa on aurinkosuojakerroin SPF15. Jos aiot viettää auringossa pidemmän aikaa tai auringonvalo on voimakasta, suosittelemme käyttämään lisäksi aurinkovoidetta, kuten Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi