• 1/1
 • 1/1

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä anti-age-päivävoide kuivalle iholle
Uuden sukupolven Hyalyron-Filler-tuote
Edistykselliset ainesosat
Vähentää näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä
Sisältää hyaluronihappoa, saponiinia ja enoksolonia
SPF15

Kuivalle iholle sopiva päivävoide, joka vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Kevyt ja miellyttävä tuoksu. Voide on ei-komedogeeninen, eli se ei tuki ihohuokosia. Lopputuloksena sileämpi, heleä iho.

Anti-age-päivävoide 3 x -vaikutuksella:
1. Täyttää
2. Stimuloi
3. Puolustaa

Tuotetiedot

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide SPF15:llä

Onko ihollasi ryppyjä tai hienoja juonteita? Se on luonnollista, sillä ikääntyessämme ihomme oma hyaluronihapon tuotanto vähenee. Ratkaisuksi tarjoamme Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoidetta. Se auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kolminkertaisella tehollaan.

Täyttää: korkean ja pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää ryppyjä.
Stimuloi: saponiini-antioksidantti aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa jopa 256 % ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.
Puolustaa: enoksoloni vähentää hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide sopii erityisesti kuivalle iholle. Se ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sillä voide täyttää hienot juonteet ja jopa syvimmät rypyt. Lisäksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide ehkäisee tehokkaasti UV-säteilyn aiheuttamaa valosta johtuvaa ikääntymistä sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Tuote sisältää korkean ja pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä täyttävät tehokkaasti syvimpiäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteuspitoisuutta ja tasoittaa ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu orvaskeden kerroksiin – eli sinne, jossa syvemmät rypyt syntyvät. Enoksoloni suojaa ihon omaa hyaluronia hajoamiselta.

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoiteen aurinkosuojakerroin on 15. Suosittelemmekin ottamaan tuotteen ympärivuotiseen käyttöön, sillä se suojaa ihoasi myös auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet erittäin hyvän tehon ja siedettävyyden.

 • 99 % kertoi hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentyneen näkyvästi
 • 100 % kertoi ihon näyttävän raikkaalta
 • 100 % kertoi voiteen ehkäisevän uusia juonteita ja ryppyjä
 • 98 % kertoi voiteen estävän ryppyjen syventymistä

PiU-tutkimus, johon osallistui 240 naista iältään 35–55 vuotta. He raportoivat kokemuksistaan neljän viikon käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 • Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide, joka sopii myös meikin alle
 • Miedosti hajustettu
 • Imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta
 • Ei tuki ihohuokosia
 • SPF 15

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Hiero hellävaraisesti ihoon
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Jotta saavutat parhaan hoitotuloksen, käytä yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoiteen, Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tiivisteen kanssa.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti Eucerin DermatoClean [HYALURON] Cleansing Milk -tuotteella.

Lue lisää

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää

Hoitovoide

Levitä kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -voidetta ja silmänympärysiholle Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15

Jotta saat tuotteesta parhaan tehon, levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate ennen päivävoidetta.

Lue lisää

Ihon sävyn korjaaminen ja/tai suojaaminen

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voidetta (sisältää väripigmenttejä) voi käyttää päivävoiteen jälkeen tai sen sijasta. Levitä halutessasi vielä meikkivoide. 

CC-voiteessa on aurinkosuojakerroin SPF15. Jos tarvitset paremman aurinkosuojan, levitä Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50 -voidetta. Levitä aurinkosuojavoide hoitotuotteiden jälkeen ja ennen Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF15 -voiteen levittämistä.

 
Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Haluat vähentää juonteita ja ryppyjä:

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa vähentää juonteita ja ryppyjä kasvojensa iholla. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän korkean ja matalan molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä tasoittavat juonteita, täyttävät syviä ryppyjä ja tekevät ihosta raikkaan.

Etsit kosteuttavaa voidetta, jolla on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia:

Hyaluron- Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii erinomaisesti myös meikin alle!

Haluat estää uusien ryppyjen syntymisen iholle:

SPF 15- ja UVA-suojalla varustettu Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide tarjoaa luotettavan ja laadukkaan suojan valosta johtuvaa ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä vastaan.

Etsit päivittäistä kosteusvoidetta käytettäväksi meikin alla:

Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 -päivävoide on erinomainen pohja meikille.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit yövoidetta, joka täyttää hienoja juonteita ja syviä ryppyjä:

Kokeile Hyaluron-Filler Night -yövoidetta. Se on täyteläisempi voide ja suunniteltu levitettäväksi iholle iltaisin.

Etsit silmänympärysvoidetta herkälle silmänympärysalueelle:

Kokeile Hyaluron-Filler Eye SPF 15 -silmänympärysvoidetta

Etsit päivävoidetta, joka myös auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta:

Kokeile Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 30 -voidetta.

Ainesosat

Raaka-aineina tehokolmikko

Glysiini-saponiini

Soijasta valmistetulla bioaktiivisella glysiini-saponiinilla on osoitettu olevan vahvin stimuloiva vaikutus ihon luonnolliseen hyaluronihapon tuotantoon. Se stimuloi fibroblasteja eli ihosoluja, jotka vastaavat hyaluronihapon tuotannosta dermiksessä. Glysiini-saponiini lisää uuden hyaluronihapon tuotantoa jopa 256 % (in vitro).

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on osa ihon sidekudosta. Yksi aineen tärkeimmistä tehtävistä on kosteuden säilyttäminen. 
Ihosolut muodostavat hyaluronihappoa. Ikääntyessämme iho kuitenkin menettää luonnollisen kykynsä tuottaa hyaluronihappoa – ryppyjä alkaa muodostua ja ne syvenevät. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet vähentävät tutkitusti juonteita ja ryppyjä.

Korkean ja pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo

Eucerin käyttää kahta eri tyyppistä hyaluronihappoa torjuakseen ikääntymisen merkkejä ja täyttääkseen ryppyjä tehokkaasti.
3) Korkean molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli pitkäketjuinen hyaluronihappo

 • Jää ihon pinnalle.
 • Parantaa nestetasapainoa orvaskeden ulkokerroksessa eli siellä, jossa hienoja juonteita ja ryppyjä ilmestyy.

4) Pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli lyhytketjuinen hyaluronihappo

 • Stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa.
 • Täyttää kosteudella syvempiä ryppyjä.

Enoksoloni eli glykyrretiinihappo

Enoksolonia, joka tunnetaan myös nimellä glykyrretiinihappo, saadaan kiinalaisen lakritsikasvin juuresta. Tämä ainesosa toimii hidastamalla ihon oman hyaluronihapon tuotannon hajoamista yli 50 %.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti-age -tuotelinja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinja on erityisesti kehitetty taistelemaan kuivan ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon täyteläisyyden väheneminen, kokeile Eucerin Volume-Lift -tuotelinjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvonpiirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotelinjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen iho eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

   
 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotelinjan käytön. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen iho eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

 • Miksi Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho altistuu auringon UVA- ja UVB-säteille muuta vartaloa enemmän. On tärkeää suojata ihoa DNA-vaurioilta, auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä hyperpigmentaatiolta, ja siksi koostumuksessa on aurinkosuojakerroin SPF15. Jos aiot viettää auringossa pidemmän aikaa tai auringonvalo on voimakasta, suosittelemme käyttämään lisäksi aurinkovoidetta, kuten Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi