• 1/1 Tehokosteuttaja: 24h
 • 1/1 Tehokosteuttaja: 24h

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttaja

Ultrakevyt ja virkistävä
Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
Välittömästi kosteuttava vaikutus

Ultrakevyt ja virkistävä kolmitehoinen tehokosteuttaja kaikille ihotyypeille:

1 Silota
2 Kosteuta
3 Virkistä

Kosteuttava ja virkistävä geeli, joka tehokosteuttaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon kosteustasapainoa 24 tunnin ajan. Silottaa silmin nähden pieniä juonteita, ja iho näyttää sileältä ja terveeltä.

Tehokosteuttaja: 24h

Tuotetiedot

Hyaluronitehokosteuttaja

Anna ihollesi välittömästi vaikuttava tehoannos ihanaa kosteutta Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan avulla.

Tämä ultrakevyt ja virkistävä geeli kosteuttaa ihoa välittömästi ja parantaa ihon kosteustasapainoa 24 tunnin ajan. Vain 11 eri ainesosaa sisältävä koostumus sisältää kahdenlaista hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Näitä aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan, ja niiden tehtävänä on pitää iho kosteutettuna. Ne sitovat kosteutta kuin magneetit ja silottavat ja kosteuttavat ihoa nopeasti ja intensiivisesti.  
Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu tuottavan upeita tuloksia. Tutkimukseen osallistuneista jokainen totesi, että tuote on varsinainen tehokosteuttaja, joka sai ihon tuntumaan kosteutetulta ja näyttämään täyteläisemmältä välittömästi. 

Moisture Booster sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon sileäksi ja terveen näköiseksi.

1 Beiersdorf AG, PiU, helmikuu 2019

Tehokosteuta ihoasi

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotetta testattiin1 120 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-40-vuotiaita. He kertoivat kahden viikon käytön jälkeen seuraavaa:

Moisture Booster jossa kolminkertainen määrä hyaluronihappoa*
Tutkimus 120 naisen ryhmässä (25-40)
Tulokset kahden viikon jälkeen

 • Kosteuttaa välittömästi: 100%
 • Silottaa ihoa: 100%
 • Häivyttää ensimmäisiä ryppyjä: 99%
 • Ultrakevyt koostumus: 100%

*3x korkeampi pitoisuus kuin Hyaluron-Filler CC Cream -voiteessa

Tehokosteuttajan kliiniset tulokset

1 Beiersdorf AG, PiU, helmikuu 2019

Ominaisuudet

 • Ultrakevyt ja virkistävä geeli
 • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • Tehokosteuttaa ihoa välittömästi
 • Parantaa ihon kosteustasapainoa 24 tunnin ajan
 • Silottaa pieniä juonteita ja ensimmäisiä ryppyjä
 • Kiinteämpi, raikkaampi ja säteilevämpi iho 
 • Kosteuttaa ja silottaa ihoa tehokkaasti 
 • Välitön vaikutus: iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta 24 tunnin ajan
 • Erinomainen meikkipohja
 • Kevyt, miellyttävä tuoksu

Kuinka käyttää

Näin käytät tehokosteuttajaa

Levitä ihonhoitorutiinisi ensimmäisessä vaiheessa aamuin illoin ja hiero hyvin puhdistettuun ihoon. Älä käytä silmänympärysiholla.

Päivittäinen hoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa tai -puhdistusgeeliä

Puhdista

Puhdista iho huolellisesti Eucerin-puhdistustuotteella. Valitse seuraavista:

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot puhdistuksen jälkeen Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä. Jos käytät Micellar Cleansing Fluid -vettä, kasvovesi ei ole tarpeen.

Lue lisää
Levitä tehokosteuttaja

Tehokosteuta

Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan avulla. Voit käyttää sitä aamulla tai illalla.

Lue lisää
Levitä anti aging -kosteusvoide tehokosteuttajan jälkeen

Hoida

Levitä sen jälkeen kosteusvoide. Suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 15- tai SPF 30 -päivävoidetta, Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta ja silmänympärysiholle Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF 15 -voidetta.

Lue lisää
Levitä sitten aurinkosuojavoide tarpeen mukaan

Suojaa ja korjaa

Suojaa ihosi auringolta vieläkin paremmin ja valitse sopiva tuote laajasta Eucerin Sun Protection -tuotesarjasta. Ihon sävyn nopeaan korjaamiseen suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF 15 Light-tai Medium -voidetta.

Lue lisää

Ainesosat

Miten ne toimivat yhdessä

Glyseriini ja hyaluronihappo ovat molemmat ainesosia, joita iho tuottaa luonnollisesti pitääkseen sen kosteutettuna. Glyseriini auttaa houkuttelemaan kosteutta ihoon. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteutusta orvaskeden uloimmassa kerroksessa, eli siellä, jossa hienot juonteet ja rypyt syntyvät. Pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu edelleen orvaskeden kerroksiin, jossa se stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa ja täydentää kosteuspitoisuutta syvempien ryppyjen syntypaikassa. Glyseriini ja hyaluronihappo ovat Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tuotteen tärkeimpiä ainesosia. Ne antavat iholle välittömän ja intensiivisen kosteutuksen ja lisäävät ihon kosteuspitoisuutta jopa 24 tunnin ajan.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan käyttö on hyvä aloittaa?

  Tehokosteuttajaa voi käyttää minkä tahansa ikäisenä. Perimä, elintavat ja ympäristö vaikuttavat siihen, kuinka ja milloin iho alkaa ikääntyä, mutta monet huomaavat ikääntymisen ensimmäiset merkit kaksikymppisinä. Ihoon alkaa muodostua pieniä juonteita ja ryppyjä, ja iho saattaa näyttää samealta ja väsyneeltä. Säännöllinen puhdistus, kosteutus ja aurinkosuoja auttavat ihoa pysymään terveenä ja ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä.

  Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan on kliinisesti ja dermatologisesti todettu kosteuttavan ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Se myös silottaa ihoa ja sopii siksi erityisesti silloin, kun iho näyttää tai tuntuu kärsivän kosteuden puutteesta.

 • Mikä ero on Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster- ja Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tuotteen välillä?

  Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajan pääasialliset ainesosat ovat varsinaisia kosteusmagneetteja – glyseriini sekä hyaluronihappo korkeana pitoisuutena ja kahdessa eri muodossa. Tuote on suunniteltu kosteuttamaan ihoa nopeasti ja intensiivisesti 24 tunnin ajan. Se on ehdoton tuote kosteusköyhälle iholle. 

  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuote sisältää myös pienimolekyylistä hyaluronihappoa, mutta sen tärkein ainesosa on 10% puhdas ja aktivoitu C-vitamiini, joka on tehokas antioksidantti. Tuote on erityisesti tarkoitettu torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä, joka saa ihon herkästi näyttämään samealta ja väsyneeltä. Iho näyttää raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä.

  Moisture Booster -tehokosteuttajassa on ultrakevyt ja raikastava geelimäinen koostumus. Kun Vitamin C Booster -tehotuotteen C-vitamiinijauhe on aktivoitu, koostumuksen rakenne muistuttaa seerumia. Kumpikin sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

 • Sopiiko Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster herkälle iholle?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu olevan sekä tehokas että hyvin siedetty herkällä iholla. 

 • Voiko tuotetta käyttää päivittäin?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Kokeile myös