• 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster
 • 1/1 Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -seerumi

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi
Sisältää 10 % puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia
Kaikille ihotyypeille

Nopeasti imeytyvä, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä tehotuote kaikille ihotyypeille. Vahvistaa ja silottaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -seerumi saa ihon näyttämään raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä.

Kolmitehoinen vaikutus:

1 Täyttää
2 Stimuloi
3 Suojaa

Tuotetiedot

C-vitamiinia sisältävä anti-aging-seerumi

Aurinko, ilmansaasteet, tupakointi ja muut elämäntapoihin liittyvät tekijät laukaisevat vapaiden radikaalien syntymistä. Vapaat radikaalit aiheuttavat oksidatiivista stressiä, kiihdyttävät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja tekevät ihosta samean. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sisältää 10 % puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia. Seerumi on nimenomaan tarkoitettu taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan sekä ehkäisemään ihon ikääntymisen ensimerkkejä: se vahvistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä ja tekee ihosta sileämmän, raikkaamman ja säteilevämmän.

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää. Se on myös olennainen tekijä ihosolujen kollageenin tuotannossa, sillä C-vitamiini vahvistaa ihon rakennetta ja viivästyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Innovatiivisen pakkauksen ansiosta puhdas C-vitamiini aktivoituu vasta ensimmäisen käytön yhteydessä. Paina ja ravistele, jolloin C-vitamiinijauhe sekoittuu pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja Licochalcone A:ta sisältävään seerumiin. Koostumus on tehokkaimmillaan 21 päivän ajan.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on tehokkaasti kosteuttava aine, joka tasoittaa ryppyjä epidermiksen uloimmissa kerroksissa. Toinen tutkittu antioksidantti, Licochalcone A, vaikuttaa yhdessä C-vitamiinin kanssa ja neutraloi UV-valon ja korkeaenergisen näkyvän valon aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster sopii kaikille ihotyypeille. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu vahvistavan ihoa ja tasoittavan ryppyjä. Iho on sileämpi, raikkaampi ja säteilevämpi jo seitsemässä päivässä – ja mikä mukavinta, tulokset paranevat ajan myötä.

C-vitamiinia sisältävä anti aging -seerumi

Ominaisuudet

 • Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi
 • 10% puhdasta ja aktivoitavaa C-vitamiinia
 • Kaikille ihotyypeille
 • Vahvistaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä
 • Sileämpi, raikkaampi ja säteilevämpi iho seitsemässä päivässä
 • Ei aiheuta näppyjä
 • Erinomainen meikkipohja
 • Kevyt, miellyttävä tuoksu

Kuinka käyttää

Kuinka käytät tehotuotetta helposti viidessä vaiheessa

C-vitamiini on tehokkainta, kun se on juuri aktivoitu. Innovatiivinen pakkauksemme tekee C-vitamiinin aktivoimisesta ensimmäisen käytön yhteydessä helppoa.

Vitamin C Booster: Avaa näin

Vaihe 1: Poista foliokansi

Poista suojafolio, mutta jätä korkki paikoilleen

Paina ikääntymisen merkkejä ehkäisevästä C-vitamiiniseerumista

Vaihe 2: Paina pehmeästä painikkeesta

Paina 2–3 kertaa pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi C-vitamiinin

Ravistele ikääntymisen merkkejä ehkäisevää C-vitamiiniseerumia

Vaihe 3: Ravistele

Ravistele pakkausta ainakin 10 sekunnin ajan aktivoidaksesi koostumuksen

Taita ikääntymisen merkkejä ehkäisevän C-vitamiiniseerumin korkki

Vaihe 4: Taita korkki

Poista korkki taittamalla

Annostele Vitamin C Booster -koostumusta sormiisi

Vaihe 5: Levitä

Käännä pakkaus ylösalaisin ja paina pehmeästä painikkeesta vapauttaaksesi koostumuksen

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa tai -puhdistusgeeliä

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti Eucerin-puhdistustuotteella: puhdistusmaidolla tai geelimäisellä puhdistustuotteella. Valitse tuote ihotyyppisi mukaan.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Viimeistele puhdistus kasvovedellä. Se valmistelee kasvosi seerumin käyttöön. Kasvovesi kannattaa ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi aamuin ja illoin.

Lue lisää
Levitä C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi

Levitä tehotuote

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuote. Voit käyttää sitä aamuisin tai iltaisin ennen päivä- tai yövoidetta.

Lue lisää
Levitä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kosteusvoide

Hoida ja suojaa

Käytä seerumin jälkeen päivä- tai yövoidetta ajankohdasta riippuen. Muista myös silmänympärysvoide sekä päivällä aurinkosuojavoide. Varmista, että voiteessa on riittävä aurinkosuojakerroin – mieluiten SPF 50.

Lue lisää

Ainesosat

Kuinka aineosat vaikuttavat yhdessä

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää. Se on olennainen ihosoluissa tapahtuvalle kollageenin tuotannolle, tukee ihon rakennetta ja viivästyttää ikääntymisen merkkejä.

Eucerinin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tuotteen teho perustuu puhtaaseen ja aktivoivaan C-vitamiiniin. Sitä on seerumissa 10 %. Koostumukseen on valittu riittävän tehokas C-vitamiinipitoisuus, joka on iholla hyvin siedetty1. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vahvistavan ja silottavan ihoa ja tasoittavan ryppyjä niin, että iho näyttää raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä.

Puhdas C-vitamiini hajoaa luonnostaan altistuessaan hapen vaikutukselle. Siksi se on tehokkaimmillaan juuri aktivoituna. Eucerinin innovatiivinen pakkaus vapauttaa C-vitamiinijauheen juuri ennen ensimmäistä käyttöä, jotta koostumus on varmasti tehokas. Eucerinin kehittämässä koostumuksessa mukana oleva C-vitamiini yhdistyy seerumiin, joka sisältää myös pienimolekyylistä hyaluronihappoa: tehokasta kosteuttavaa ainetta, joka auttaa tasoittamaan ryppyjä epidermiksen uloimmissa kerroksissa. Lisäksi mukana on toista tehokasta antioksidanttia, Licochalcone A:ta.

C-vitamiini ja Licochalcone A täydentävät toisiaan antioksidantteina. Ne tarjoavat yhdessä biologista suojaa soluille, erityisesti auringon vapauttamia vapaita radikaaleja vastaan. C-vitamiini toimii välittömästi ja neutraloi UV-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja soluvälitilassa. Licochalcone A toimii pidemmällä aikavälillä. Se neutraloi UV-valon vapauttamia vapaita radikaaleja ja auttaa vähentämään korkeaenergisen näkyvän HEVIS-valon vapauttamia vapaita radikaaleja.


1  Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142

Parasta suojaa vapailta happiradikaaleilta – C-vitamiini neutraloi välittömästi solunulkoiset vapaat radikaalit

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Mitä vapaat radikaalit ovat ja miksi ne ovat haitallisia iholleni?

  Vapaat radikaalit ovat hyvin reaktiivisia happimolekyylejä, jotka tunnetaan myös nimellä ROS. Niitä vapautuu ulkoisten tekijöiden, kuten auringon, ympäristön ja ruokavalion sekä valitsemiemme elämäntapojen vaikutuksesta.

  Keho käyttää antioksidantteja neutraloimaan näitä mahdollisesti haitallisia vapaita radikaaleja. Kun vapaiden radikaalien vapautuminen ja elimistön kyky neutraloida niitä ovat epätasapainossa, vapaat radikaalit alkavat vahingoittaa soluja oksidatiiviseksi stressiksi kutsutussa prosessissa. Vaikka ikääntyminen on täysin luonnollista, oksidatiivinen stressi voi aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä: iho voi alkaa roikkua ja siihen voi muodostua ryppyjä ennen aikojaan. Iho voi myös näyttää samealta ja väsyneeltä.

 • Mikä tekee Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuotteesta niin tehokkaan?

  C-vitamiini on tunnetusti tehokas antioksidantti ja tärkeä osa kollageenin tuotantoa ihosoluissa. Eucerinin Hyaluron-Filler Vitamin C Boosterin teho perustuu pääasiassa neljään tekijään: 

  1. Sisältää 10 % puhdasta C-vitamiinia
  Tehotuotteen koostumus sisältää 200 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinit2. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihosoluissa tapahtuu muutoksia vasta, kun tuote sisältää vähintään kahdeksan prosenttia C-vitamiinia. Jos pitoisuus kohoaa yli 20 prosenttiin, tuotteen teho ei enää parane, vaan se saattaa jopa aiheuttaa ärsytystä.3 Eucerin käyttää C-vitamiinipitoisuutta, jonka on todistettu olevan tehokas ja samalla hyvin siedetty.

  2. Aktivoitava
  Puhdas C-vitamiini hajoaa joutuessaan kosketuksiin hapen kanssa. Siksi C-vitamiini on tehokkainta, kun se on juuri aktivoitu. Innovatiivinen pakkauksemme vapauttaa C-vitamiinijauheen nappia painamalla. Ravistele ja jauhe sekoittuu emulsioon. Näin C-vitamiini aktivoituu ja sen teho on välittömästi käytettävissä. Käytä tuote 21 päivän kuluessa aktivoinnista.

  3. Koostumus
  Koostumus sisältää myös pienimolekyylistä hyaluronihappoa (ihon luontaista kosteuttajaa, joka auttaa tasoittamaan ryppyjä) ja Licochalcone A:ta (vahvistaa C-vitamiinin antioksidatiivista vaikutusta).

  4. Levitetään suoraan sinne, missä sitä tarvitaan
  Eucerinin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuotteen ainutlaatuinen aineosien yhdistelmä imeytyy ihoon helposti, joten voit olla varma siitä, että levität C-vitamiinia täsmällisesti juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

  2 Perustuu appelsiinien keskimääräiseen C-vitamiinipitoisuuteen: 50mg/100 g

  3 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#

  4 Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuotteen käyttö kannattaa aloittaa?

  Voit käyttää tehotuotetta minkä ikäisenä tahansa. Perimä, elämäntavat ja ympäristö vaikuttavat kaikki siihen, miten ja milloin iho alkaa ikääntyä. Monet meistä huomaavat ensimmäiset ikääntymisen merkit kaksikymppisinä: kasvoille alkaa ilmestyä hienoja juonteita ja ryppyjä, ja iho voi näyttää samealta ja väsyneeltä. Ihoon kohdistuu aina oksidatiivista stressiä, joten mitä aikaisemmin alat sitä hoitaa, sen parempi. Säännöllinen puhdistus, aurinkosuoja, kosteutus ja tutkitusti tehokkaat antioksidantit, kuten C-vitamiini, auttavat pitämään ihon terveenä ja ehkäisemään sen ikääntymistä.

  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster -tehotuotteen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu vahvistavan ja silottavan ihoa ja tasoittavan ryppyjä. Näin iho näyttää raikkaammalta ja säteilevämmältä jo seitsemässä päivässä. Se on ihanteellinen tuote samean näköiselle iholle ja auttaa häivyttämään ihon ikääntymisen ensimerkkejä.

 • Sopiiko Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster herkälle iholle?

  Kyllä. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu olevan sekä tehokas että hyvin siedetty herkällä iholla. C-vitamiini voi herkistää ihoa auringonvalolle. Tästä syystä suosittelemme, että käytät korkeaa aurinkosuojakerrointa vielä viikon verran tehotuotetta käytettyäsi. Tutustu Eucerin-aurinkosuojatuotteisiin ja valitse itsellesi sopivin tuote monipuolisesta tuoteperheestämme.

 • Voiko tätä tuotetta käyttää päivittäin?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi