Kestävä kehitys

Otamme vastuun.
Ihostasi.
Ja planeetastamme.

Meillä on vain yksi planeetta, jolla voimme elää.
Se elättää meidät, ja meidän tehtävämme on elättää se.

Eucerinin tavoitteet vuodelle 2025

Maailmanlaajuisena ihonhoidon edelläkävijänä määrittelemme uudelleen lähestymistapamme kestävyyteen ja olemme sitoutuneet kunnianhimoiseen ohjelmaan. Neljän keskeisen kestävän kehityksen tavoitteen mukaisesti lupaamme muotoilla ja pakata tuntemasi ja rakastamasi Eucerin-tuotteet entistä kestävämmällä tavalla.Eucerinin vastuu

Uskomme dermatologisen ihonhoidon elämää muuttavaan voimaan. Uskomme myös, että vastuullamme on luoda ihonhoitotuotteita, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan ja sinuun.

Muutoksen aikaansaaminen

Me Eucerinilla olemme omistautuneet farmaseuttiselle ihonhoitotieteelle jo yli 100 vuoden ajan. Pyrimme jatkuvasti tieteellisiin läpimurtoihin ja olemme sitoutuneet kehittämään tehokkaita, hyvin siedettäviä ja kliinisesti todistettuja ratkaisuja.

Olemme tietoisia tarpeesta vahvistaa tuotteidemme ja prosessiemme kestävyyttä nyt ja pitkällä aikavälillä. Uskomme, että kestävyys on matka, jonka aikana jatkamme innovointia, arviointia ja parantamista.

Välitämme ympäristön, yhteiskuntamme ja sinun hyvinvoinnistasi.

Työskentelemme yhdessä kohti terveellisempää, vihreämpää ja sosiaalisesti osallistavampaa tulevaisuutta.

Eucerin on osa Beiersdorf-perhettä, ja se on olennainen osa Beiersdorfin pitkän aikavälin kestävän kehityksen visiota.

Beiersdorfin strategiamme

1 Beiersdorf Yhtiön tavoite

2 Kosmeettiset valmisteet lukuun ottamatta OTC-tuotteita (Yhdysvallat) & mikromuovit UNEP:n määritelmän mukaan (Yhdistyneiden kansakuntien ympäristöohjelma)