Kasvot

Löydä kasvojen iholle tarkoitetut Eucerin-tuotteet. Kasvojenhoitotuotteet tarjoavat ratkaisuja yleisimpien iho-ongelmien hoitoon. Ne ovat erittäin hyvin siedettyjä ja tekevät ihosta terveen sekä hehkuvan.

Valikoi tuotteet
Piillota hakuehdot
Valikoi tuotteet
Poista hakuehdot
Tarpeesi
Vartalo

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Vauhdittaa ihon uusiutumista

Lue lisää

Eucerin AtoControl

Vaiheenmukaista hoitoa atooppiselle iholle

Lue lisää

Dermopurifyer

Akne on ensisijaisesti tulehdussairaus. Iho on tulehtunut aknen kaikissa vaiheissa - aina näkymättömästä mikrotulehduksesta näkyviin näppyihin ja finneihin1

Eucerin DERMOPURE -tuotesarja on kehitetty erityisesti taistelemaan niitä tekijöitä vastaan, jotka aiheuttavat aknetaipumusta ja näppyjä:
- mikrotulehdus: aknekierteen juurisyy
- liiallinen talin tuotanto
- hyperkeratoosi (ihon uloimpien kerrosten paksuneminen), joka johtaa näppyjen ja mustapäiden syntyyn
- bakteerien kasvu, joka johtaa tulehdukseen ja näkyviin näppyihin ja finneihin

Koostumus sisältää seuraavia ainesosia:
- Licochalcone A: erittäin tehokkaasti tulehdusta lievittävä ainesosa, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa häivyttämään punoitusta
- salisyylihappo: antibakteerinen ainesosa, joka hävittää näppyjä, vähentää ihon epäpuhtauksia ja ehkäisee niiden syntyä
- talin eritystä säätelevä teknologia: vähentää talin tuotantoa

DERMOPURE Skin Renewal Treatment sisältää myös
- 10% hydroksikompleksia: erittäin tehokkaita kuorivia ainesosia (glykoli-, salisyyli- ja polyhydroksihappoa), jotka auttavat uusimaan ihon pintaa, avaamaan tukkiutuneet huokoset, vähentämään P. acnes-bakteerien määrää ja poistamaan kuolleita ihosoluja

Tuotesarjaan kuuluu mietoja, mutta tehokkaita puhdistustuotteita ja valikoima hoitotuotteita, jotka on kehitetty erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. Monia niistä voi käyttää aknen lääkehoidon ohella.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että tuotteet sopivat näppyiselle ja akneoireista kärsivälle iholle ja ovat hyvin tehokkaita hoitamaan ja lievittämään oireita.

1 Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479-488

Lue lisää

Hyaluron-Filler Volume + Lift

Ihon rakenne muuttuu ikääntyessämme: aluksi kasvoille ilmestyy hienoja juonteita ja ryppyjä, jotka myöhemmin syvenevät. Kun aikaa kuluu enemmän, ihon kiinteys, säteily ja myöhemmin myös kimmoisuus asteittain vähenevät. 

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperheessä on kolme innovatiivista tuotesarjaa, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa monilla tavoin osoitettu ehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Kukin tuotesarja on kehitetty juuri tietyn ongelman ratkaisemiseen (rypyt, ihon täyteläisyyden väheneminen ja ihon kimmoisuuden väheneminen), jotta iho saisi juuri sellaista hoivaa, jota se kussakin ikävaiheessa tarvitsee. 

Monilla 40–50-vuotiailla naisilla ensisijainen ihon ikääntymiseen liittyvä huolenaihe on ihon veltostuminen, ihon täyteläisyyden väheneminen ja kasvonpiirteiden pehmeneminen. Ikääntyessä ihon kiinteydestä ja sileydestä vastaavat luontaiset tekijät vähenevät, ja iho menettää täyteläisyyttään, kasvojen ääriviivat pehmenevät ja iho veltostuu. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu vaikuttavan juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa. Magnololi lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1, oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkostoa ja kollageenin uusiutumista1 ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä. 

Tuotesarjaan kuuluu päivävoiteita, yövoide ja silmänympärysvoide, jotka kaikki kohottavat kasvoja, kiinteyttävät ihoa ja terävöittävät kasvonpiirteitä. 

1 In vitro -tutkimukset

Lue lisää

Eucerin pH5

Ihonhoitotuotteita kuivalle ja herkälle iholle. Palauttavat ihon luonnollisen vastustuskyvyn, tekevät ihosta kestävämmän ja vähentävät ihon herkkyyttä.

Lue lisää

Eucerin Sun

  • Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin
  • Advanced Spectral Technology: Suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS) 
  • Sekä aikuisille että lapsille

 

 

Lue lisää

Eucerin UreaRepair PLUS

  • Välitön ja pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus
  • Sisältää ureaa ja muita luonnollisesti kosteuttavia tekijöitä
  • Sileämpi, pehmeämpi iho

 

Lue lisää