• 1/1 ultrasensitive-soothing-care-dry-skin
 • 1/1 ultrasensitive-soothing-care-dry-skin

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voide kuivalle iholle

SymSitive®-ainesosaa sisältävä päivä- ja yövoide kuivalle, erittäin herkälle iholle

sisältää SymSitive®-ainesosaa

SymSitive®-ainesosaa sisältävä päivä- ja yövoide kuivalle, erittäin herkälle iholle

Tuotetiedot

Eucerin on kehittänyt kaksi tuotelinjaa erittäin herkälle iholle – UltraSENSITIVE ja AntiREDNESS . Jokainen yksittäinen tuote on kehitetty vastaamaan erittäin herkälle iholle tyypillisiin haasteisiin, joita heikentynyt suojakerros, hyperreaktiiviset hermopäätteet ja tulehduksen aiheuttama punoitus usein asettavat. Eucerin Hypersensitive Skin -tuotelinjat lähestyvät erittäin herkän ihon hoitoa kokonaisvaltaisella otteella.

erityisen-herkän-ihon-kolme-tunnuspiirrettä

Suosittelemme kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta erittäin herkälle iholle, kun ensisijainen oire on epämukava, polttava, kihelmöivä tai kutiava tunne iholla. Voide levitetään iholle puhdistuksen jälkeen. Se rauhoittaa kuivaa, erittäin herkkää ihoa välittömästi ja tuo kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle pitkäkestoista hyvänolon tunnetta ja suojaa.

Erittäin herkän ihon tunnuspiirteitä on heikentynyt ihon suojakerros, ihon alla olevat hermopäätteet reagoivat stressitekijöihin normaalia nopeammin ja voimakkaammin. Ärsytys aiheuttaa epämukavia tuntemuksia ja punoitusta, mikä on erittäin herkälle iholle tyypillistä. Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen täyteläinen, rauhoittava koostumus sisältää SymSitive®-ainesosaa. Se on ensimmäinen dermokosmeettinen aine, joka vaikuttaa ihon herkkyyden alkujuurilla. SymSitive® säätelee tehokkaasti ihon herkkyyttä ja vähentää epidermiksen hermopäätteiden aktivoitumista.

Kuivalle iholle tarkoitettu Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voide rauhoittaa erittäin herkkää, kuivaa ihoa välittömästi. Lisäksi se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja nostaa ihon ärsytyskynnystä.

Kuten kaikki Eucerin Hypersensitive Skin -tuotesarjojen tuotteet, myös kuivalle iholle tarkoitettu Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care on pakattu kontaminaatiolta suojaavaan pakkaukseen. Koostumus sisältää vain pienen määrän erilaisia ainesosia, jotta se ei aiheuttaisi yliherkkyysoireita.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki.

Kontaminaatiolta suojaava pakkaus

kuva likaantumiselta suojaavasta pakkauksesta

Kaikissa Eucerin Hypersensitive Skin -tuotesarjojen tuotteissa käytetään kontaminaatiolta suojaavaa pakkausta, joka suojaa koostumuksia epäpuhtauksilta ja hapettumiselta. Pakkauksessa on otettu huomioon kolme merkittävintä riskikohtaa: venttiilit, liitoskohdat ja annostelun toimivuus. Venttiileissä on steriilisuodattimet, liitoskohdat on valettu tarkasti, jotta ne olisivat erittäin tiukkoja, ja annostelija sulkeutuu tiukasti.

Tiesitkö?

kuva aineista, joita koostumuksessa ei ole käytetty lainkaan

Kuivalle iholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Kliiniset ja dermatologiset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja tehokas erittäin herkällä iholla.

Kuivalle iholle tarkoitettua UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta tarkasteltiin tutkimuksessa, jossa vähintään 53 iältään 19-60 vuoden ikäistä naista arvioi itse tuotteen tehoa herkällä tai erittäin herkällä iholla. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille."

 

Tärkeimmät havainnot

 • Käyttäjät kertoivat, että iho ei enää ollut yhtä herkkä eikä se reagoinut ärsykkeisiin yhtä helposti.
 • Muita merkittäviä muutoksia:
  o ihana tunne iholla
  o kiristävä tunne väheni
  o ihon sävy tasoittui
  o punoitus rauhoittui

Ominaisuudet

 • hyvä siedettävyys
 • ideaalinen meikin alle
 • ei-komedogeeninen
 • imeytyy nopeasti
 • säilöntäaineeton
 • parabeeniton
 • parafiiniton
 • hajusteeton
 • alkoholiton
 • väriaineeton
 • ei emulgaattoreita

Kuinka käyttää

Huomioitavaa

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Malli levittää voidetta kasvoilleen

Ohjeet

 • Levitä aamulla ja/tai illalla hyvin puhdistetuille kasvoille lievittääksesi ihon ärtyneisyyttä, kosteuttaaksesi ihoa ja saadaksesi iholle välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Malli levittää puhdistustuotetta kasvoilleen

Vaihe 1

Aloita ihonhoitorutiinisi Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella.

Lue lisää

Vaihe 2

Levitä aamulla ja/tai illalla kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle.

Lue lisää

Vaihe 3

Hiero hellästi ihoosi.

Lue lisää

Tee näin

Käytä kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta, jos…

Ihosi on erittäin herkkä ja kuiva.

ja etsit hellävaraista, mutta tehokasta päivä- ja/tai yövoidetta.
 

Kokeile toista Eucerin-tuotetta, jos…

Sinulla on normaali tai sekaiho, ja ihosi on erittäin herkkä

ja etsit hellävaraista, mutta tehokasta päivä- ja/tai yövoidetta. Kokeile normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta.
 
Ihollasi esiintyy punoitusta, jonka haluaisit peittää.
 
Kokeile Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voidetta.
 
Ihollasi esiintyy punoitusta, mutta et tarvitse aurinkosuojaa.
 
Kokeile Eucerin AntiREDNESS Soothing Care -voidetta.
 
Sinulla on atooppinen iho, ja kärsit juuri pahenemisvaiheesta.

Kokeile Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Havainnekuva SymSitive-ainesosan vaikutusmekanismista

Erittäin herkän ihon suojaava vaikutus on usein heikentynyt, iho ärsyyntyy helposti ja sen hermopäätteet aktivoituvat erilaisten stressitekijöiden vaikutuksesta normaalia herkemmin. Yksinkertainen koostumus ja kontaminaatiolta suojaava pakkaus auttavat minimoimaan ärsytyksen ja allergiset reaktiot.

Kun iho on herkkä, siinä esiintyvät hermopäätteet ärtyvät tavallista nopeammin ja voimakkaammin. Tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla. SymSitive* on ensimmäinen vaikuttava ainesosa, joka säätelee ihon hermopäätteiden aktivaatiota, rauhoittaa erityisen herkkää ihoa ja helpottaa oloa heti. Koska ihon hermopäätteet eivät ärsyynny yhtä herkästi, ne eivät myöskään reagoi stressitekijöihin normaalia voimakkaammin. Ajan myötä erittäin herkän ihon ärsytyskynnys kasvaa ja iho rauhoittuu.

* saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Usein esitettyjä kysymyksiä (1)

Viimeistele ihonhoitorutiinisi