• 1/1 Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care:
 • 1/1 Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care:

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voide normaalille ja sekaiholle

Päivä- ja/tai yövoide erittäin herkälle iholle. Antaa iholle välittömän hyvänolon tunteen.

sisältää SymSitive®-ainesosaa

Päivä- ja/tai yövoide erittäin herkälle iholle. Antaa iholle välittömän hyvänolon tunteen.

Tuotetiedot

Eucerin Hypersensitive Skin -tuotelinjat auttavat hallitsemaan erittäin herkälle iholle tyypillisiä haasteita, joita ihon heikentynyt suojakerros, epidermiksen hyperreaktiiviset hermopäätteet ja tulehduksen aiheuttama punoitus asettavat. Kehittäessään UltraSENSITIVE- ja AntiREDNESS-tuotelinjoja Eucerin lähestyi erittäin herkän ihon kolmea tunnuspiirrettä kokonaisvaltaisella otteella pyrkien tarjoamaan tuotteita juuri erityisen herkän ihon tarpeisiin.

erityisen-herkän-ihon-kolme-tunnuspiirrettä

Erittäin herkän ihon suojakerros on usein heikentynyt. Siksi ulkoiset stressitekijät pääsevät helposti ihon sisään ja ärsyttävät sen alla olevia hermopäätteitä. Erittäin herkässä ihossa hermopäätteet reagoivat nopeammin ja voimakkaammin kuin silloin, kun hermopäätteet ovat suojassa rikkoutumattoman suojakerroksen alla. Tämä johtaa epämukavaan oloon, jota usein kuvataan kihelmöiväksi tai polttavaksi tunteeksi iholla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta suositellaan erittäin herkälle iholle, kun pääasiallinen ongelma on epämukava tunne ilman näkyvää punoitusta.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on kevyt. Se sisältää SymSitive®-ainesosaa, joka on innovatiivinen, erittäin herkälle iholle kehitetty vaikuttava ainesosa. SymSitive® säätelee herkkää ihoa tehokkaasti juuri hyperreaktiivisuuden alkujuurilla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voide rauhoittaa ihoa välittömästi ja tuo iholle pitkäkestoisen hyvänolon tunteen. Levitä aamulla ja/tai illalla puhtaalle iholle, kaulalle ja dekoltee-alueelle lievittääksesi ihon ärsytystä ja kosteuttaaksesi ihoa suojaava kerrosta.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen, toisin sanoen se sisältää vain pienen määrän erilaisia ainesosia. Pakkaus on suunniteltu suojaamaan voidetta kontaminaatiolta, ja siihen on siksi liitetty kaksoisventtiilijärjestelmä.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Kontaminaatiolta suojaava pakkaus

kuva likaantumiselta suojaavasta pakkauksesta

Kaikissa Eucerin Hypersensitive Skin -tuotelinjojen tuotteissa käytetään kontaminaatiolta suojaavaa pakkausta, joka suojaa koostumuksia epäpuhtauksilta ja hapettumiselta. Pakkauksessa on otettu huomioon kolme merkittävintä riskikohtaa: venttiilit, liitoskohdat ja annostelun toimivuus. Venttiileissä on steriilisuodattimet, liitoskohdat on valettu tarkasti, jotta ne olisivat erittäin tiukkoja, ja annostelija sulkeutuu tiukasti.

Tiesitkö?

kuva aineista, joita koostumuksessa ei ole käytetty lainkaan

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Kliiniset ja dermatologiset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja erittäin tehokas erityisen herkällä iholla.

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettua UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta tarkasteltiin tutkimuksessa, jossa vähintään 53 iältään 19-60 vuoden ikäistä naista arvioi itse tuotteen tehoa herkällä tai erityisen herkällä iholla. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille.

Tärkeimmät havainnot

 • Käyttäjät kertoivat, että iho ei enää ollut yhtä herkkä eikä se reagoinut ärsykkeisiin yhtä helposti.
 • Muita merkittäviä muutoksia:
  o ihana tunne iholla
  o kiristävä tunne väheni
  o ihon sävy tasoittui
  o punoitus laski

Ominaisuudet

 • hyvä siedettävyys
 • ideaalinen meikin alle
 • ei-komedogeeninen
 • imeytyy nopeasti
 • säilöntäaineeton
 • parabeeniton
 • parafiiniton
 • hajusteeton
 • alkoholiton
 • väriaineeton
 • ei emulgaattoreita

Kuinka käyttää

Tiesitkö?

Normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Ohjeet

 • Levitä aamulla ja/tai illalla hyvin puhdistetuille kasvoille lievittääksesi ihon ärtyneisyyttä, kosteuttaaksesi ihoa ja saadaksesi iholle välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Malli levittää puhdistustuotetta kasvoilleen

Vaihe 1

Aloita ihonhoitorutiinisi Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella.

Lue lisää

Vaihe 2

Levitä aamulla ja/tai illalla kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle

Lue lisää
Malli hieroo kasvojaan

Vaihe 3

Hiero iholle, kunnes voide on imeytynyt.

Lue lisää

Kokeile toista Eucerin-tuotetta, jos…

Sinulla on erittäin herkkä, kuiva iho ja etsit päivä- ja/tai yövoidetta.

Kokeile kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta.
 
Ihollasi esiintyy punoitusta, jonka haluaisit peittää.
 
Kokeile Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voidetta.

Ihollasi esiintyy punoitusta.

Kokeile Eucerin AntiREDNESS Soothing Care -voidetta.
 
Sinulla on atooppinen iho, ja kärsit juuri pahenemisvaiheesta.

Kokeile Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta.

Sinulla on atooppinen iho, ja mutta et juuri nyt kärsi pahenemisvaiheesta.

Kokeile Eucerin AtoControl Face Care Cream -tuotetta.

Tee näin

Käytä normaalille tai sekaiholle tarkoitettua Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta, jos…

Sinulla on normaali tai sekaiho, ja ihosi on erittäin herkkä

ja etsit hellävaraista, mutta tehokasta päivä- ja/tai yövoidetta.
 

Ainesosat

How does it work?

Havainnekuva SymSitive-ainesosan vaikutusmekanismista

Koska erityisen herkän ihon suojaava vaikutus on usein heikentynyt, iho ärsyyntyy helposti ja sen hermopäätteet aktivoituvat erilaisten stressitekijöiden vaikutuksesta normaalia herkemmin. Yksinkertainen koostumus ja likaantumiselta suojaava pakkaus auttavat minimoimaan ärsytyksen ja allergiset reaktiot.

Kun iho on herkkä, siinä esiintyvät hermopäätteet ärtyvät tavallista nopeammin ja voimakkaammin. Tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla. SymSitive* on ensimmäinen vaikuttava ainesosa, joka säätelee ihon hermopäätteiden aktivaatiota, rauhoittaa erityisen herkkää ihoa ja helpottaa oloa heti. Koska ihon hermopäätteet eivät ärsyynny yhtä herkästi, ne eivät myöskään reagoi stressitekijöihin normaalia voimakkaammin. Ajan myötä erityisen herkän ihon ärsytyskynnys kasvaa ja iho rauhoittuu.

* saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Usein esitettyjä kysymyksiä (1)

Viimeistele ihonhoitorutiinisi