• 1/1 Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30
  • 1/1 Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30

Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30 -päivävoide

Vaalentaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista
Sisältää UVA/UVB-suojan
Imeytyy nopeasti
Kevyesti hajustettu

Pigmenttimuutoksia häivyttävä ja ehkäisevä päivävoide SPF 30

Kosteuttava päivävoide sisältää UVA- ja UVB-suodattimen ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja säteilevältä. Eucerinin patentoima ainesosa, Thiamidol, häivyttää säännöllisessä käytössä pigmenttimuutoksia ja estää niiden muodostumista.

 

Tuotetiedot

Pigmenttimuutoksia vaalentava ja ehkäisevä päivävoide SPF 30

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina iholla tai "maksaläiskinä", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoide sisältää Thiamidolia, patentoitua ja tehokasta ainesosaa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation syntymekanismiin ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia, sekä ehkäisevän uusien tummentumien muodostumista. 

UVA- ja UVB-suodattimen (SPF 30) ansiosta kosteuttava päivävoide suojaa tehokkaasti auringolta ja pienentää riskiä auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten ilmaantumiselle. Iho näyttää tasaiselta ja heleämmältä.

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 120 iältään 25–55-vuotiaan naisen ryhmässä*. He raportoivat seuraavia tuloksia ensin kahden ja sitten neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen:

 

Kahden viikon kuluttua

Neljän viikon kuluttua

Tuote tasoittaa ihon sävyä

97%

97%

Tuote tekee ihoni heleämmäksi

94%

97%

Tuote auttaa tehokkaasti pigmenttimuutoksiin

82%

98%

Tuote ehkäisee pigmenttimuutosten muodostumista

84%

97%

 

* Beiersdorf AG, PiU, marraskuu 2017

Ominaisuudet

Eucerinin hyperpigmentaatiota hoitavan voiteen koostumus
  • SPF 30 + UVA -suodatin
  • imeytyy nopeasti
  • kevyesti hajustettu

Kuinka käyttää

Ohjeet

Näin levität pigmenttiä häivyttävän voiteen
Näin levität pigmenttiä häivyttävän voiteen

 

  • Levitä aamuisin puhtaalle iholle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle
  • Hiero hellävaraisesti ihoon
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin
  • Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät päivävoidetta Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteen rinnalla ja Eucerin Anti-Pigment Dual Serum- tai Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -paikallishoitotuotteen kanssa.
  • Levitä kutakin tuotetta kerran päivässä. Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa levittää yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä.

 

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista iho ennen hoitotuotteiden levittämistä

Puhdista

Puhdista iho perusteellisesti sopivalla Eucerin-puhdistustuotteella. Valitse näistä:

Lue lisää
Valmistele iho hoitotuotteita varten kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä, kuten esimerkiksi Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihoa hoitotuotteita varten. Kasvovetemme soveltuu kaikille ihotyypeille.

Lue lisää
Levitä kasvoille tarkoitettua hyperpigmentaatiota hoitavaa voidetta

Erityistä hoivaa

Kosteuta ihoa Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteella aamulla ja Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteella illalla.

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi levitä Eucerin Anti-Pigment Dual Serum- ja/tai Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -hoitotuotetta ennen kosteusvoidetta. Huomioithan, että Thamidolia sisältäviä tuotteita saa levittää yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Lue lisää
Hyperpigmentaatiota hoitavan päivävoiteen lisäksi voit levittää kasvoille aurinkosuojavoiteen

Lisää suojaa ihollesi

Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoide pitää sisällään UVB- (SPF 30) ja UVA -suodattimen. Jos kaipaat lisäsuojaa, löydät Eucerinin aurinkosuojatuotteiden valikoimasta sekä korkean että erittäin korkean aurinkosuojakertoimen tuotteita.

Lue lisää

Ainesosat

Miten se vaikuttaa

Thiamidol vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten eli maksaläiskien syntyyn estämällä liiallista melaniinin tuotantoa ihossa, jolloin olemassa olevat pigmenttiläiskät vaalenevat ja uusia syntyy vähemmän. Thiamidol on olennainen ainesosa Eucerin Anti-Pigment tuotesarjassa ja sen on kliinisissä ja dermatologisissa testeissä todistettu vaalentavan pigmenttimuutoksia, sekä estävän uusien tummentumien syntymistä. Ensimmäiset vaikutukset on havaittavissa kahden viikon käytön jälkeen, ja säännöllisessä käytössä saavutetaan vielä merkittävämpiä hoitotuloksia.

Ennen ja jälkeen

Ennen

Pigmenttimuutokset syntyvät kun ihon väriin vaikuttava aine, melaniini, on jakautunut epätasaisesti. Merkittävimmät aiheuttajat ovat altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen.
 
Jälkeen

Patentoitu Thiamidol vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten syntymekanismiin estämällä liiallista melaniinin tuotantoa ihossa.

 

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

Kokeile myös