Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ihonhoitosarja, joka tasoittaa tehokkaasti ryppyjä

Ihon rakenne muuttuu iän myötä: aluksi ihoon muodostuu hienoja juonteita ja ryppyjä, jotka myöhemmin syvenevät. Kun ikää tulee lisää, iho menettää vähitellen kiinteyttä, hehkua ja elastisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperhe sisältää kolme innovatiivista tuotesarjaa, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu olevan usealla tavalla hyväksi ikääntyvälle iholle. Kukin tuotesarja keskittyy erityisesti yhden asian korjaamiseen (rypyt, ihon täyteläisyyden väheneminen ja ihon elastisuuden väheneminen), jotta iho saa kaikissa ikääntymisen vaiheissa juuri tarvitsemaansa hoitoa.

Eucerin Hyaluron-Filler on kehitetty taistelemaan erityisesti ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä vastaan. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia hoitaa täsmällisemmin ja tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja siloittaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on edellistä 40% pienempää*, kulkeutuu syvemmälle epidermikseen, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa. Glysiinisaponiini tukee hyaluronihapon tuotantoa vielä syvemmällä dermiksen soluissa, jossa syvimmät rypyt syntyvät.

Tuotesarja sisältää päivävoiteita ja CC-voiteita kaikille ihotyypeille sekä yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja tiivisteen, jotka tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen.

*Koostumuksessa mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna