Eucerin Hyaluron-Filler

3x -vaikutus ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin

Eucerin Hyaluron-Filler -tuotteet: 3 x -vaikutus

Tasaisempi, kosteutetumpi ja heleämpi iho

Ikääntyessämme ihomme rakenne muuttuu – ensimmäisenä iholle ilmestyy hienoja juonteita, jotka syvenevät ajan mittaan. Pikkuhiljaa iho menettää täyteläisyyttään, heleyttään ja kimmoisuuttaan merkittävästi.

 

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperheeseen kuuluu kaksi innovatiivista tuotesarjaa, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu ehkäisevän monipuolisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Kumpikin tuotesarja on kehitetty juuri tietyn ongelman ratkaisemiseen (rypyt, ikääntymisen ensi merkit ja ihon kimmoisuuden väheneminen), jotta iho saisi juuri oikeanlaista hoivaa kaikissa ikävaiheissa.


Ainesosat, jotka vaikuttavat ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin

Kun ihon oma hyaluronihapon tuotanto alkaa vähentyä, ihoon alkaa ilmestyä hienoja juonteita – ne ovat ensimmäisiä merkkejä ikääntymisestä.

Eucerin Hyaluron-Filler -tuotteiden kolmivaikutteinen koostumus on kehitetty erityisesti kumoamaan tätä prosessia ihossa:

 
1. Täyttää: suuri- ja pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja silottaa ryppyjä.
2. Stimuloi: saponiini-antioksidantti aktivoi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa jopa 256 % ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. 
3. Puolustaa: enoksoloni vähentää hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Kolminkertainen tehokkuus

Eucerin Hyaluron-Filler - tuotesarja on kehitetty erityisesti hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä. Eucerinin ainutlaatuinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia täsmävaikuttaa juonteisiin ja ryppyihin.

Suurimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ja silottaa ihon ulompia kerroksia, kun taas tätä 40 kertaa pienempimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu syvemmälle epidermikseen – sinne missä syvemmät rypyt syntyvät. Antioksidanttinen glysiini-saponiini tukee hyaluronihapon muodostumista ihon syvemmissä kerroksissa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Enoksoloni vähentää ihon oman hyaluronihapon hajoamista.

Kokonaisvaltaista ihonhoitoa laajalla tuoteperheellä

Tuotesarjaan kuuluu kaksi päivävoidetta (SPF 15 ja SPF 30), silmänympärysvoide SPF 15 ja yövoide. Kokonaisvaikutusta voi tehostaa hemmottelevalla kangasnaamiolla, hyaluronihappopitoisella tehokosteuttajalla ja heleyttävällä C-vitamiiniseerumilla. Tuotteista löytyvät vaihtoehdot kaikille ihotyypeille henkilökohtaiseen ihonhoitorutiiniin.