Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x Effect

Anti aging -hoitotuote

Ihon rakenne muuttuu ikääntyessä: ensin ihoon ilmestyy pieniä ryppyjä ja juonteita, jotka sitten syvenevät ajan myötä. Kun ikää kertyy, ihon kiinteys ja säteily heikkenee ja myöhemmin myös ihon kimmoisuus asteittain vähenee. 

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperhe sisältää kolme ainutlaatuista tuotesarjaa, joilla on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu olevan monia ihon ikääntymistä jarruttavia ominaisuuksia. Kukin tuotesarja keskittyy tiettyyn ihon ikääntymiseen liittyvään ongelmaan (rypyt, täyteläisyyden väheneminen ja kimmoisuuden väheneminen), jotta iho saa varmasti tarvitsemaansa hoivaa kaikissa ihon ikääntymisen eri vaiheissa.

Eucerin Hyaluron-Filler on kehitetty erityisesti hoitamaan ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, kuten pieniä ryppyjä ja juonteita. Eucerinin ainutlaatuinen pieni- ja suurimolekyylisen hyaluronihapon ja glysiinisaponiinin seos on täsmähoito syvimpienkin juonteiden tasoittamiseen ja kasvojen ilmeen raikastamiseen. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja rauhoittaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun molekyylipainoltaan 40 kertaa pienempi pienimolekyylinen hyaluronihappo1 kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, joista syvemmät rypyt saavat alkunsa. Glysiinisaponiini tukee hyaluronihapon tuotantoa dermiksessä, jossa syvimmät rypyt muodostuvat.

Tuotesarjaan kuuluvat päivävoiteet (SPF 15 ja SPF 30), CC-voiteet, yövoide ja silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. Lisäksi ihonhoitoa tehostamaan on kehitetty tiiviste, joka on kaksitehoinen, kuoriva seerumi, sekä kaksi nopeavaikutteista ja tehokasta tehotuotetta ja bioselluloosasta valmistettu kasvonaamio. Uusi Skin Refining Serum -seerumi häivyttää ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä ja pienentää ihohuokosia ja tekee ihosta silkinpehmeän.
 
1 Koostumuksessa käytettyyn suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna