• 1/1
 • 1/1

Eucerin Sun Sensitivity Cream Gel Face & Body SPF50+ -aurinkovoide kasvoille ja vartalolle

tick Tehokas aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle
tick Advanced Spectral Technology: Suojaa ihoa paitsi UVA/UVB-säteiltä myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta
tick Aurinkoherkälle iholle, jolla on taipumusta aurinkoallergiaan
tick Suojaa aurinkoihottumalta ja auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
tick Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa
tick Hajusteeton
tick Vedenkestävä

Korkealuokkainen kasvojen ja vartalon aurinkosuojatuote aurinkoihottumaan taipuvaiselle iholle. Suojaa aurinkoihottumalta ja auringon aiheuttamilta ihovaurioilta.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Alfa-glukosyylirutiini auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa, kuten monimuotoista valoihottumaa (PLE).

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

Tuotetiedot

Suojaa kasvoja ja vartaloa aurinkoihottumalta

UV-säteily on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sun Sensitivity Cream Gel Face&Body SPF50+ on erityisesti aurinkoihottumaan, kuten monimuotoiseen valoihottumaan taipuvaiselle kasvojen ja vartalon iholle tarkoitettu aurinkosuojavoide. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet(1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Se sisältää myös alfa-Glucosylrutin (AGR) -ainesosan, joka auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Hajusteeton geelimäinen voide ei jätä öljyistä pintaa eikä tahmaa, se imeytyy nopeasti ja on vedenkestävä.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty aurinkoihottumaan, kuten monimuotoiseen valoihottumaan taipuvaisella iholla.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten joukossa tehtiin PiU* -tutkimus johon osallistui 133 22-55-vuotiasta naista, jotka kaikki kärsivät ihoallergioista ja käyttivät säännöllisesti aurinkosuojatuotteita. Viiden päivän ajan he käyttivät tuotetta kasvoille ja vartalolle ja raportoivat seuraavat tulokset:

 • Rauhoittaa allergia altista ihoa(99%)
 • Suojaa tehokkaasti auringonpolttamilta (99%)
 • Ehkäisee tehokkaasti auringon aiheuttamia ihovaurioita (99%)
 • Ehkäisee aurinkoallergiasta johtuvaa kutinaa (98%)
 • Suojaa aurinkoallergioilta kuten PLE ja Mallorca akne (97%)
 • Miellyttävä koostumus(94%)

*Beiersdorf AG, PiU, Germany, April-May 2019

Ominaisuudet

 • imeytyy nopeasti
 • ei tahmaa
 • rasvaton
 • hajusteeton
 • vedenkestävä

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

 

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta.

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartioita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja sekä uima-asun reunoja. 

Eucerinin tutkimus (2) viittaa siihen, että keskimäärin noin 14% naisen vartalosta ja 22% miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 -  Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä)

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkoherkälle iholle sopivaa aurinkosuojatuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on korkea:

Eucerin Sun Sensitivity Cream Gel Face&Body SPF50+ on kehitetty erityisesti hoitamaan ja suojaamaan aurinkoherkkää kasvojen ja vartalon ihoa

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:

Eucerin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS)

Etsit aurinkosuojatuotetta erittäin herkälle iholle:

Eucerin Sun Sensitivity Cream Gel Face&Body SPF50+ on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja sen on osoitettu sopivan erittäin herkälle ja valoherkälle iholle 

 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Ihosi on herkkä ja etsit korkean suojakertoimen aurinkosuojatuotetta vartalolle, mutta pidät enemmän suihkeista:

Kokeile Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF50+- (herkälle, myös atooppiselle iholle) tai Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF50+ -tuotetta (herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle).

Etsit tuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on erittäin korkea ja haluat ehkäistä vartalon ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä:

 Kokeile Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+ -tuotetta.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka aurinkoihottumasta kärsiville tarkoitetut Eucerin-aurinkotuotteet vaikuttavat

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa iholla stressiä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerin Sun Sensitivity Cream Gel Face&Body SPF50+ perustuu Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa aurinkoihottumaan taipuvaista ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumuksessa on mukana myös alfa-glukosyylirutiinia, joka auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa.

Advanced Spectral Technology

Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. UVA-säteiden aiheuttamat vapaat radikaalit ovat erityisesti yhteydessä auringon aiheuttamiin iho-oireisiin, kuten monimuotoiseen valoihottumaan.

Alfa-glukosyylirutiini
Voimakas antioksidantti, joka vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää UVA-säteilyn synnyttämiä vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa ehkäisemään aurinkoihottuman kehittymistä.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

  Minkälaisia ovat aurinkoihottuman oireet?

  Auringonvalon aiheuttamat allergian kaltaiset oireet ovat tavallisia nuorilla naisilla ja kaikilla vaaleaihoisilla. Tavallisimmin aurinko aiheuttaa monimuotoista valoihottumaa (PLE). Tyypillisiin oireisiin kuuluvat pahkurainen ja ärsyttävä ihottuma ja ihon punoitus, mutta ihoon saattaa muodostua myös rakkoja ja näppylöitä. Oireilla on tapana ilmaantua päivän tai kahden päivän kuluttua auringossa oleskelusta, ja niitä esiintyy tavallisesti käsivarsien alapinnalla ja rinnassa. Kasvoihinkin oireita voi tulla, mutta se on harvinaisempaa.

  Auringonvalo aiheuttaa myös Mallorca aknea. Mallorca aknen oireet muistuttavat monimuotoisen valoihottuman oireita. Sitä esiintyy tavallisesti 25–40-vuotiailla naisilla, joilla on ollut akneoireita teini-iässä. 

  Lue lisää näistä oireista sekä aurinkoihottumaan taipuvaisen ihon hoidosta tästä: Monimuotoinen valoihottuma ja muut auringonvalon aiheuttamat ihosairaudet"

   

  Tarvitseeko aurinkoihottumaan taipuvainen iho erityistä aurinkosuojaa?

  Kuten herkässäkin ihossa, myös allergiaan taipuvaisessa ihossa suojakerros on heikentynyt ja iho on haavoittuvaisempi ulkoisille ärsykkeille. Yksi näistä ulkoisista ärsykkeistä on aurinko. Jotkin kemikaalit, kuten hajusteet, voivat myöskin aiheuttaa reaktion herkässä, allergiaan taipuvaisessa ihossa. Eucerin Sun Creme-Gel Sun Allergy Protect SPF50 antaa aurinkoihottumaan taipuvaiselle iholle sen tarvitsemaa voimakasta suojaa. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka rauhoittavat ihoa ja vahvistavat ihon omaa suojautumisjärjestelmää UVA-säteilyn synnyttämiä vapaita radikaaleja vastaan ja auttavat näin ehkäisemään aurinkoihottuman oireita.

  Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi