• 1/1 Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+
 • 1/1 Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuoja kasvoille

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle
Hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa: sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
Sopii kaikille ihotyypeille
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Pigmenttimuutoksia ehkäisevä korkean SPF 50+ -kertoimen aurinkosuoja kasvoille

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on korkean kertoimen aurinkosuoja kasvoille, joka auttaa ehkäisemään pigmenttimuutosten ja maksaläiskien muodostumista. Se tarjoaa tehokasta suojaa auringolta sekä tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotetiedot

Pigmenttiläiskiä ehkäisevä aurinkosuojavoide kasvoille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä. UV-säteily onkin merkittävin pigmenttiläiskien aiheuttaja.

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön soveltuva aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Se auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota. Tuote hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa eli se sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ sisältää myös glysyrretiinihappoa, joka tunnetaan antioksidanttisista ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voiteen sisältämä patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota. Muista käyttää tuotetta säännöllisesti!

Koostumukseltaan Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on ylellisen kevyt. Se imeytyy nopeasti ja onkin siksi yksi kesäpäivän luottotuotteista. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Ominaisuudet

 • Kaikille ihotyypeille
 • Kevyt koostumus, sopii myös meikin alle
 • Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta
 • Ei-komedogeeninen

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Tutkimukseen** osallistuneista

 • 99 % kertoi voiteen ehkäisevän tehokkaasti hyperpigmentaatiota
 • 99 % kertoi pigmenttiläiskien vähentyneen tehokkaasti
 • 99 % kertoi tuotteen imeytyvän nopeasti

**Beiersdorf AG, PIU-tutkimus, kesäkuu 2018. 160 kpl 25–55-vuotiasta naista käytti tuotetta yhteensä 4 viikon ajan.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

1. Kasvot ja kaula
2 & 3. Molemmat käsivarret
4. Rinta
5. Vatsa
6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
10. Hartiat ja yläselkä
11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta.

Lue lisää

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartioita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja sekä uima-asun reunoja.

Eucerinin tutkimus2 viittaa siihen, että keskimäärin noin 14 % naisen vartalosta ja 22 % miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä)

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvoja auringonvalon aiheuttamalta hyperpigmentaatiolta:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on suunniteltu ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja suojaamaan ihoa auringolta. Patentoitu Thiamidol-innovaatio ehkäisee tehokkaasti ja näkyvästi hyperpigmentaatiota. 

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Etsit kasvoille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta, joka sopii myös herkälle iholle:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan käytettäväksi myös herkälle iholle.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Ihosi on akneen taipuvainen ja etsit tuotetta, joka sopii myös rasvoittuvalle iholle:
Kokeile Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -aurinkosuojaa, joka sopii kaikille ihotyypeille: myös rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Etsit aurinkosuojatuotteita perhen pienimmille:
Eucerinilla on tuotteita koko perheelle. Yli 3 kuukauden ikäisille lapsille sopii Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Lotion SPF50+.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä sekä aiheuttaa hyperpigmentaatiota, kuten pigmenttiläiskiä. Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ perustuu Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Tuote tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia ja auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

Dna-suoja
Innovatiivinen koostumus sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Thiamidol
Ainutlaatuinen, patentoitu ainesosa auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota. Se ehkäisee tutkitusti pigmenttiläiskien syntymistä, kun tuotetta käyttää säännöllisesti.

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Mikä on hyperpigmentaatio ja mistä se johtuu?

  Hyperpigmentaatio on termi, jota käytetään kuvaamaan ihon epätasaista pigmentaatiota. Se näyttää tummuneilta täpliltä tai täpliltä, jotka tekevät ihosta epätasaisen. Näitä tummia täpliä kutsutaan usein maksaläiskiksi tai melasmoiksi, ja hyperpigmentaatio on myös oire ihomuutoksista, kuten melasmasta ja tulehduksen jälkeisestä hyperpigmentaatiosta. Aurinko on ykkössyy hyperpigmentaatioon, koska se on auringonvalo, joka käynnistää melaniinin tuotannon, pigmentin, joka antaa ihollemme sen värin. Siksi tehokas UVA- ja UVB-suoja sekä korkeaenerginen näkyvän valon suoja on tärkein askel, jonka voit tehdä suojellaksesi ihoasi hyperpigmentaatiolta.

 • Mistä tiedän mitä SPF:ää käyttää?

  Aurinkosuojavoidetta on saatavana neljällä eri suojakertoimella: matala (suoja 6-10), keskitaso (15-25), korkea (30-50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin on, sitä paremmin ihosi on suojattu ja ennenkaikkea tärkeää on levittää tuotetta huolellisesti (varo, ettei jää joku kohta huomaamatta) ja levittää sitä reilusti kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä on korkeaenerginen näkyvä valo ja miksi ihoni pitää suojata siltä?

  Auringonvalospektri koostuu UV-, näkyvä- ja infrapunavalosta. Ihmissilmä voi havaita näkyvän auringonvalon, kun taas muut jäävät näkymättömiksi. Osa tästä näkyvästä spektristä on korkean energiatason ja tunnetaan korkean energian näkyvänä valona. Sitä kutsutaan myös nimellä HEVIS Light, HEV Light, HEVL ja joskus "sininen valo" tai "sininen violetti valo".

  UVA-säteiden tavoin HEVIS-valo tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Nämä vapaat radikaalit ovat yksi valovanhenemisen (auringon aiheuttaman ennenaikaisen ihon ikääntymisen) tärkeimmistä syistä ja voivat myös laukaista hyperpigmentaatiota.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet tarjoavat tehokkaan suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, mutta suosittelemme, että etsit tuotteita, jotka suojaavat myös HEVIS-valon negatiivisilta vaikutuksilta.

 • Miksi aurinkosuojan levittäminen on hyvä ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia?

  Kasvojen iho on muuta vartaloa herkempi UVA- ja UVB-säteilylle ja HEVIS-valolle, koska se altistuu auringolle vuoden ympäri. Aurinkosuoja auttaa välttymään UV-säteilyn aiheuttamilta solujen dna-vaurioilta, auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hyperpigmentaatiolta. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringonvalolle: rantapäivien ohella myös esimerkiksi ulkoillessa.

 • Voinko käyttää aurinkosuojavoidetta meikin alla?

  Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ on erinomainen meikkipohja niin nestemäiselle kuin puuteripohjaiselle meikille, eikä meikin levittäminen heikennä voiteen suojaavaa vaikutusta auringolta. Muista kuitenkin lisätä aurinkosuojaa säännöllisesti pitkin päivää meikistä huolimatta.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi