• 1/1
 • 1/1

Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+

tick Erittäin tehokas aurinkosuoja lapsille
tick Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
tick Rauhoittaa herkkää ihoa
tick Sopii myös atooppiselle iholle
tick Suojaa auringonpolttamilta ja vähentää pitkäaikaisen ihovaurion riskiä
tick Hajusteeton
tick Erittäin vedenkestävä
tick Anti-Stain After Wash -teknologia*

Korkealuokkainen aurinkosuojasuihke lapsille. Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa*. Rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

Tuotetiedot

Aurinkosuojasuihke lapsille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta ja pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Tuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia. Se on hajusteeton, erittäin vedenkestävä ja hyödyntää Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologiaa.

Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on hyvin siedetty lasten herkällä, myös atooppisella iholla.

Properties

 • unperfumed
 • extra water-resistant

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Aurinkosuojasuihke lapsille

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa lapsesi ihoa juuri sopivalla tavalla. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva herkälle ja nuorelle, juuri lapsesi ikäiselle iholle.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojatuotetta lapsen herkälle iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

Käytä mahdollisuuksien mukaan vaatteita suojaamaan nuorta ihoa auringolta. Paljaille ihoalueille on tärkeää käyttää riittävästi aurinkosuojatuotetta. Suosittelemme, että suihkautat kullekin kaaviossa numeroidulle alueelle lapsen iän mukaisen lukumäärän painalluksia:

 • 3–5-vuotiaat: Noin viisi painallusta
 • 6–10-vuotiaat: 7–10 painallusta
 • Yli 10-vuotiaat: 10–15 painallusta
  Alueet ovat:
 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Pulloa voi pidellä melko lähellä vartaloa.

Lue lisää
Levitä aurinkosuojasuihketta kaikkialle ihoon.

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja harteita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja ja uima-asun reunoja.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

Levitä aurinkosuojasuihketta kaikille ihoon

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseks

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

 • Etsit lapsellesi erittäin tehokkaasti auringonvalolta suojaavaa aurinkosuojatuotetta: Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ on kehitetty erityisesti rauhoittamaan nuorta ihoa. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.
 • Lapsellasi on atooppinen iho ja hän on yli kolmevuotias: Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan atooppiselle iholle.
 • Etsit lapsen iholle sopivaa aurinkosuojasuihketta: Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.
 • Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta: Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.
   

Käytä toista tuotetta, jos…

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja pahentaa hyperpigmentaatiota, jota rasvoittuva ja akneen taipuvainen iho on altis saamaan muutoinkin. Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF50+ ja SPF30 perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumus tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia ja käyttää hyväkseen Eucerinin tutkitusti tehokasta Oil Control -teknologiaa, joka auttaa säätelemään talin tuotantoa ja parantamaan rasvoittuvan, akneen taipuvaisen ihon tilannetta ja ulkonäköä.
Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.
DNA-suoja
Rasvoittuvan ihon aurinkosuoja sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.
Oil Control Technology
Koostumus käyttää hyödykseen talin tuotantoa säätelevää Oil Control -teknologiaa, jossa on mukana rasva-aineita imeviä mikrohiukkasia ja L-karnitiinia, jotka vähentävät talin määrää iholla. Rasva-aineita imevät mikrohiukkaset imevät itseensä kaiken jäljellä olevan rasvaisuuden, jolloin ihon pinnasta tulee kuiva ja mattapintainen. Eucerinin Oil Control -teknologia hillitsee ihon kiiltelyä pitkäkestoisesti, jopa kahdeksan tuntia.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (8)

  Kuinka osaan valita lapselle oikean suojakertoimen?

  Lapsesi iho hyötyy korkeasta tai erittäin korkeasta aurinkosuojakertoimesta, joka on kehitetty erityisesti heidän nuorelle iholleen. Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta nuorelle ja herkälle iholle suosittelemme aina korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa.

  On tärkeää pitää lapset poissa suorasta auringonvalosta, erityisesti keskipäivän paahteisimpina tunteina, ja pukea lapset suojaaviin vaatteisiin. Levitä aurinkovoidetta kaikkialle paljaaksi jäävälle vartalon iholle ja levitä runsas määrä aurinkosuojatuotetta kahden tunnin välein. Muista, että iho voi vaurioitua, vaikka aurinko ei olisi edes näkyvissä."

  Miksi lapsen iho tarvitsee erityistä suojaa auringolta?

  Lasten iho, kuten monet lasten elimistä, kehittyy yhä ja on siksi herkempi auringonvalolle. Nuori iho on ohuempi kuin aikuisella, ja sen suojavaikutus ja mahdollisuudet suojata itse itseään (esimerkiksi tuottaa melaniinia) ovat vielä osin kehittymättömät. Lasten ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon korkeampi.

  Lapsuudessa tapahtuneet auringonvalon aiheuttamat ihovauriot altistavat ihmisen tavallista korkeammalle riskille saada ihovaurioita myöhemmällä iällä. Lue lisää artikkelista, joka käsittelee auringon vaikutuksia lapsen ihoon.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi lapsen iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. 

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä vähentää ihovaurioiden riskiä muodostumista. Lue lisää auringon vaikutuksista lapsen ihoon.

  Sopiiko Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ pienille lapsille?

  ucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille. Jos etsit aurinkosuojatuotetta alle kolmevuotiaille lapsille, kokeile Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF 50+- tai Eucerin Kids Mineral Sun Lotion SPF30 -tuotetta. Molemmat sopivat kolmen kuukauden iästä alkaen.

  Mikä ero on Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+-, Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+- ja Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ -tuotteilla?

  Ero piilee tuotteen koostumuksessa ja tavassa annostella sitä. Lisäksi tuotteet on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille. Suojaava vaikutus on kaikissa sama.

  Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ on erittäin kevyt, läpikuultava neste, joka on pakattu helppokäyttöiseen suihkepulloon. Se sopii herkälle, myös atooppiselle iholle, ja sitä voi käyttää kolmesta ikävuodesta alkaen.

  Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ sopii myös kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille, myös atoopikoille. Se on pakattu kätevään taskukokoiseen pakkaukseen, ja tuote levitetään käsin.

  Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ sopii vauvoille ja lapsille aina kolmen kuukauden iästä alkaen. Se ei tunnu rasvaiselta levittäessäsi sitä käsin lapsesi iholle.

  Jokainen näistä kolmesta tuotteesta on hajusteeton.

  Mitä Anti-Stain After Wash -teknologia* tarkoittaa ja kuinka se toimii?

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteiden vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.

  Aurinkosuojatuotteiden aiheuttamat keltaiset tahrat vaatteissa, erityisesti puuvillassa, johtuvat UV-suodattimista. Pesussa tahrat voivat jopa voimistua sen sijaan, että ne häviäisivät. Vedessä olevat rauta- ja kupari-ionit yhdessä erittäin kuuman veden ja valkaisuaineen kanssa voivat itse asiassa sitoutua tahroihin ja voimistaa niitä.

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia toimii kahdella tavalla. Ensinnäkin, se sisältää ainetta, joka estää suodattimen sitoutumista kankaaseen. Toiseksi, se sisältää ainetta, joka sitoutuu veden ioneihin niin, että ne eivät pesun aikana yhtä lailla pysty voimistamaan vaatteissa olevia tahroja.

  Mikä on vedenkestävän (water-resistant) ja erittäin vedenkestävän (extra water-resistant) aurinkosuojatuotteen ero?

  Termit ovat Cosmetics Europen määrittelemiä, ja tuotteemme noudattavat järjestön antamia ohjeita. Vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 2 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeenkin. Erittäin vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 4 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeen.

   

Complete the routine