• 1/1 Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+
 • 1/1 Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ -aurinkosuojasuihke

Tehokas ja hyvin vedenkestävä aurinkosuoja yli 3 kuukauden ikäisille lapsille
Rauhoittaa herkkää ihoa, sopii myös atooppiselle iholle
Suojaa auringonpolttamilta ja vähentää pitkäaikaisen ihovaurion riskiä
Hajusteeton
Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa, jonka ansiosta voide ei tahraa vaatteita kuten perinteiset aurinkovoiteet
Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

Korkean suojakertoimen aurinkosuojasuihke lapsille

Erinomaisesti vettä kestävä, SPF 50+ suojakertoimen aurinkosuoja

Erittäin vedenkestävä, tehokkaasti auringon säteiltä suojaava tuote rauhoittaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. Vettähylkivän koostumuksensa ansiosta tuote soveltuu hyvin myös suojaksi vesileikkeihin. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ sisältää Anti-Stain After Wash –teknologian, jonka ansiosta vaatteisiin ei jää yhtä helposti jäämiä ja tahroja aurinkosuojatuotteesta.

Tuotetiedot

Aurinkosuojasuihke yli 3 kuukauden ikäisille lapsille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta ja pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Tuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ on hajusteeton, erittäin vedenkestävä ja hyödyntää Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologiaa.

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolme kuukautta täyttäneille ja tätä vanhemmille lapsille.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Ominaisuudet

 • Hajusteeton
 • Erittäin vedenkestävä
 • Sopii yli 3 kuukauden ikäisille lapsille

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty lasten herkällä, myös atooppisella iholla.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Aurinkosuojasuihke lapsille

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa lapsesi ihoa juuri sopivalla tavalla. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva herkälle ja nuorelle, juuri lapsesi ikäiselle iholle.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojatuotetta lapsen herkälle iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

Käytä mahdollisuuksien mukaan vaatteita suojaamaan nuorta ihoa auringolta. Paljaille ihoalueille on tärkeää käyttää riittävästi aurinkosuojatuotetta. Suosittelemme, että suihkautat kullekin kaaviossa numeroidulle alueelle lapsen iän mukaisen lukumäärän painalluksia:

 • 3–5-vuotiaat: Noin viisi painallusta
 • 6–10-vuotiaat: 7–10 painallusta
 • Yli 10-vuotiaat: 10–15 painallusta
  Alueet ovat:
 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Pulloa voi pidellä melko lähellä vartaloa.

Lue lisää
Levitä aurinkosuojasuihketta kaikkialle ihoon.

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja harteita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja ja uima-asun reunoja.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

Levitä aurinkosuojasuihketta kaikille ihoon

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseks

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

 

 • Etsit lapsellesi erittäin tehokkaasti auringonvalolta suojaavaa aurinkosuojatuotetta:
  Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ on kehitetty erityisesti rauhoittamaan nuorta ihoa. Se sopii yli 3 kuukauden ikäisille lapsille.
 • Lapsellasi on atooppinen iho ja hän on täyttänyt 3 kuukautta:
  Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan atooppiselle iholle.
 • Etsit lapsen iholle sopivaa aurinkosuojasuihketta:
  Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ sopii yli 3 kuukauden ikäisille lapsille.
 • Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
  Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.
   

 

Käytä toista tuotetta, jos…

 • Lapsellasi on atooppinen iho, mutta haluat mieluummin levittää aurinkosuojatuotteen käsin kuin käyttää suihkepulloa:
  tutustu Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Lotion SPF50+ -tuotteeseen. Se sopii yli 3 kuukautta vanhoille lapsille. Käsin levitettävä voide on hajusteeton ja erittäin vedenkestävä.
 • Etsit aikuisen iholle sopivaa, nopeasti imeytyvää aurinkosuojatuotetta:
  kokeile Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -aurinkovoidetta. Se tarjoaa erittäin tehokasta aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille. Iho jää välittömästi kuivan tuntuiseksi, sillä tuote imeytyy erittäin nopeasti.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Auringon UV-säteet eivät ole ainoat, jotka voivat vahingoittaa ihoa. Myös korkeaenerginen, näkyvä HEVIS-valo synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat auringon aiheuttamaa ennenaikaista ihon ikääntymistä. Korkeakaan UV-suoja riitä estämään sitä. 

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ suojaa lapsen herkkää ihoa auringon UV-säteilyltä sekä HEVIS-valon negatiivisilta vaikutuksilta tukien samalla ihon omaa dna-korjausmekanismia.

Anti-Stain After Wash: ja vaatteet kiittävät

Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ sisältää Anti-Stain After Wash -teknologian – nyt onkin aika hyvästellä vaaleat aurinkorasvatahrat vaatteissa ja uima-asuissa! Innovaatio auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesujen jälkeen.
  
Kuten me kaikki tiedämme, joskus aurinkovoiteita levittäessä vaatteetkin saavat osumaa: esimerkiksi käsivarsia rasvatessa voidetta voi mennä myös paidan hihoihin ja kaulaa rasvatessa paidan kaulukseen. UV-suodattimet voivat toisinaan jättää vaatteisiin keltaisia tahroja, jotka pesussa pikemminkin voimistuvat kuin irtoavat. Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia perustuu aineeseen, joka estää UV-suodatinta tarttumasta liiaksi kankaaseen. Mukana on myös ainetta, joka sitoutuu veden ionien kanssa niin, etteivät ne pysty voimistamaan tahroja pesun aikana. Kokeile ja ylläty!

1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suojille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

 • Kuinka osaan valita lapselle oikean suojakertoimen?

  Lapsesi iho hyötyy korkeasta tai erittäin korkeasta aurinkosuojakertoimesta, joka on kehitetty erityisesti heidän nuorelle iholleen. Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta nuorelle ja herkälle iholle suosittelemme aina korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa.

  On tärkeää pitää lapset poissa suorasta auringonvalosta, erityisesti keskipäivän paahteisimpina tunteina, ja pukea lapset suojaaviin vaatteisiin. Levitä aurinkovoidetta kaikkialle paljaaksi jäävälle vartalon iholle ja levitä runsas määrä aurinkosuojatuotetta kahden tunnin välein. Muista, että iho voi vaurioitua, vaikka aurinko ei olisi edes näkyvissä."

 • Miksi lapsen iho tarvitsee erityistä suojaa auringolta?

  Lasten iho, kuten monet lasten elimistä, kehittyy yhä ja on siksi herkempi auringonvalolle. Nuori iho on ohuempi kuin aikuisella, ja sen suojavaikutus ja mahdollisuudet suojata itse itseään (esimerkiksi tuottaa melaniinia) ovat vielä osin kehittymättömät. Lasten ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon korkeampi.

  Lapsuudessa tapahtuneet auringonvalon aiheuttamat ihovauriot altistavat ihmisen tavallista korkeammalle riskille saada ihovaurioita myöhemmällä iällä.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi lapsen iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa. Sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi HEVIS-valoksi.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä vähentää ihovaurioiden riskiä muodostumista.

 • Sopiiko Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF50+ pienille lapsille?

  Kyllä, Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ sopii yli 3 kuukauden ikäisille lapsille.

 • Mitä Anti-Stain After Wash -teknologia* tarkoittaa ja kuinka se toimii?

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteiden vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.

  Aurinkosuojatuotteiden aiheuttamat keltaiset tahrat vaatteissa, erityisesti puuvillassa, johtuvat UV-suodattimista. Pesussa tahrat voivat jopa voimistua sen sijaan, että ne häviäisivät. Vedessä olevat rauta- ja kupari-ionit yhdessä erittäin kuuman veden ja valkaisuaineen kanssa voivat itse asiassa sitoutua tahroihin ja voimistaa niitä.

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia toimii kahdella tavalla. Ensinnäkin, se sisältää ainetta, joka estää suodattimen sitoutumista kankaaseen. Toiseksi, se sisältää ainetta, joka sitoutuu veden ioneihin niin, että ne eivät pesun aikana yhtä lailla pysty voimistamaan vaatteissa olevia tahroja.

 • Mikä on vedenkestävän (water-resistant) ja erittäin vedenkestävän (extra water-resistant) aurinkosuojatuotteen ero?

  Termit ovat Cosmetics Europen määrittelemiä, ja tuotteemme noudattavat järjestön antamia ohjeita. Vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 2 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeenkin. Erittäin vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 4 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeen.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi