• 1/1
 • 1/1

Eucerin Oil Control Sun Spray Transparent SPF50+ -aurinkosuoja

Tehokas aurinkosuoja vartalolle
Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle
Suojaa ja rauhoittaa
Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa
Vedenkestävä
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Korkealuokkainen aurinkosuojasuihke vartalon iholle SPF 50+

Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle soveltuva korkean suojakertoimen aurinkosuojasuihke. Rauhoittaa ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. 

Tuotetiedot

Aurinkosuojasuihke akneen taipuvaiselle vartalon iholle

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Oil Control Sun Spray Transparent SPF50+ on vartalon iholle tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää, myös akneen taipuvaista ihoa. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Läpinäkyvä suihke ei jätä öljyistä pintaa, vaan imeytyy nopeasti ja on vedenkestävä.

Eucerin Oil Control Sun Spray Transparent SPF50+ -suihkeen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Ominaisuudet

 • Imeytyy nopeasti
 • Ei jätä iholle tahmeaa tunnetta
 • Vedenkestävä
 • Lähes öljytön
 • Sopii myös akneen taipuvaiselle iholle

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty herkällä, myös akneen taipuvaisella iholla.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Aurinkosuojasuihke SPF50

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojasuihketta vartalon iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi suihketta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Suosittelemme, että suihkautat noin 15 kertaa kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Voit pitää pulloa melko lähellä vartaloasi. Kasvojen ja kaulan (alue 1) herkälle iholle suosittelemme kasvojen iholle tarkoitettua tuotetta. 

Lue lisää
Levitä aurinkosuojasuihketta kaikkialle vartalon ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Hiero ihoon, ja muista myös selkä ja hartiat sekä kädet ja jalat, käsivarsien takaosat ja uima-asun reuna-alueet.

Eucerinin tutkimus (2) viittaa siihen, että keskimäärin noin 14% naisen vartalosta ja 22% miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 -  Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä) 

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit tehokkaasti suojaavaa aurinkosuojatuotetta pumppupullossa, mutta ihosi on herkkä tai akneen taipuvainen: Eucerin Oil Control Sun Spray Transparent SPF50+ on ihanteellinen tuote ihollesi, se on helppo levittää ja imeytyy nopeasti 

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta: Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit tuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on erittäin korkea ja haluat ehkäistä vartalon ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä: kokeile Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -tuotetta. Tuote tarjoaa tehokasta aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille.

Etsit aikuisen iholle sopivaa, nopeasti imeytyvää aurinkosuojatuotetta: valintasi on Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -aurinkovoide. Se tarjoaa erittäin tehokasta aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille. Iho jää välittömästi kuivan tuntuiseksi, sillä tuote imeytyy erittäin nopeasti.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Auringon UV-säteet eivät ole ainoat, jotka voivat vahingoittaa ihoa. Myös korkeaenerginen, näkyvä HEVIS-valo synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat auringon aiheuttamaa ennenaikaista ihon ikääntymistä. Korkeakaan UV-suoja riitä estämään sitä. 

Eucerin Sun Spray -tuotteet perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. UVB-säteet pääsevät ihon pintakerroksiin, eli epidermikseen, ja ne voivat aiheuttaa auringonpolttamia. UVA-säteet ja HEVIS-valo puolestaan pääsevät syvemmälle ihoon, dermikseen. Ne synnyttävät vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää stressiä. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia sisältää korkealuokkaisen, kattavan ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinjärjestelmän1 sekä Licochalcone A -ainesosan. Ne yhdessä neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämät vapaat radikaalit.

1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa. Sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi HEVIS-valoksi.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä vähentää ihovaurioiden riskiä muodostumista.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi