SPF 50plus
 • 1/1 Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra Light Fluid SPF 50+
 • 1/1 Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra Light Fluid SPF 50+

Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra Light Fluid SPF 50+ -aurinkosuojavoide kasvoille

Erittäin korkea UVA, UVB ja HEVIS -aurinkosuoja kasvoille
Ultrakevyt, nopeasti imeytyvä koostumus
Ei jätä näkyvää kalvoa tai rasvaista tunnetta iholle
Ei tahmaa, iholla säilyy raikas tunne
Sopii erinomaisesti myös meikin alle
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Ultrakevyt aurinkosuojavoide kasvoille SPF 50+

Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Erittäin kevyen ja helposti levittyvän koostumuksensa ansiosta tämä aurinkosuojavoide on täydellinen valinta kasvoille! Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra Light Fluid SPF 50+ -aurinkosuojavoide ei tahmaa, tuki ihohuokosia tai jätä vaaleaa kalvoa iholle.

Tuotetiedot

Ultrakevyt nestemäinen aurinkosuojavoide kasvoille

Erittäin kevyt koostumus, joka soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

UV-säteily on auringon aiheuttamien ihovaurioiden pääsyy, mutta myös korkeaenerginen, näkyvä HEVIS-valo voi rasittaa ihoa aktivoimalla vapaita radikaaleja.  

 

Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra-Light Fluid SPF 50+ -aurinkosuojavoide soveltuu päivittäiseen käyttöön kasvoille. Se sisältää Hydro Tech -koostumuksen, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa välittömästi aurinkosuojasta tinkimättä. Advanced Spectral -teknologia yhdistää laajakirjoiset ja fotostabiilit, erittäin korkean suojan antavat UVA- and UVB-suodattimet1 , kun taas Lichalcone A -ainesosa neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon aktivoimia vapaita radikaaleja. Nestemäinen voide sisältää myös glykyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

 

Voide on miedosti hajustettu ja sen koostumus on ultrakevyt – se ei tunnu rasvaiselta, imeytyy nopeasti eikä jätä kalvoa iholle. Eucerin Sun Face Hydro Protect Ultra-Light Fluid SPF 50+ -aurinkosuojavoide on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja se soveltuu todistetusti kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. 

 

1 Cosmetics Europen asettamien, korkeiden UVA- ja UVB-suojaa koskevien standardien mukainen.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset todistavat, että tuote on tehokas ja erittäin hyvin siedetty kaikille ihotyypeillä, myös herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten kokeiden lisäksi tuotetta testattiin käyttäjätestissä (PiU), johon osallistui 160 testaajaa, iältään 18-40 vuotta2. He kaikki olivat jo entuudestaan käyttäneet säännöllisesti korkean suojakertoimen aurinkosuojatuotteita kasvoillaan. Käyttäjät raportoivat oheisia tuloksia kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen:

 

Havainto

2 viikon jälkeen

Levittyy helposti

99%

Soveltuu kuumaan ja kosteaan ilmastoon

98%

Iho tuntuu miellyttävältä käytön jälkeen

97%

Soveltuu ihotyypilleni

97%

Ei jätä tahmeaa kalvoa iholle

96%

 

2 Beiersdorf AG, PiU, May 2022 

Ominaisuudet

 • Erittäin kevyt, nestemäinen koostumus
 • Imeytyy välittömästi
 • Ei jätä rasvaista tunnetta iholle 
 • Ei jätä kalvoa iholle 

Kuinka käyttää

Hyvä huomioida

Aurinkosuoja ei ole vain auringonottoa varten. Jopa vähäinen altistus auringonvalolle päivittäin vaikuttaa ihoon. Siksi aurinkosuoja kannattaa sisällyttää päivittäiseen ihonhoitorutiiniin – ympäri vuoden.

Kolme askelta aurinkosuojan oikeaan käyttöön

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, jonka aurinkosuojan taso vastaa ihosi tarpeita. Tuotteen tulee suojata UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon vaikutuksilta. Aurinkosuojavoiteen tulisi myös soveltua omalle ihotyypillesi.

Lue lisää
Aurinkosuojan oikea käyttötapa

2. Käytä oikea määrä tuotetta

On erittäin tärkeää käyttää aurinkosuojaa riittävä määrä sekä lisätä sitä tasaisin väliajoin. Voit käyttää kämmentäsi apuna – annostele tuotetta kädellesi paksu viiva, joka ulottuu keskisormesi päästä ranteeseen asti. Tämä määrä riittää suojaamaan kasvot, kaulan ja dekoltee-alueen.

Lue lisää
Huomioitavia ihoalueita

3. Levitä suojaa kaikkialle

Jotkin ihoalueet saattavat jäädä epähuomiossa suojaamatta. Älä unohda suojata esimerkiksi nenänvartta, korvia ja niskaa.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen, jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta ja huolehdi lasten suojaamisesta erityisen hyvin
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi
 • Ravista hyvin ennen käyttöä

Ainesosat

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Miten osaan valita oikean SPF-voiteen?

  Aurinkosuojatuotteita on yleisesti neljää eri suojauksen tasoa: matala (SPF 6-10), keskitaso (SPF 15-25), korkea (SPF 30-50) ja erittäin korkea (SPF 50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin ihosi on suojattu auringon haitallisilta vaikutuksilta. On kuitenkin tärkeää levittää tuotetta huolellisesti, niin ettei mikään kohta ihossa jää suojaamatta, sekä lisätä tuotetta reilusti noin kahden tunnin välein.

 • Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä?

  UVA-säteet tunkeutuvat ihon syvempiin kerroksiin. Ne aktivoivat vapaiden radikaalien syntymistä, joka aiheuttaa hapettumisstressiä. Tämä voi johtaa DNA-vaurioihin, jolloin vapaat radikaalit pääsevät muokkaamaan solujen DNA:ta pitkällä aikavälillä. UVA-säteet liittyvät suoranaisesti auringon aiheuttamaan ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Ne voivat myös laukaista aurinkoallergioita, kuten monimuotoinen valoihottuma (MMVI, PLE). Myös UVB-säteily voi aiheuttaa allergiaa, joskin vähäisemmin.

  UVB-säteistä iho saa tarvitsemansa energian D-vitamiinin valmistamiseen sekä melaniinin tuotantoon, joka saa ihon ruskettumaan. Ne eivät tunkeudu yhtä syvälle kuin UVA-säteet, vaan niiden vaikutus jää pinnallisemmaksi, mutta ne voivat aiheuttaa välitöntä ihon vaurioitumista eli ihon palamista. UVB-säteet pääsevät vaikuttamaan suoraan ihosolujen DNA:han, joka voi aiheuttaa aurinkokeratoosia, eli aktiinista keratoosia tai ihosyöpiä.

  Molemmat säteilytyypit voivat laukaista ihon liiallista pigmentoitumista, eli hyperpigmentaatiota, joka näkyy pigmenttiläiskinä, maksaläiskinä tai melasmana.

 • Miksi minun tulee käyttää aurinkosuojatuotetta päivittäin kasvoillani?

  Kasvojen iho reagoi muuta ihoa herkemmin UVA- ja UVB-säteilyyn, sekä HEVIS valon vaikutuksiin, koska kasvot ovat valolle alttiina vuoden ympäri. SPF-voiteen käyttö kasvoilla auttaa torjumaan UV-säteilyn aiheuttamia DNA-vaurioita, auringon aiheuttamaa ennenaikaista ihon ikääntymistä sekä pigmenttimuutoksia. On erityisen tärkeää suojata kasvot huolellisesti, kun ne altistuvat suoranaiselle auringonvalolle.

 • Mitä on korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS), ja miksi siltä kannattaa suojautua?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta sekä infrapunavalosta. Näkyvän valon voi havaita, loput taas ovat ihmissilmälle näkymättömiä. Osa näkyvän valon spektristä on ns. korkeaenergistä valoa. Sitä kutsutaan esim. lyhenteellä HEVIS tai toisinaan myös “siniseksi valoksi”.

  UVA-säteilyn tapaan HEVIS-valo tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin, dermikseen, ja voi luoda vapaita radikaaleja. Nämä vapaat radikaalit ovat yksi pääsyy siihen ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen, joka aiheutuu auringolle altistumisesta. Ne häiritsevät ihosolujen normaalia toimintaa ja aiheuttavat kollageenin ja elastiinin hajoamista – niiden ihon rakennusaineiden, jotka pitävät sen kimmoisana ja nuorekkaana. HEVIS-valo on liitetty myös ihon pigmenttihäiriöiden ja melasman syntymiseen.

  Monet aurinkosuojatuotteet sisältävät tänä päivänä tehokkaan suojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan, mutta suosittelemme tutustumaan tuotteisiin, jotka puolustavat ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Tällaiset tuotteet suojaavat ihoasi auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja auttavat pitkällä aikavälillä torjumaan paremmin ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja pigmenttimuutoksia.

Kokeile myös