• 1/1 Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+
 • 1/1 Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -aurinkovoide vartalolle

Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalon iholle
Ultrakevyt koostumus: ei jätä jälkiä, ei rasvaista tuntua, tahmaamaton
Imeytyy erittäin nopeasti
Veden- ja hienkestävä
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide koko vartalolle

Erittäin nopeasti imeytyvä, tahmaamaton koostumus

Miellyttävältä tuntuva, nopeasti imeytyvä geelivoide ei jätä iholle rasvaista tuntua. Voide tarjoaa korkealaatuista suojaa auringolta kaikille ihotyypeille. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ sopii myös herkälle sekä rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Voide on miedosti hajustettu ja lähes öljytön.

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa, eli sisältää UVA/UVB-suodattimet ja HEVIS-valosuojan. Voide rauhoittaa ihoa ja suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Anti-sand -ominaisuuden ansiosta hiekka ei tartu ihoon – Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on siis erinomainen valinta myös uimarannalle.

Tuotetiedot

Tahraamaton, nopeasti imeytyvä aurinkosuoja vartalolle

UV-valo on merkittävin syy auringon aiheuttamien ihovaurioiden taustalla, mutta korkeaenerginen HEVIS-valo voi myös synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää kuormitusta.  Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on ultrakevyt aurinkosuojavoide vartalon iholle. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle, rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Aurinkogeelivoide suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä: UVA- ja UVB-suodattimet täyttävät Cosmetics Europe -järjestön asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n vähimmäisvaatimusta parempi.

Eucerinin Advanced Spectral Technology -konseptissa yhdistyvät kattavat ja fotostabiilit UVA/UVB-suodattimet ja Licochalcone A, joka neutraloi UV- ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Koostumus sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. Tuotteen Oil Control -ominaisuus tarkoittaa ihon mattapintaiseksi tekeviä pigmenttejä, jotka jättävät ihon välittömästi kuivan tuntuiseksi.

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. Se on veden- ja hienkestävä, eikä hiekka tartu siihen. Kuten kaikki Eucerinin aurinkotuotteet, Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on valmistettu ilman oktinoksaattia ja oksibentsonia – eli UV-suodattimia, joiden tiedetään olevan haitallisia koralliriutoille – ja se täyttää Hawaii Reef -lakialoitteen tavoitteet.

Ominaisuudet

 • Ultrakevyt koostumus
 • Imeytyy nopeasti
 • Lähes öljytön
 • Erittäin vedenkestävä
 • Hienkestävä
 • Hiekka ei tartu ihoon
 • Kevyesti hajustettu

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty herkällä ja akneen taipuvaisella iholla – myös kuumissa ja kosteissa ilmastoissa.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää
Käytä oikea määrä

Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

1. Kasvot ja kaula
2 & 3. Molemmat käsivarret
4. Rinta
5. Vatsa
6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
10. Hartiat ja yläselkä
11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta.

Lue lisää
Levitä kaikkialle ihoon

Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartioita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja sekä uima-asun reunoja. 

Eucerinin tutkimus2 viittaa siihen, että keskimäärin noin 14 % naisen vartalosta ja 22 % miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä)

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi
   

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit korkealla suojakertoimella varustettua aurinkovoidetta herkälle, rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle:
Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on ultrakevyt, nopeasti imeytyvä voide vartalolle. Se jättää iholle kuivan tunteen eikä esimerkiksi hiekka tartu voiteeseen.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Etsit nopeasti imeytyvää aurinkosuojatuotetta, sillä et pidä tahmeasta tunteesta iholla:
kokeile Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -voidetta. Ihosi ei tunnu lainkaan tahmealta sitä käytettyäsi, sillä tuote imeytyy välittömästi.

Käytä toista tuotetta, jos…

Etsit tuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on erittäin korkea ja haluat ehkäistä vartalon ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä:
Kokeile Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -tuotetta. Tuote tarjoaa tehokasta aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuote perustuu Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. 

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on markkinoilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.
  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

 • Mitä eroa on "vedenkestävän", "erittäin vedenkestävän" ja "hienkestävän" aurinkosuojan välillä?

  Tuote määritellään vedenkestäväksi, jos se säilyttää puolet SPF-arvostaan 2 x 20 minuutin vedessä oleskelun jälkeen. Jotta tuote voidaan luokitella erittäin vedenkestäväksi, sen on säilytettävä puolet SPF-arvostaan 4 x 20 minuutin vedessä oleskelun jälkeen. Hikoilunkestävän tuotteen on säilytettävä vähintään puolet SPF-arvostaan testiolosuhteissa.

 • Mitä Anti-Sand-ominaisuus tarkoittaa?

  Anti-Sand-ominaisuuden hyödyt näet konkreettisesti viettäessä kesäpäivää hiekkarannalla: kun käytät Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -tuotetta, hiekka ei tartu ihoosi. Tutkimuksessa* 95 % vastanneista kertoi, ettei hiekka tarttunut ihoon levittämisen jälkeen. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ imeytyy nopeasti ja jättää iholle 0 % tahmean tunteen: siksi myöskään hiekka ei tartu.

  *Beiersdorf AG, PiU-tutkimus, Espanja, huhtikuu–toukokuu 2019. Tutkimukseen osallistui 120 kpl 18–55-vuotiasta naista, jotka käyttävät säännöllisesti aurinkosuojatuotteita vartalolleen. Tutkittavat raportoivat tuloksia käytettyään tuotetta säännöllisesti kaksi viikkoa.

Kokeile myös