• 1/1 Eucerin Sun Antiage Control SPF 50+
 • 1/1 Eucerin Sun Antiage Control SPF 50+

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuoja kasvoille

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille ja dekoltee-alueelle
Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja vähentää näkyvästi ryppyjä
Hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa: sisältää suojan UVA- ja UVB-säteiden sekä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
Sopii kaikille ihotyypeille
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Korkean suojan anti age -aurinkovoide kasvoille

Hoitaa ihoa ja auttaa estämään ihon ennenaikaista ikääntymistä

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ on korkealuokkainen aurinkosuoja kasvoille. Sen sisältämä Eucerin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa erittäin korkean aurinkosuojakertoimen UVA- ja UVB-säteilyä vastaan sekä suojaa ihoa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Kattava aurinkosuoja tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia ja voiteen sisältämä hyaluronihappo hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Tuotetiedot

Anti-age-aurinkovoide kasvoille: suojaa ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää rasitetta.

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kaikille ihotyypeille sopiva aurinkosuojatuote kasvoille. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet 1, jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Anti-age-aurinkosuojatuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausjärjestelmää.

Koostumuksessa on myös lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa. Se vähentää näkyvästi ryppyjä kasvoilla ja dekoltee-alueella.

Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuoja on hajusteeton, koostumukseltaan miellyttävän kevyt ja se imeytyy nopeasti. Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin hyvin siedetty myös herkällä iholla.

1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Ominaisuudet

 • Kaikille ihotyypeille
 • Kevyt koostumus, sopii myös meikin alle
 • Imeytyy nopeasti eikä tahmaa tai jätä rasvaista tunnetta
 • Ei-komedogeeninen eli ei tuki ihohuokosia
 • Hajusteeton

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Tuotteen käyttäjätutkimuksessa

 • 97 % kertoi voiteen tuntuvan miellyttävältä iholla
 • 96 % kertoi kuvaili koostumusta miellyttäväksi ja kevyeksi
 • 93 % kertoi tuotteen imeytyvän nopeasti
 • 90 % kertoi tuotteen sopivan meikin alle

Tehoa tarkastelleessa in vivo -tutkimuksessa (osallistujat olivat iältään 35–65-vuotiaita) levitettiin Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -voidetta kahdesti päivässä kasvojen toiselle puoliskolle. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen kliininen valokuvaus ja 3D-mittaukset osoittivat, että rypyt ja hienot juonteet kasvoilla ja dekoltee-alueella olivat näkyvästi vähentyneet. Riippumaton tutkimus on osoittanut, että Licochalcone A -ainesosaa sisältävät aurinkosuojatuotteet, kuten Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50, suojelevat ihoa tehokkaasti UV-säteilyn lisäksi myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. 4

2 Laserhoidon/kuorinnan jälkeen, 26 potilasta levitti Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -voidetta vähintään kerran päivässä kahden viikon ajan. 88,5 % potilaista arvioi siedettävyyden erittäin hyväksi tai hyväksi.

3 Eucerin Product-in-use -tutkimus kuumassa ja kosteassa ilmastossa (Espanja, Thaimaa), mukana 329 naista (25–55 v.).

4 Chartité report, Protective efficacy of Licochalcone A containing sunscreen in the high energy visible spectral range in vivo, maaliskuu 2016.

**329 osallistujaa, ikähaarukka 25–55 vuotta. Tutkimuksessa he käyttivät Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuojavoidetta kuumassa ja kosteassa ilmastossa.

Kuinka käyttää

Aurinkosuojatuote osana päivittäistä ihonhoitorutiinia

 • Levitä aamuisin päivävoiteen jälkeen tai sen sijaan
 • Sopii käytettäväksi yhdessä muiden Eucerin -tuotteiden, kuten Eucerin Hyaluron-Filler -sarjan tuotteiden kanssa
 • Ihosi on välittömästi suojassa auringolta – ei odottelua
 • Levitä halutessasi meikki aurinkotuotteen päälle 

Levitä anti aging -aurinkosuojatuotetta

Huomioi

Aurinkosuoja ei ole tarkoitettu vain auringonottajille. Vähäinen tai kohtalainen altistus auringonvalolle vaikuttaa myös. Siksi on tärkeää käyttää aurinkosuojatuotetta osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Valitse omalle ihollesi sopiva anti aging -aurinkosuojatuote

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää
Kuinka paljon anti aging -aurinkosuojatuotetta kasvoille on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka. 

Lue lisää
Levitä anti aging -aurinkosuojatuotetta kaikkialle ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia ja niskaa.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvoja auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä:
Eucerin Sun Anti-age Control SPF 50+ -aurinkosuoja kasvoille on erittäin tehokkaasti auringolta suojaava tuote, joka ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä ja auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden syntymistä. Se myös vähentää näkyvästi ryppyjä kasvoilla ja dekoltee-alueella.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Etsit kasvoille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta, jota voi käyttää myös kemiallisen kuorinnan ja/tai laserhoidon jälkeen:
Eucerin Sun Anti-age Control SPF 50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan käytettäväksi myös hoitojen jälkeen.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Ihosi on akneen taipuvainen ja etsit tuotetta, joka sopii myös rasvoittuvalle iholle:
Kokeile Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF50+ -aurinkosuojaa, joka sopii kaikille ihotyypeille: myös rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Etsit aurinkosuojatuotteita perhen pienimmille:
Eucerinilla on tuotteita koko perheelle. Tutustu koko Eucerin Sun -valikoimaan!

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuojavoide perustuu Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumus tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia ja auttaa sisältämänsä hyaluronihapon ansiosta vähentämään ihon ikääntymisen merkkejä.


Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

DNA-suoja
Innovatiivinen anti age -koostumus sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Hyaluronihappo
Eucerin käyttää kahdenlaista hyaluronihappoa ihon intensiivistä kosteutusta, ryppyjen silottamista ja ihon ikääntymisen merkkien häivyttämistä varten.

 

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kuinka kasvojen iholle tarkoitetut Eucerin anti-age -aurinkosuojatuotteet vaikuttavat

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Mitä auringonvalon aiheuttama ihon ennenaikainen ikääntyminen tarkoittaa?

  Auringonvalon aiheuttama ihon ennenaikainen ikääntyminen, josta käytetään englanniksi termiä photoaging, vastaa arviolta 90 prosenttia kaikesta ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä. 5

  5 Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8.

 • Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

 • Miksi aurinkosuojan levittäminen on hyvä ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia?

  Kasvojen iho on muuta vartaloa herkempi UVA- ja UVB-säteilylle ja HEVIS-valolle, koska se altistuu auringolle vuoden ympäri. Aurinkosuoja auttaa välttymään UV-säteilyn aiheuttamilta solujen dna-vaurioilta, auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hyperpigmentaatiolta. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringonvalolle: rantapäivien ohella myös esimerkiksi ulkoillessa.

 • Voinko käyttää meikkiä aurinkosuojatuotteen päällä?

  Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50+ on ihanteellinen meikkipohja sekä nestemäisille että puuterimaisille meikkituotteille, eikä meikin levittäminen heikennä voiteen suojaavaa vaikutusta auringolta. Muista kuitenkin lisätä aurinkovoidetta säännöllisesti päivän mittaan.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi