• 1/1 Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ -aurinkosuojavoide lapsille
 • 1/1 Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ -aurinkosuojavoide lapsille

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ -aurinkosuojavoide lapsille

Erittäin korkea aurinkosuoja vauvoille ja lapsille
Sopii yli kolmen kuukauden ikäisille
Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus
Hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa: sisältää UVA- ja UVB-suojan ja puolustusjärjestelmän
HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologian ansiosta vaatteisiin ei jää yhtä helposti jäämiä ja tahroja aurinkosuojatuotteesta
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Laadukas aurinkosuojavoide vauvoille ja lapsille 3 kuukauden iästä lähtien

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ rauhoittaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa sekä vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. 

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotetiedot

Aurinkosuojavoide yli 3 kuukauden ikäisille lapsille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy. Lisäksi korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojavoide. Se rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta sekä pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolme kuukautta täyttäneille ja tätä vanhemmille lapsille.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Ominaisuudet

 • Aurinkosuojavoide yli 3 kuukauden ikäisille lapsille
 • Sisältää suojakertoimen 50+
 • Miellyttävän kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus
 • Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologian ansiosta vaatteisiin ei jää voiteesta helposti jäämiä ja tahroja

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty lasten herkällä, myös atooppisella iholla.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa lapsesi ihoa juuri sopivalla tavalla. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva herkälle ja nuorelle, juuri lapsesi ikäiselle iholle.

Lue lisää
Käytä oikea määrä

2. Käytä oikea määrä

Jotta pystyt suojaamaan lapsen herkkää ihoa tehokkaasti auringolta, on tärkeää käyttää riittävästi aurinkosuojavoidetta. Levitä tuotetta kaikkiin auringolle altistuviin kehonosiin: muista suojata lapsi myös vaatteilla ja hatulla.

Voit käyttää oikean määrän hahmottamisessa apuna kättäsi. Suosittelemme, että levität kullekin kaaviossa numeroidulle alueelle noin keski- ja etusormesi kokoisen määrän tuotetta. Ohessa suosituksemme ikäryhmittäin. Kasvojen ja kaulan alueelle suosittelemme käyttämään aurinkosuojatuotteita runsaammin.

3–5-vuotiaat: levitä tuotetta hieman alle 2 sormen verran
6–10-vuotiaat: levitä tuotetta reilun 2 sormen verran

 • 1 Kasvot ja kaula 
 • 2 & 3 Molemmat käsivarret
 • 4 Rinta 
 • 5 Vatsa 
 • 6 & 7 Jalkojen yläosa (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9 Jalkojen alaosa (etu- ja takaosa)
 • 10 Hartiat ja yläselkä 
 • 11 Alaselkä
Lue lisää
Levitä kaikkialle ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartiaseutua, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja tai uima-asun reunoja. Muista myös lisätä tuotetta päivän aikana.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Valmistaudu kesäpäivään hyvissä ajoin levittämällä aurinkosuojavoidetta kaikkialle iholle. Anna tuotteen imeytyä rauhassa ennen kuin astut ulos aurinkoon. Vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymisen ehkäisemiseksi.
 • Lisää tuotetta säännöllisin väliajoin ja aivan erityisesti uimisen, hikoilemisen, hiekkaleikkien tms jälkeen. Näin varmistat, että tuote suojaa ihoa tehokkaasti auringolta.
 • Käytä tuotetta riittävästi. Jos tuotetta on liian vähän, se ei suojaa auringolta yhtä tehokkaasti.
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta. Liiallinen altistus auringolle on terveysriski.
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho myös vaattein ja hellehatulla.
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos...

 • Etsit erittäin suojaavaa aurinkovoidetta lapsellesi:
  Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ on suunniteltu erityisesti perheen pienokaisille. Se sopii vauvoille ja yli 3 kuukauden ikäisille lapsille. 
 • Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
  Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Käytä toista tuotetta, jos…

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka se toimii

Auringon UV-säteet eivät ole ainoat, jotka voivat vahingoittaa ihoa. Myös korkeaenerginen, näkyvä HEVIS-valo synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat auringon aiheuttamaa ennenaikaista ihon ikääntymistä. Korkeakaan UV-suoja riitä estämään sitä. 

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ suojaa lapsen herkkää ihoa auringon UV-säteilyltä sekä HEVIS-valon negatiivisilta vaikutuksilta tukien samalla ihon omaa dna-korjausmekanismia.

Anti-Stain After Wash: ja vaatteet kiittävät

Eucerin Sensitive Protect Kids Dry Touch Sun Gel-Cream SPF50+ sisältää Anti-Stain After Wash -teknologian – nyt onkin aika hyvästellä vaaleat aurinkorasvatahrat vaatteissa ja uima-asuissa! Innovaatio auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesujen jälkeen.
  
Kuten me kaikki tiedämme, joskus aurinkovoiteita levittäessä vaatteetkin saavat osumaa: esimerkiksi käsivarsia rasvatessa voidetta voi mennä myös paidan hihoihin ja kaulaa rasvatessa paidan kaulukseen. UV-suodattimet voivat toisinaan jättää vaatteisiin keltaisia tahroja, jotka pesussa pikemminkin voimistuvat kuin irtoavat. Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia perustuu aineeseen, joka estää UV-suodatinta tarttumasta liiaksi kankaaseen. Mukana on myös ainetta, joka sitoutuu veden ionien kanssa niin, etteivät ne pysty voimistamaan tahroja pesun aikana. Kokeile ja ylläty!

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Kuinka osaan valita lapselle oikean suojakertoimen?

  Lapsesi iho hyötyy korkeasta tai erittäin korkeasta aurinkosuojakertoimesta, joka on kehitetty erityisesti heidän nuorelle iholleen. Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta nuorelle ja herkälle iholle suosittelemme aina korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa.

  On tärkeää pitää lapset poissa suorasta auringonvalosta, erityisesti keskipäivän paahteisimpina tunteina, ja pukea lapset suojaaviin vaatteisiin. Levitä aurinkovoidetta kaikkialle paljaaksi jäävälle vartalon iholle ja levitä runsas määrä aurinkosuojatuotetta kahden tunnin välein. Muista, että iho voi vaurioitua, vaikka aurinko ei olisi edes näkyvissä.

 • Miksi lapsen iho tarvitsee erityistä suojaa auringolta?

  Lasten iho, kuten monet lasten elimistä, kehittyy yhä ja on siksi herkempi auringonvalolle. Nuori iho on ohuempi kuin aikuisella, ja sen suojavaikutus ja mahdollisuudet suojata itse itseään (esimerkiksi tuottaa melaniinia) ovat vielä osin kehittymättömät. Lasten ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon korkeampi. Lapsuudessa tapahtuneet auringonvalon aiheuttamat ihovauriot altistavat ihmisen tavallista korkeammalle riskille saada ihovaurioita myöhemmällä iällä.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi lapsen iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa. Sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi HEVIS-valoksi. 

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. 

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä vähentää ihovaurioiden riskiä muodostumista.

 • Mitä Anti-Stain After Wash -teknologia* tarkoittaa ja kuinka se toimii?

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteiden vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen. Aurinkosuojatuotteiden aiheuttamat keltaiset tahrat vaatteissa, erityisesti puuvillassa, johtuvat UV-suodattimista. Pesussa tahrat voivat jopa voimistua sen sijaan, että ne häviäisivät. Vedessä olevat rauta- ja kupari-ionit yhdessä erittäin kuuman veden ja valkaisuaineen kanssa voivat itse asiassa sitoutua tahroihin ja voimistaa niitä. Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia toimii kahdella tavalla. Ensinnäkin, se sisältää ainetta, joka estää suodattimen sitoutumista kankaaseen. Toiseksi, se sisältää ainetta, joka sitoutuu veden ioneihin niin, että ne eivät pesun aikana yhtä lailla pysty voimistamaan vaatteissa olevia tahroja.

 • Mikä on vedenkestävän (water-resistant) ja erittäin vedenkestävän (extra water-resistant) aurinkosuojatuotteen ero?

  Termit ovat Cosmetics Europen määrittelemiä, ja tuotteemme noudattavat järjestön antamia ohjeita. Vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 2 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeenkin. Erittäin vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 4 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeen.

Kokeile myös