• 1/1 Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+
 • 1/1 Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+

Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ -aurinkovoide kasvoille ja vartalolle

Tehokas aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle
Advanced Spectral Technology suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta
Sopii aurinkoherkälle iholle, jolla on taipumusta aurinkoallergiaan
Kevyt koostumus, ei tahmaa
Hajusteeton
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide aurinkoherkälle iholle

Suojaa ja rauhoittaa herkkää ihoa, soveltuu kasvoille ja vartalolle

Nopeasti imeytyvä aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle. Imeytyy nopeasti ja tuntuu miellyttävältä. Suunniteltu erityisesti herkälle sekä aurinkoherkälle iholle. Vedenkestävä, säilöntäaineeton ja hajusteeton.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Alfa-glukosyylirutiini auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa (esimerkiksi monimuotoista valoihottumaa, PLE:tä).

Tuotetiedot

Suojaa kasvoja ja vartaloa aurinkoihottumalta

UV-säteily on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ -aurinkosuojavoide on suunniteltu erityisesti aurinkoihottumaan taipuvaiselle iholle, niin kasvoille kuin vartalolle. Tuote hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa, joka yhdistää tehokkaasti UV-säteilyltä suojaavat, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet*. Licochalcone A neutraloi puolestaan UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Tuote sisältää myös alfa-Glucosylrutin (AGR) -ainesosan, joka auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa.

*Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Hajusteeton aurinkosuojavoide

Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ on hajusteeton, geelimäinen aurinkosuojavoide. Se imeytyy nopeasti ja on vedenkestävä. Voide ei jätä öljyistä pintaa tai tahmaa. Erinomainen valinta uimarannalle, vesille, urheiluun ja kaupungille!

Ominaisuudet

 • Kasvoille ja vartalolle
 • Imeytyy nopeasti
 • Ei tahmaa
 • Rasvaton
 • Hajusteeton
 • Vedenkestävä

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ on hyvä vaihtoehto aurinkoihottumaan taipuvaiselle iholle (esimerkiksi monimuotoinen valoihottuma).

Tutkimukseen** osallistuneista

 • 99 % kertoi tuotteen rauhoittavan allergia-altista ihoa
 • 99 % kertoi tuotteen suojaavan tehokkaasti auringonpolttamilta
 • 99 % kertoi tuotteen ehkäisevän tehokkaasti auringon aiheuttamia ihovaurioita
 • 98 % kertoi tuotteen ehkäisevän aurinkoallergiasta johtuvaa kutinaa
 • 97 % kertoi tuotteen suojaavan aurinkoallergioilta 
 • 94 % kertoi koostumuksen olevan miellyttävä

** PiU-tutkimus, Beiersdorf AG Saksa, huhtikuu–toukokuu 2019, 133 osallistujaa, ikähaarukka 22–55 vuotta. Osallistujat kärsivät ihoallergioista ja käyttivät säännöllisesti aurinkosuojatuotteita. Tutkimuksessa he käyttivät Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ -aurinkosuojavoidetta viiden päivän ajan.

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

 
Lue lisää

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta.

Lue lisää

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja hartioita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja sekä uima-asun reunoja. 

Eucerinin tutkimus2 viittaa siihen, että keskimäärin noin 14 % naisen vartalosta ja 22 % miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

2 Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä)

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit aurinkoherkälle iholle sopivaa aurinkosuojatuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on korkea:
Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ on kehitetty erityisesti hoitamaan ja suojaamaan aurinkoherkkää kasvojen ja vartalon ihoa

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS)

Etsit aurinkosuojatuotetta erittäin herkälle iholle:
Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ on kliinisesti ja dermatologisesti testattu ja sen on osoitettu sopivan erittäin herkälle ja valoherkälle iholle 

 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit tuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on erittäin korkea ja haluat ehkäistä vartalon ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä: 
Kokeile Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -tuotetta. Tuote tarjoaa tehokasta aurinkosuojaa kaikille ihotyypeille.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka aurinkoihottumasta kärsiville tarkoitetut Eucerin-aurinkotuotteet vaikuttavat

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa iholla stressiä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ perustuu Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa aurinkoihottumaan taipuvaista ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumuksessa on mukana myös alfa-glukosyylirutiinia, joka auttaa ehkäisemään aurinkoihottumaa.

Advanced Spectral Technology

Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. UVA-säteiden aiheuttamat vapaat radikaalit ovat erityisesti yhteydessä auringon aiheuttamiin iho-oireisiin, kuten monimuotoiseen valoihottumaan.

Alfa-glukosyylirutiini
Voimakas antioksidantti, joka vahvistaa ihon omaa puolustusjärjestelmää UVA-säteilyn synnyttämiä vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa ehkäisemään aurinkoihottuman kehittymistä.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Minkälaisia ovat aurinkoihottuman oireet?

  Auringonvalon aiheuttamat allergian kaltaiset oireet ovat tavallisia nuorilla naisilla ja kaikilla vaaleaihoisilla. Tavallisimmin aurinko aiheuttaa monimuotoista valoihottumaa (PLE). Tyypillisiin oireisiin kuuluvat pahkurainen ja ärsyttävä ihottuma ja ihon punoitus, mutta ihoon saattaa muodostua myös rakkoja ja näppylöitä. Oireilla on tapana ilmaantua päivän tai kahden päivän kuluttua auringossa oleskelusta, ja niitä esiintyy tavallisesti käsivarsien alapinnalla ja rinnassa. Kasvoihinkin oireita voi tulla, mutta se on harvinaisempaa.

  Auringonvalo aiheuttaa myös Mallorca aknea. Mallorca aknen oireet muistuttavat monimuotoisen valoihottuman oireita. Sitä esiintyy tavallisesti 25–40-vuotiailla naisilla, joilla on ollut akneoireita teini-iässä.

   
 • Tarvitseeko aurinkoihottumaan taipuvainen iho erityistä aurinkosuojaa?

  Kuten herkässäkin ihossa, myös allergiaan taipuvaisessa ihossa suojakerros on heikentynyt ja iho on haavoittuvaisempi ulkoisille ärsykkeille. Yksi näistä ulkoisista ärsykkeistä on aurinko. Jotkin kemikaalit, kuten hajusteet, voivat myöskin aiheuttaa reaktion herkässä, allergiaan taipuvaisessa ihossa. Eucerin Sun Face & Body Allergy Protect SPF 50+ antaa aurinkoihottumaan taipuvaiselle iholle sen tarvitsemaa voimakasta suojaa. Voide sisältää myös antioksidantteja, jotka rauhoittavat ihoa ja vahvistavat ihon omaa suojautumisjärjestelmää UVA-säteilyn synnyttämiä vapaita radikaaleja vastaan. Se kaikki auttaa ehkäisemään aurinkoihottuman oireita.

 • Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

   

Viimeistele ihonhoitorutiinisi