Eucerin AtoControl

Vaiheenmukaista hoitoa atooppiselle iholle

Eucerin AtoControl

Vaiheenmukaista hoitoa atooppiselle iholle

Atooppinen ihottuma on ihosairaus, joka tekee ihosta kuivan, ärtyneen ja kutiavan. Kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan pahentaa oireita ja voi johtaa ihon tulehtumiseen. Atooppinen ihottuma saattaa myös heikentää elämänlaatua: jatkuva kuivuus, punoitus ja kutina tuntuu epämukavalta, saattaa aiheuttaa univajetta ja huonontaa itsetuntoa. Kun vauvoilla tai lapsilla esiintyy atooppisen ihon oireita, he saattavat tuntea avuttomuutta ja syyllisyyttä.
Sairaudessa on kaksi erillistä vaihetta:

1. Akuutti vaihe, jolloin oireet pahenevat
2. Pahenemisvaiheiden väliset aikajaksot, jolloin iho rauhoittuu ja oireita on vähemmän

Koska parannuskeinoa atooppiseen ihottumaan ei tunneta, ensisijainen tavoite atooppisen ihon päivittäisessä hoidossa on pidentää oireettomia jaksoja. Pahenemisvaiheen aikana keskitytään rauhoittamaan ihoa mahdollisimman nopeasti. Eucerin AtoControl tarjoaa vaiheenmukaista hoitoa, jota atooppinen iho juuri tarvitsee.

Tuotesarjan voiteissa on ainutlaatuista vaikuttavaa ainetta, rauhoittavaa Licochalcone A:ta ja ihon luonnollista suojavaikutusta vahvistavia keramideja. Päivittäisessä käytössä nämä perushoitotuotteet – kylpy- ja suihkuöljy, kevyt vartalolle tarkoitettu lotion ja vartalo-, käsi- ja kasvovoide – lievittävät kuivuutta, punoitusta ja kutinaa ja pidentävät oireettomia jaksoja.

Eucerin AtoControl Acute Care Cream on kehitetty lievittämään iho-oireita pahenemisvaiheen aikana – se rauhoittaa punoittavaa ja kutiavaa ihoa ja vähentää tarvetta raapia.

Klliniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kaikki sarjan tuotteet hoitavat atooppista ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tutkimus on lisäksi osoittanut, että Eucerin AcuteCare Cream ja Eucerin AtoControl Lotion parantavat yöunta ja elämänlaatua.1

Hajusteeton tuotesarja sopii aikuisille, lapsille ja yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille.

1Lähde: Beiersdorfin oma tutkimus, AtopiControl PiU claim support, toukokuu 2017