• 1/1 Eucerin AtoControl Acute Care Cream
 • 1/1 Eucerin AtoControl Acute Care Cream

Eucerin AtoControl Acute Care Cream -hoitovoide

Intensiivistä hoitoa atooppisen ihottuman pahenemisvaiheeseen
Paikallishoitoa ärtyneille ja kutiseville ihoalueille
Kasvoille ja vartalolle
Soveltuu aikuisille, lapsille ja vauvoille 4 viikon ikäisestä alkaen
Hajusteeton

Intensiivistä hoitoa atooppisen ihottuman pahenemisvaiheisiin

Helpotusta kutisevalle iholle. Lievittää punoitusta ja ärsytystä sekä helpottaa kutisevaa tunnetta niin, että ihon raapiminen vähenee.

Tuotetiedot

Intensiivinen hoitovoide atooppisen ihottuman pahenemisvaiheisiin

Atooppinen iho on kuiva, ärtynyt ja kutiseva. Kutina aiheuttaa raapimista ja johtaa herkästi noidankehään, jossa kutina ja raapiminen on jatkuvaa. Oireet pahenevat ja saattavat häiritä yöunia ja heikentää elämänlaatua.
 
Eucerin AtoControl Acute Care Cream on erityisesti kehitetty rauhoittamaan ja hoitamaan atooppista ihoa pahenemisvaiheen eli lehahdusten aikana. Se sisältää ainutlaatuisen vaikuttavien ainesosien yhdistelmän Licochalcone A:ta, antibakteerista dekaanidiolia ja kutinaa lievittävää mentoksipropaanidiolia (MPD). Tämä yhdistelmä sekä korkea pitoisuus keramideja vahvistaa ihon luonnollista suojaa, lievittää ihon kuivuutta ja helpottaa kutinan tunnetta niin, että ihon raapiminen vähenee. 

Hajusteetonta voidetta voi levittää oireileville alueille niin usein kuin on tarpeen. Sen on osoitettu parantavan atooppisen ihon oireista kärsivien unta ja elämänlaatua. Sopii aikuisille, lapsille ja yli neljän viikon ikäisille vauvoille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös atooppisella iholla

Tärkeimmät havainnot

Kuluttajatestissä (PiU) Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta käytti samaan aikaan Eucerin AtoControl Lotion -voiteen kanssa 144 iältään yli 30-vuotiaan miestä ja naista, joilla oli lieviä tai kohtalaisia atooppisen ihon oireita. Neljän viikon käytön jälkeen he kertoivat tuloksista näin:

Parantaa ihon tilannetta
- 97% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Tuotteet saivat ihoni voimaan paremmin” 

Antaa paremman unen
- 96% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Minun ei tarvitse raapia paljon öisin”
- 94% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he eivät “heränneet aikaisin aamulla iho-ongelmien takia”
- 93% oli samaa mieltä siitä, että tutkimusjakson aikana he heräsivät “yöllä harvemmin”
- 89% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he “heräsivät hyvin levänneinä”
- 88% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta heillä oli “päivällä hyvä energiataso”

Parantaa elämänlaatua
- Ennen tutkimusta 92% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että atooppisen ihon oireet vaikuttivat heidän elämänlaatuunsa. Kun he olivat käyttäneet AtoControl-tuotteita neljän viikon ajan, vain 38% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että sairaus vaikutti heidän elämänlaatuunsa. Tästä voidaan päätellä, että tuotteiden käytön seurauksena 54% ryhmästä koki elämänlaatunsa parantuneen.

 

Ominaisuudet

 • sopii vauvoille
 • hajusteeton

Kuinka käyttää

Voide ihottuman pahenemisvaiheisiin

Ohjeet

 • Levitä tarpeen mukaan pahenemisvaiheesta ärtyneille ja kutiseville ihoalueille.

Levittämisen jälkeen iholla voi tuntua viileää tunnetta tai kihelmöintiä. Tästä ei tarvitse huolestua, sillä se on vain merkki siitä, että voide vaikuttaa.

 

.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista kasvot aamuin illoin Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella. Pese vartalon iho huolellisesti Eucerin AtoControl Bath&Shower suihkuöljyllä. Näitä tuotteita voi käyttää sekä atooppisen ihottuman pahenemisvaiheessa että pahenemisvaiheiden välillä.

Lue lisää

Hoida

Pahenemisvaiheen aikana

Levitä Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta helpottamaan juuri tiettyjen ihoalueiden tilannetta.

Jos käytät myös lääkevoidetta, levitä se ennen Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen levittämistä.

Kaikkia päivittäiseen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteitamme voi käyttää pahenemisvaiheen aikana, ja ne levitetään lääkevoiteen ja/tai Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen jälkeen.

Päivittäinen hoito pahenemisvaiheiden välillä

Levitä sopivaa, päivittäiseen käyttöön tarkoitettua hoitotuotetta:

Lue lisää

Suojaa

Atooppinen iho on erityisen herkkä UVA- ja UVB-säteilylle. Siksi suosittelemme, että levität iholle hoitovoiteen jälkeen aurinkosuojatuotetta aina, kun tiedät ihosi altistuvan auringonvalolle. Kokeile Eucerin Sun Fluid 50+ tai Eucerin Sun Anti-age 50 voidetta kasvoille ja Eucerin Sun Spray 50+ voidetta vartalolle.

Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

 • Sinulla on atooppinen iho ja etsit ihon tilannetta helpottavaa ja kutinaa lievittävää tuotetta pahenemisvaiheeseen.
 • Lapsellasi on atooppinen iho, hän on yli neljän viikon ikäinen ja etsit hänen ihonsa tilannetta helpottavaa tuotetta pahenemisvaiheeseen.

Kokeile toista tuotetta, jos…

 

Ainesosat

Tärkeimmät ainesosat

Kuinka ainesosat toimii

Eucerin AtoControl Acute Care Cream sisältää mentoksipropaanidiolia ja dekaanidiolia jotka rauhoittavat ihoa pahenemisvaiheen aikana. Tuote soveltuu aikuisille ja yli 4 viikon ikäisille lapsille.

 • Mentoksipropaanidioli on mentolijohdannainen, joka viilentää ihoa ja vaikuttaa aistikokemukseen lieventäen kutisevaa tunnetta. Viileä tuntemus välittyy keskushermostoon mentolin stimuloidessa aistihermopäätteen TRPM8-ionikanavareseptoreita. 
 • Antibakteerinen dekaanidioli (Decylene glycol) taistelee atooppiseen ihottumaan liittyvää Staphylococcus aureus-bakteeria vastaan.   

Koostumus sisältää myös ainutlaatuisen vaikuttavien ainesosien yhdistelmän, jota käytetään Eucerin AtoControl-tuotesarjan päivittäiseen käyttöön tarkoitetuissa hoitotuotteissa:

 • Licochalcone A: lakritsikasvista saatava uute, joka rauhoittaa ihoa ja lievittää punoitusta
 • Keramidit: vahvistavat ihon luonnollista suojaa 

Aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille kutinan lievitykseen soveltuu myös Eucerin AtoControl Anti-Itch-Spray, jonkaavainainesosat ovat  mentoksipropaanidioli, SymSitive* ja polidokanoli:

 • Mentoksipropaanidioli viilentää ihoa ja vähentää kutinan tunnetta sensorisella tasolla. Viileä tuntemus välittyy keskushermostoon mentolin stimuloidessa aistihermopäätteen TRPM8-ionikanavarespetoreita
 • SymSitive* rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja säätelee ihon herkkyyttä. Se toimii estämällä kutinareseptorin toimintaa, tunnetaan TRPV1 (transient receptor potential vanilloid 1).   
 • Polidokanoli rauhoittaa ihoa vähentämällä kutinasignaaleja solutasolla. Se estää TSLP:tä (Thymic Storal Lymphoietin)joka on sarveissolujen eli keratinosyyttien tuottama kutinaan liittyvä proteiini.

Sen lisäksi että tuotetta käytetään ihon rauhoittamiseen pahenemisvaiheen aikana, voidaan sitä myös käyttää kun iho on vähemmän kutiseva pahenemisvaiheiden välillä. Tuotetta ei tule käyttää avoimille haavoille.

* registered trademark of Symrise Germany

Kutiseva iho

Useat tekijät saattavat aiheuttaa ihon kutinaa

Yliaktiiviset ihosolut saavat aikaan kutinan tunteen, joka aiheuttaa tarvetta raapia.

AtoControl -tuotteita käytettäessä

Aktiiviset rauhoittavat ainesosat lievittävät kutinaa.

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

Kokeile myös