Eucerin Sun

Eucerin SUN -aurinkosuojatuotteet

Suojaudu auringon UVA- ja UVB-säteilyltä sekä korkeaenergiseltä näkyvältä HEVIS-valolta laadukkaan, ihon tarpeisiin räätälöidyn Eucerin SUN -tuoteperheen avulla. Tuotteemme ovat kliinisesti ja dermatologisesti testattuja. Valikoimamme kattaa vaihtoehdot koko perheelle ja kaikille ihotyypeille. Voit ostaa Eucerin-tuotteita apteekeista ja verkkokaupoista.

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja: räätälöity ihon tarpeisiin

Eucerin SUN tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa auringon aiheuttamilta haitoilta. Kattava valikoima sisältää moneen eri tarpeeseen sopivia aurinkosuojatuotteita: niin herkälle kuin akneen taipuvaiselle iholle, hyperpigmentaation estämiseen, lapsille sekä ikääntyvälle iholle anti-age-ominaisuuksin. Vaihtoehtoja on runsaasti – kysy lisää apteekista!

Perheen pienimmille:
Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+
Eucerin Sensitive Protect Kids Sun Lotion SPF50+

Aurinkoallergiaan taipuvaiselle, herkälle iholle:
Eucerin Sun Sensitive Gel Cream SPF50+

Herkälle ja rasvoittuvalle iholle:
Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+
Eucerin Oil Control Sun Spray Transparent SPF50+

Ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyyn:
Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50

Ultrakevyttä aurinkovoidetta etsiville:
Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+

Hyperpigmentaation ja pigmenttiläiskien estämiseen:
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+

Viimeisimmät innovaatiot ja uusimmat teknologiat

Tuotteet hyödyntävät uusimpia innovaatioita, kuten muun muassa Advanced Spectral -teknologiaa. Se suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet1 ja korkeaenergiseltä näkyvältä HEVIS-valolta suojaavan Licochalcone A -ainesosan. Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle.

1 Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.