Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoide

Kasvoille tarkoitettu aurinkovoide, jossa on erittäin korkea UV-suoja sekä solu- ja DNA-suoja

Tämä rasvaton emulsio tekee ihosta mattapintaisen ja sopii siten rasvaiselle ja sekaiholle.

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ on kasvoille tarkoitettu innovatiivinen aurinkovoide, joka on kehitetty suojaamaan ihoa auringon haittavaikutukselta ja pigmenttiläiskiltä. Rasvaiselle ja sekaiholle. Vedenkestävä.

Tässä edistyksellisessä aurinkovoiteessa yhdistyvät monet uudet tekniikat, jotka tarjoavat asiantuntevaa suojaa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta:

 • Erittäin tehokas fotostabiili UVA/UVB-suodatinjärjestelmä, joka sisältää Tinosorb S -suodattimen, suojaa luotettavasti auringossa palamiselta. Se on EU:n ja Cosmetics Europe – The Personal Care Associationin (aiemmin Colipa) suositusten mukainen.
 • Glykyrretiinihappo suojaa DNA:ta tukemalla ihon omia DNA:ta suojaavia ja korjaavia mekanismeja.
 • Solutason suojaa tarjoaa tehokas Licochalcone A -antioksidantti, joka suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Erittäin kevyt ja rasvaton koostumus tekee ihosta mattapintaisen eikä jätä öljyistä kiiltoa. Toimii hyvin jopa lämpimässä ja kosteassa ilmastossa.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoiteen teho ja sopivuus iholle – myös akneiholle ja akneen taipuvaiselle iholle – on todistettu kliinisissä tutkimuksissa. Soveltuu myös herkälle iholle sekä kemiallisen kuorinnan tai laserhoidon jälkeen.

Ainesosat

Käyttöohjeet

 • Vältä aineen joutumista silmiin.
 • Ei saa käyttää pikkulapsilla.
 • Vältä voimakasta keskipäivän aurinkoa ja pitkäaikaista altistumista auringolle, sillä edes korkeamman suojakertoimen aurinkovoiteet eivät suojaa sataprosenttisesti.
 • Levitä reilusti aurinkovoidetta iholle ennen kuin menet ulos. Toista käsittely usein erityisesti uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen ja hikoilun jälkeen, jotta tuotteen tarjoama suoja ei heikkene. Riittämätön aurinkovoiteen määrä heikentää suojausta.
 • Vältä aineen joutumista tekstiileille ja koville pinnoille, sillä se voi tahrata.
 • Älä oleskele auringossa liian pitkään, vaikka käyttäisit aurinkovoidetta.

Nainen levittämässä aurinkovoidetta kasvoilleen

Päivittäiseen ihonhoitoosi

Nainen puhdistamassa kasvojaan

Rasvainen ja sekaiho tai akneen taipuvainen iho:
Puhdista kasvot Eucerin DermoPURIFYER Cleansing Gel -puhdistusgeelillä.

Nainen käyttämässä kasvovettä

Rasvainen ja sekaiho tai akneen taipuvainen iho:
Pyyhi iho Eucerin DermoPURIFYER Toner -kasvovedellä.

Nainen levittämässä päivävoidetta

Sekaiho:
Jos haluat kosteuttavan päivävoiteen, käytä Eucerin AQUAporin ACTIVE Moisturising Cream Light -kasvovoidetta. Jos haluat kosteuttavan päivävoiteen, joka tasoittaa ryppyjä, valitse Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream -päivävoide.

Rasvainen tai akneen taipuvainen iho:
Levitä ihollesi hoitavaa Eucerin DermoPURIFYER Hydrating Care -hoitovoidetta.

Jos ihosi altistuu auringolle, levitä päivävoiteen jälkeen vielä Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoidetta.

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on rasvainen tai sekaiho ja etsit erittäin korkean suojakertoimen sisältävää aurinkovoidetta erityisesti kasvoille:

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ on erittäin korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide rasvaiselle ja sekaiholle. Se sopii myös akneiholle tai akneen taipuvaiselle iholle.

kasvoillesi on äskettäin tehty kemiallinen kuorinta:

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ on erittäin korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joten sillä voi suojata kasvot, jolle on äskettäin tehty kemiallinen kuorinta.

Kasvoillesi on annettu äskettäin laserhoitoa:

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ on erittäin korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joten sillä voi suojata äskettäin laserhoitoa saaneet kasvot.

Sinulla on normaali tai kuiva iho:

Kokeile Eucerin Sun Creme SK 50+ -aurinkovoidetta, joka sopii normaalille tai kuivalle iholle.

Haluat aurinkovoiteen vartalolle:
haluat erityisesti lapsille sopivan aurinkovoiteen:

Kokeile lapsille tarkoitettuja aurinkosuojatuotteita, joita ovat esimerkiksi Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 yli 6 kk:n ikäisille vauvoille sekä Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ tai Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ yli 1-vuotiaille lapsille.

Usein kysyttyä

Minkä SK-suojakertoimen tarvitsen?

Aurinkosuojakerroin (SK) pidentää aikaa, jonka voi oleskella auringossa palamatta. Esimerkiksi ihminen, joka yleensä palaa auringossa 30 minuutin kuluessa ilman aurinkovoidetta, kestää aurinkoa 300 minuuttia käyttämällä tarpeeksi suuria määriä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30. On kuitenkin suositeltavaa viettää auringossa vain enintään 60 % tästä ajasta ja muistaa, että iho voi vaurioitua, vaikka se ei vielä näyttäisi palaneelta. Tiedämme myös, että mikään aurinkovoide ei suojaa sataprosenttisesti palamiselta.

Sopiiko Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoide pikkulapsille?

Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 50+ -aurinkovoide on kehitetty erityisesti aikuisten iholle. Kokeile yli 1-vuotiaalle lapselle Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoidetta tai Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -aurinkosprayvoidetta. Kokeile yli 6 kk:n ikäiselle vauvalle Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -voidetta.

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25

Emulsiot on kehitetty rasvaiselle ja sekaiholle, ja niiden rasvaton koostumus ei jätä ihoa kiiltäväksi. Voiteet on kehitetty erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Mitä eroa on mineraalisilla ja kemiallisilla UVA-/UVB-suodattimilla, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

Kemialliset suodattimet absorboivat UV-säteilyä ja muuntavat sen vaarattomaksi lämmöksi. Mineraalisuodattimet puolestaan pysyvät ihon pinnalla, jolloin ihon pinnalle tuleva UV-säteily heijastuu ja siroaa pois. Sekä kemialliset että mineraalisuodattimet ovat yleisesti ottaen vaarattomia ja haitattomia. Mineraalisuodattimia kannattaa käyttää, jos iho ei siedä kemiallisia suodattimia tai jos suojattavana on vauva tai pikkulapsi, jonka iho on erittäin herkkä.

Miten UVA- ja UVB-säteily eroavat toisistaan?

Auringon pitkäaaltoiset UVA (ultravioletti-A) -säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä. Niillä on merkittävä rooli pitkäaikaisten auringon aiheuttamien ihovaurioiden synnyssä, ja ne ovat suurin ihon ikääntymisen ja ihosyövän aiheuttaja. Lisäksi UVA-säteet voivat laukaista polymorfisen aurinkoihottuman. Lyhytaaltoiset UVB (ultravioletti-B) -säteet aiheuttavat sitä vastoin iholla välitöntä näkyvää tuhoa, jota yleensä kutsutaan auringossa palamiseksi. Ne eivät tunkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, mutta ne ovat suurin solutason DNA-vaurioiden aiheuttaja.

Eucerin Sun Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin

Eucerin Sun -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa auringon aíheuttamilta haitoilta.

Innovatiivinen Advanced Spectral -teknologia suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet (1) ja Licochalcone A -ainesosan, joka suojaa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle. (2)

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja sisältää ihon yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, jotka sisältävät juuri tiettyihin ihon ominaisuuksiin vaikuttavia ainesosia:

 • Jos ihosi rasvoittuu helposti ja/tai sinulla on aknetaipumusta, talin tuotantoa säätelevään Oil Control -teknologiaan perustuva koostumus ja sen rasva-aineita imevät pigmentit jättävät ihonpinnan täysin kuivaksi ja pitävät kiiltelyn poissa pitkään.
 • Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon hoidossa on ihon ennenaikainen ikääntyminen, lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävät Photoaging-tuotteet vähentävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.
 • Jos saat herkästi aurinkoihottumaa, alfa-glukosyylirutiinia sisältävät Sun Protection- ja After Sun -koostumukset auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamia allergiaoireita, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Tuotesarja sisältää myös Eucerin Kids Sun -tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja suojaamaan lapsen herkkää ihoa, sekä atooppiselle iholle sopivia tuotteita sekä aikuisten että lasten käyttöön.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.
2 - Eucerin Kids Mineral Sun Lotion ei sisällä Advanced Spectral -teknologiaa, vaan kliinisesti tutkittuja ei-kemiallisia suodattimia. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect ja Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch eivät sisällä glysyrritsiinihappoa.

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Medium

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details
Eucerin Sun Lotion Extra Light SK 30 -aurinkovoide

Normaali iho – myös atooppinen iho

Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Akneen taipuvainen

Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa, raikastaa ihon
 • Vedenkestävä
 • Katkeamattomasti ja pullon asennosta riippumaton aerosolisuihke

More Details