• 1/1 Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+
 • 1/1 Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+

Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuoja kasvoille

Erittäin korkea aurinkosuoja kasvojen iholle
Advanced Spectral Technology suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta
Herkälle ja rasvoittuvalle iholle

Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on korkealuokkainen, kasvoille suunniteltu aurinkosuojavoide. Se suojaa herkkää ja rasvoittuvaa ihoa jättäen mattapinnan. Erittäin korkea aurinkosuojakerroin, SPF50+, suojaa tehokkaasti ihoa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä ja HEVIS-valolta. Samalla tuote tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Tuotetiedot

Mattapinnan jättävä aurinkosuojavoide herkälle ja rasvoittuvalle iholle

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu aurinkosuojavoide kasvoille. Se suojaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet*, jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä. Licochalcone A puolestaan neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ -aurinkosuojavoide sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. 

Hajusteeton ja koostumukseltaan kevyt Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella sopiva valinta myös herkälle, atooppiselle iholle.

* Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi

Ominaisuudet

 • Erittäin kevyt koostumus
 • Jättää iholle mattapinnan
 • Hajusteeton
 • Vedenkestävä

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat tehon

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty myös herkällä iholla. Tuotteen on myös todettu sopivan kosteaan ilmastoon.

Tutkimukseen* osallistuneista

 • 100 % kertoi voiteen estävän tehokkaasti auringon aiheuttamia ihovaurioita
 • 100 % kuvaili koostumusta kevyeksi
 • 100 % kuvaili koostumusta miellyttäväksi
 • 99 % kertoi tuotteen tarjoavan tehokkaan suojan auringonpolttamilta
 • 99 % kertoi tuotteen imeytyvän nopeasti ihoon
 • 97 % kertoi tuotteen jättävän pitkäkestoisen mattapinnan

* Beiersdorf AG, PiU-tutkimus, helmikuu–maaliskuu 2019. Tutkimukseen osallistui 120 kpl 20–55-vuotiasta naista, jotka käyttivät aurinkosuojatuotteita kasvoille säännöllisesti. He ilmoittivat tulokset kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Kuinka käyttää

Aurinkosuojatuote osana päivittäistä ihonhoitorutiinia

Aurinkorasvaa on tärkeää levittää riittävä määrä ja muistaa lisätä tuotetta aina tarvittaessa. Tee Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+:n käyttämisestä rutiini: levitä tuotetta aamuisin joko päivävoiteen jälkeen tai sen sijasta. Voide tuo välittömästi suojaa auringolta ja se sopii erinomaisesti myös meikin alle.

Muista, että aurinko paistaa kaikkialla

Aurinkosuojavoidetta ei ole tarkoitettu vain auringonottajille – auringon säteet pääsevät ihollesi myös mm. urheillessa, kaupungilla, veneillessä... Jo vähäinen tai kohtalainen altistus auringonvalolle vaikuttaa ihoon. Siksi onkin tärkeää käyttää aurinkovoidetta osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Eucerin-tuoteperhe sisältää useita erinomaisia vaihtoehtoja koko perheelle ja jokaiselle ihotyypille.

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan aina keskisormen päästä ranteeseen saakka. 

Lue lisää
Levitä aurinkosuojatuotetta kaikkialle ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia ja niskaa sekä päänahkaa, jos pääsi on kalju tai hiuksesi ohuet.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin menet ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin sekä koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on herkkä ja rasvoittuva ja etsit erittäin tehokkaasti suojaavaa aurinkosuojatuotetta kasvoille:
Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on erinomainen valinta. Se suojaa ihoa tehokkaasti auringolta ja on kehitetty erityisesti herkälle ja rasvoittuvalle iholle. Voide jättää iholle mattapinnan ja sopii käytettäväksi myös meikin alle.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:
Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Sinulle on äskettäin tehty kemiallinen kuorinta tai kasvojen alueen laserhoito:
Koska Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ suojaa erittäin tehokkaasti auringolta, se sopii myös suojaamaan kasvojen ihoa kemiallisen kuorinnan tai laserhoidon jälkeen.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit tehokasta aurinkosuojaa rasvoittuvalle, akneen taipuvaiselle iholle.
Kokeile Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ -aurinkovoidetta vartalolle: se tuntuu iholla miellyttävältä, imeytyy nopeasti ja jättää ihon kuivan tuntuiseksi.

Etsit anti-age-ominaisuuksilla varustettua aurinkosuojaa kasvoille ja dekolteelle.
Kokeile Eucerin Photoaging Sun Fluid SPF50 -tuotetta: se auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

 

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerinin Sensitive Protect -aurinkosuojatuotteet perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumus tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet* yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

DNA-suoja
Glysyrritsiinihappo on voimakas antioksidantti, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotteet rauhoittavat herkkää ihoa ja suojaavat sitä auringon aiheuttamilta vaurioilta.


* - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kuinka Eucerin Sun Sensitive Protect -tuotteet vaikuttavat

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

 • Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa dna:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun dna:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten. Samalla ne kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. UVB-säteet eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa. Vahinko on kuitenkin välittömämpi: tästä esimerkkinä auringonpolttamat. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun dna:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen. Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

 • Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

 • Miksi aurinkosuojan levittäminen on hyvä ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia?

  Kasvojen iho on muuta vartaloa herkempi UVA- ja UVB-säteilylle ja HEVIS-valolle, koska se altistuu auringolle vuoden ympäri. Aurinkosuoja auttaa välttymään UV-säteilyn aiheuttamilta solujen dna-vaurioilta, auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hyperpigmentaatiolta. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringonvalolle: rantapäivien ohella myös esimerkiksi ulkoillessa.

 • Voinko käyttää meikkiä aurinkosuojatuotteen päällä?

  Eucerin Sensitive Protect Sun Fluid SPF50+ on ihanteellinen meikkipohja sekä nestemäisille että puuterimaisille meikkituotteille, eikä meikin levittäminen heikennä voiteen suojaavaa vaikutusta auringolta. Muista kuitenkin lisätä aurinkovoidetta säännöllisesti päivän mittaan.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi