• 1/1 Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+
 • 1/1 Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+

Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+

tick Suojaa erittäin tehokkaasti kasvojen ihoa
tick Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
tick Herkälle ja rasvoittuvalle iholle

Korkealuokkainen aurinkosuojatuote kasvoille. Suojaa herkkää ja rasvoittuvaa ihoa ja jättää iholle mattamaisen pinnan.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa erittäin korkean aurinkosuojakertoimen UVA- ja UVB-säteilyä vastaan ja suojaa ihoa HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotetiedot

Ihon mattapintaiseksi jättävä aurinkosuojatuote, joka suojaa herkkää ja rasvoittuvaa kasvojen ihoa

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu aurinkosuojatuote kasvoille. Se suojaa ja rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet1, jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Kuivan ihon aurinkosuojatuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia. Hajusteeton ja koostumukseltaan kevyt ja voidemainen Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella sopiva myös herkälle, jopa atooppisellekin iholle.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin hyvin siedetty herkällä iholla. Tuotteen on myös todettu sopivan kosteaan ilmastoon.

Main findings

Among other clinical and dermatological studies, a Product in Use (PiU) study was conducted amongst 120 women aged between 20 and 55 all of whom are regular users of high factor facial sun protection products. They reported the following results after two weeks of regular use:

 • Effectively prevents sun-induced skin damage (100%)
 • Ultra-light texture (100%)
 • Pleasant texture (100%)
 • Provides effective protection from sunburn (99%)
 • Absorbed very quickly by the skin (99%)
 • Provides a long-lasting matt finish (97%)

2 Beiersdorf AG, PiU, February-March 2019

Ominaisuudet

Advanced Spectral -teknologiaan perustuva aurinkosuojatuote

 • Erittäin kevyt koostumus, ei jätä öljyistä pintaa
 • Hajusteeton
 • Vedenkestävä

Kuinka käyttää

Aurinkosuojatuote osana päivittäistä ihonhoitorutiinia

 • Levitä aamuisin päivävoiteen jälkeen tai sen sijaan 
 • Sopii käytettäväksi yhdessä muiden Eucerin Face Care -tuotteiden, kuten Eucerin AQUAporin ACTIVE- ja Eucerin Hyaluron-Filler -sarjan tuotteiden kanssa
 • Ihosi on välittömästi suojassa auringolta – ei odottelua
 • Levitä halutessasi meikki aurinkotuotteen päälle

Levitä Eucerin-aurinkosuojatuotetta kasvoillesi

Huomio

Aurinkosuoja ei ole tarkoitettu vain auringonottajille. Vähäinen tai kohtalainen altistus auringonvalolle vaikuttaa myös. Siksi on tärkeää käyttää aurinkosuojatuotetta osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Lue lisää tästä Aurinkosuojatuotteen merkitys päivittäisessä ihonhoitorutiinissa.

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Valitse herkälle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu aurinkosuojatuote

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää
Kuinka paljon ihon mattapintaiseksi jättävää aurinkosuojatuotetta kasvoille on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka. 

Lue lisää
Levitä aurinkosuojatuotetta kaikkialle ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia ja niskaa sekä päänahkaa, jos pääsi on kalju tai hiuksesi ohuet.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on herkkä ja rasvoittuva ja etsit erittäin tehokkaasti suojaavaa aurinkosuojatuotetta kasvoille:

Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on ihoa erittäin tehokkaasti auringolta suojaava tuote, joka on kehitetty erityisesti  herkälle ja rasvoittuvalle iholle suojaamaan sitä auringonvalon aiheuttamilta vaurioilta ja jättämään öljyisiinkin kohtiin mattamaisen pinnan.

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa sitä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Sinulle on äskettäin tehty kemiallinen kuorinta:

Koska Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ suojaa hyvin tehokkaasti auringolta, se sopii myös suojaamaan kasvojen ihoa kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Sinulle on äskettäin tehty laserhoito kasvojen alueelle:

Koska Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ suojaa hyvin tehokkaasti auringolta, se sopii myös suojaamaan kasvojen ihoa laserhoidon jälkeen.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Haluat saada kaikki Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen edut, mutta kaipaat matalampaa aurinkosuojakerrointa:

Kokeile Eucerin Sun Fluid Sensitive Protect SPF30 -tuotetta.

Ihosi on akneen taipuvainen ja etsit erittäin tehokkaasti auringolta suojaavaa tuotetta kasvoille:

Kokeile Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF 50+ -tuotetta.

Ihosi on herkkä, mutta pikemminkin kuiva kuin rasvoittuva:

Kokeile Eucerin Sun Creme Sensitive Protect SPF 50+ -tuotetta.

Etsit aurinkosuojatuotetta, jossa on korkea aurinkosuojakerroin ja joka ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä:

Kokeile Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 -tuotetta.

Etsit aurinkosuojatuotetta vartalolle, jossa on korkea / erittäin korkea aurinkosuojakerroin:

Kokeile Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50+-, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF50+- tai Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF50 -tuotetta.

Etsit erityisesti lapsille tarkoitettua aurinkosuojatuotetta:

Kokeile Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF 50+- (sopii yli kolmen kuukauden ikäisille) tai Eucerin Kids Sun Spray Sensitive Protect SPF 50+ -tuotetta (sopii yli kolmen vuoden ikäisille). Jos haluat mieluummin tuotteen, jossa ei ole kemiallisia suodattimia, kokeile Eucerin Kids Mineral Sun Lotion SPF 30 -tuotetta, joka sopii yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille ja lapsille. 

 

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerinin Sensitive Protect -aurinkosuojatuotteet perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumus tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

DNA-suoja
Glysyrritsiinihappo on voimakas antioksidantti, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotteet rauhoittavat herkkää ihoa ja suojaavat sitä auringon aiheuttamilta vaurioilta.


1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kuinka Eucerin Sun Sensitive Protect -tuotteet vaikuttavat

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

  Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttää melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

  Miksi aurinkosuojan levittäminen on hyvä ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia?

  Kasvojen iho on muuta vartaloa herkempi UVA- ja UVB-säteilylle ja HEVIS-valolle, koska se altistuu auringolle vuoden ympäri. Aurinkosuoja auttaa välttymään UV-säteilyn aiheuttamilta solujen DNA-vaurioilta, auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hyperpigmentaatiolta. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringonvalolle.

Complete the routine