• 1/3
 • 2/3
 • 3/3
 • 1/3
 • 2/3
 • 3/3

Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF50+

tick Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
tick Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
tick Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta

Korkealuokkainen aurinkosuojasuihke vartalolle. Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Sopii myös atooppiselle iholle.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Aurinkosuojatuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

Tuotetiedot

Kuivasuihke suojaa vartalon ihoa auringolta

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50 on vartalon iholle tarkoitettu aurinkosuojasuihke. Se sopii herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Pullon asennosta riippumatta toimiva aerosolisuihke on nopea ja helppo tapa levittää aurinkosuojaa myös hankalampiin paikkoihin. Läpinäkyvä suihke ei jätä öljyistä pintaa, vaan imeytyy nopeasti, raikastaa ihon ja on vedenkestävä.

Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50 -suihkeen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on hyvin siedetty herkällä, myös atooppisella iholla.

Properties

 • unperfumed
 • water-resistant

Kuinka käyttää

Three steps to optimal sun protection

1. Select the right product

Choose a product that offers the right level of protection for your skin. It should protect against UVA and UVB rays and offer HEVIS light defense. It should also be suitable for your skin type and condition.

Lue lisää

2. Use the right amount

It’s important to use sufficient product and to reapply it at regular intervals.
We recommend you spray approximately 15 times for each area (1-11) on the diagram:

 • 1. Face and neck
 • 2 & 3. Both arms
 • 4. Chest
 • 5.  Stomach
 • 6 & 7. The top of your legs (front and back)
 • 8 & 9. The bottom of your legs (front and back) plus your feet
 • 10. Shoulders and upper back
 • 11. Lower back

The pump can be held quite close to the body. To protect the sensitive skin on your face and neck (area 1) we recommend you use one of our facial sun protection products.

Lue lisää

3. Apply thoroughly

Ensure all exposed areas get the protection they need. Massage the product into your skin and don’t forget the back and shoulders as well as your hands and feet, the backs of the arms and the areas at the edges of swimwear.

Eucerin research2 indicates that, on average, approximately 14% of the back of the female body and 22% of the back of the male body is regularly exposed to the sun’s rays without any protection whatsoever.

 

(2.) Internal Beiersdorf study of 2016 on the use of sun protection amongst a sample of 52 (29 women, 23 men)

Lue lisää

Important usage instructions

 • Apply generously before sun exposure and reapply frequently− especially after swimming, perspiring or toweling − to maintain the original protection
 • Reducing the quantity will significantly lower the level of protection
 • Do not stay too long in the sun, even while using a sunscreen product
 • Over-exposure to the sun is a serious health threat
 • Keep babies and young children out of direct sunlight
 • Avoid contact with eyes
 • Allow product to absorb completely, and avoid direct contact with textiles and hard surfaces to prevent staining

Do’s and Don’ts

Use this product if ...

You’re looking for pump spray format:

Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF 50+ comes in an easy-to-apply, pump spray format.

You have sensitive and/or atopic skin and are looking for a very high protection sunscreen specifically for your body:

Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF 50+ will give your skin the soothing protection it needs.

You’re looking for a sun protection product that protects your body from UVA and UVB rays as well as from the negative effects of HEVIS light:

Eucerin’s Advanced Spectral Technology offers superior UVA/UVB protection and HEVIS light defense.

Try a different product if …

You’re looking for a sun lotion for sensitive skin on your body:

Try Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF 50+ or SPF 30.

You’re looking for a sunscreen for sensitive body skin in an aerosol format.

Try Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF 50+ or SPF30. Both are suitable for sensitive skin including skin prone to acne.

You’re looking for a very high factor sun protection product in a pump format but have sensitive skin and/or skin prone to acne:

Try Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF 50+.

Your skin is prone to sun allergies such as PLE:

Try Eucerin Sun Creme-Gel Sun Allergy Protect SPF50 or SPF25.

You’re looking for an After Sun product for sensitive skin:

Try Eucerin After Sun Creme-Gel Sensitive Relief.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerin Sun Spray -tuotteet perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta.

UVB-säteet pääsevät ihon pintakerroksiin (epidermikseen) ja voivat aiheuttaa auringonpolttamia. UVA-säteet ja HEVIS-valo puolestaan pääsevät syvemmälle ihoon (dermikseen), ja synnyttävät vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää stressiä. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia sisältää sekä korkealuokkaisen, kattavan ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinjärjestelmän1 että Licochalcone A -ainesosaa ja neutraloi UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämät vapaat radikaalit.
1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.

How it works

Kuinka Eucerin-aurinkosuojasuihkeet vaikuttavat

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

  Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä."

   

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

  Ihoni saa herkästi akneoireita. Tarvitsenko erityistä aurinkosuojaa?

  Kyllä. Tehokas aurinkosuoja on olennainen asia kaikille ihotyypeille ja erityisen tärkeää silloin, kun iho saa herkästi akneoireita. Syitä on useita:

  1. Ihoa on suojattava hyperpigmentaatiolta: Kun iho on vaurioitunut– tässä tapauksessa, kun siinä on näppyjä ja finnejä – yhdelle alueelle voi kertyä liikaa melaniinia. Liiallinen melaniini jää ihoon senkin jälkeen, kun näpyt ovat parantuneet, ja ihoon jää tumma jälki. Nämä pigmenttiläiskät ovat erityisen arkoja auringonvalolle, ja oikeanlainen aurinkosuoja auttaa estämään niiden tummumista.
  2. Ihoa on suojattava kuivumiselta: Rasvoittuva iho kaipaa kosteutta. Liiallinen altistus auringonvalolle kuivattaa ihoa ja talirauhaset aktivoituvat liikaa. Liiallinen talin tuotanto taas lisää näppyjen kehittymistä iholle. Kun iho kuivuu, sen uloimmat kerrokset kovettuvat ja ihon luontainen kuoriutuminen voi häiriintyä. Iholle voi kertyä kuolleita ihosoluja, jotka tukkivat huokosia ja pahentavat akneoireita.

  On myös tärkeää muistaa, että jotkin aknelääkkeet ja kuorintatuotteet voivat herkistää ihoa auringonvalolle ja altistaa auringonvalon aiheuttamille ihovaurioille. Tuotteet, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan myös akneen taipuvaiselle iholle, kuten Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50, antavat iholle sen tarvitsemaa suojaa.

Complete the routine