Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoide

Ryppyjä tasoittava päivävoide normaalille ja sekaiholle, sisältää SK 15 -suojakertoimen ja UVA-suojan

Edistyksellinen, SK 15- ja UVA-suojan sisältävä kevyt päivävoide tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä sisältäpäin tukkimatta ihohuokosia

Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoide normaalille ja sekaiholle on edistyksellinen ryppyjä tasoittava voide.
Tuote sisältää suuri- ja pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, jotka tehoavat ryppyjen syntykohtiin, sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, joka tukee ihon omaa ryppyjä tasoittavan hyaluronihapon tuotantoa. SPF 15 -suojakerroin ja UVA-suoja auttavat tehokkaasti ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista ja nykyisten ryppyjen syvenemistä. Iho näyttää selvästi sileämmältä. Sopii erinomaisesti meikin pohjaksi.

KLIINISET TUTKIMUKSET

Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoiteen teho ja siedettävyys on todistettu kliinisissä tutkimuksissa.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Levitä voidetta aamuisin kasvoille, kaulaan ja dekoltee-alueelle, ja hiero se ihoon hellävaraisesti. Vältä herkkää silmänympärysihoa.

Nainen levittämässä voidetta

Päivittäiseen ihonhoitoosi

Puhdista ensin iho Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel -puhdistusgeelillä.

Nainen käyttämässä kasvovettä

Pyyhi Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä, joka tasapainottaa normaalia ja sekaihoa sekä valmistelee ihon seuraavaa hoitotuotetta varten.

Levitä Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoidetta  kasvoille, kaulaan ja dekoltee-alueelle, ja hiero se hellävaraisesti ihoon. Vältä voiteen joutumista silmiin. Tehosta ryppyjä tasoittavaa vaikutusta käyttämällä päivävoidetta yhdessä Eucerin HUALURON-Filler Eye Cream -silmänympärysvoiteen, Eucerin HYALURON-Filler Night Cream -yövoiteen ja Eucerin HYALURON-Filler Concentrate -hoitotiivisteen kanssa osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

Jos ihosi altistuu auringolle, käytä päivävoiteen lisäksi vielä  Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 30- tai 50+ -aurinkovoidetta, jotka suojaavat ihoa auringonvalon aiheuttamilta vaurioilta.

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoidetta, jos...

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

haluat ryppyjä tasoittavan voiteen:

Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoide normaalille ja sekaiholle imeytyy nopeasti eikä tuki ihohuokosia.

haluat tasoittaa juonteita ja ryppyjä:

Eucerin HYALURON-Filler Day Cream -päivävoide normaalille ja sekaiholle sisältää suuri- ja pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, jotka tunkeutuvat ryppyihin ja madaltavat niitä.

haluat ryppyjä tasoittavan voiteen, joka sisältää SK-suojakertoimen:

Eucerin HYALURON-Filler Day Cream Normal to Combination skin SK 15 + UVA -päivävoide normaalille ja sekaiholle sisältää SK 15 -suojakertoimen sekä UVA-suodattimet, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä sekä ryppyjen syvenemiseltä.

haluat ikääntyvälle iholle tarkoitetun kosteusvoiteen, joka kirkastaa ja hoitaa ohenevaa ihoa:

Kokeile Eucerin DermoDENSIFYER Day Cream SK 15 + UVA -päivävoidetta, joka vahvistaa haurasta ihoa.

etsit päivävoidetta, joka hoitaa veltostunutta ihoa ja parantaa sen täyteläisyyttä:

Kokeile Eucerin Volume-Filler Day Care dry skin SK 15 + UVA -päivävoidetta kuivalle iholle tai Eucerin Volume-Filler Day Cream normal to combination skin SK 15 + UVA -päivävoidetta normaalille ja sekaiholle, jotka parantavat kasvojesi ryhdikkyyttä.

haluat hoitaa juonteita ja ryppyjä, mutta ihosi on herkkyyteen taipuvainen ja saat helposti näppylöitä:

Kokeile koentsyymi Q10:tä, antioksidantteja ja vitamiineja sisältävää Eucerin Q10 ACTIVE Anti-Wrinkle Day Cream for normal to combination skin -päivävoidetta normaalille ja sekaiholle, joka rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ikääntyvää ihoa.

Eucerin HYALURON-Filler Edistykselliset, ryppyjä tasoittavat tuotteet

Ihon ikääntyessä sen luonnollinen hyaluronihappotaso laskee. Näin ihoon muodostuu juonteita ja syvempiä ryppyjä.
Jokainen kliinisesti testatun Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarjan tuote sisältää lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, jonka on todettu tehostavan ihon omaa hyaluronihapposynteesiä.
Jos haluat pääasiassa ehkäistä ihon ikääntymisestä johtuvia juonteita ja ryppyjä, Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarja tasoittaa ryppyjä tehokkaasti ja on lisäksi erittäin hyvin siedetty.