Volume-Filler Day Cream
for normal to combination skin SK 15 + UVA -päivävoide

Ihon täyteläisyyttä lisäävä päivävoide normaalille ja sekaiholle, auringonsuojakerroin SK 15

Ihon täyteläisyyttä lisäävä päivävoide normaalille ja sekaiholle. SK 15 ja UVA-suodatin suojaavat ihoa tehokkaasti auringon ikäännyttäviltä vaikutuksilta.

Eucerin Volume-Filler Day Cream SK 15 + UVA normaalille ja sekaiholle sisältää kolmea aktiivista ainetta, jotka vaikuttavat ihon eri kerroksiin hoitaen ihon veltostumista, kasvonpiirteiden laskeutumista ja ihon täyteläisyyden vähentymistä aiheuttavia tekijöitä.

Luonnollisesti tuotettu magnolol suurentaa täyteläisyyttä antavien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Aniskasvista saatavat oligopeptidit vahvistavat ihon rakennetta ja tehostavat kollageenin uusiutumista.* Hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 

*In vitro -tutkimuksissa

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Volume-Filler tuotteet on todistettu kliinisissä tutkimuksissa tehokkaiksi ja iholla hyvin siedetyksi.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Levitä voide aamuisin vastapuhdistetulle iholle.
  • Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle (rintamus).
    Hiero voide ihoon napakoin, ylöspäin suuntautuvin liikkein.
  • Jatka käyttämällä Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVA -silmänympärysvoidetta.
    Anna voiteen imeytyä viidestä kymmeneen minuuttiin ennen ihon ehostamista.

Nainen levittää Eucerin Volume-Filler Day Cream for normal to combination skin SK 15 + UVA-päivävoidetta kasvoilleen

Päivittäinen ihonhoito

Viimeistele puhdistus Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä, joka valmistelee normaalin ja sekaihon ottamaan paremmin vastaan ihoa kiinteyttävät aktiiviset ainesosat.

Levitä Eucerin Volume-Filler Day for normal to combination skin -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ja hiero voide ihoon tukevin, mutta hellin liikkein. Hierovat liikkeet on hyvä tehdä yläsuuntaan, jotta myös kasvojen lihakset aktivoituvat. Levitä Eucerin Volume-Filler Eye Care -silmänympärysvoide silmien herkän alueen alapuolelle ja ympärille, jotta täyteläisyyttä saadaan koko kasvojen alueelle.

Parhaat tulokset saavutetaan, kun Eucerin Volume-Filler Day Care -voidetta käytetään yhdessä Eucerin Volume-Filler Concentrate -tuotteen kanssa.

Jos tiedossa on voimakasta auringonpaistetta, suojaa auringonvalolle altistuvat alueet kasvoilla, kaulalla ja rinnassa Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 30/50+ -aurinkovoiteilla UV-säiteilyn aiheuttamilta lisävaurioilta.

Tuoteopas

Käytä Eucerin Volume-Filler Day Cream SK 15 + UVA -päivävoidetta normaalille ja sekaiholle, jos…

Kokeile toista tuotetta silloin, kun…

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Eucerin Volume-Filler -tuotteet hoitavat ikääntymisen merkkejä vaikuttamalla moniin ihon veltostumista ja täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin tekijöihin. Ajan kuluessa ihon täyteläisyys vähentyy ja kasvojen piirteet voivat veltostua, koska ihon omien kiinteyttä ja pehmeyttä tuovien aineiden määrä alkaa vähentyä.
 Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler -tuotesarja on kehitetty vaikuttamaan ihon täyteläisyyttä lisääviin kerroksiin. Magnololi suurentaa tehokkaasti ihoa täyttävien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista*, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 
*In vitro -tutkimuksissa