• 1/4 day-care-normal-to-combination-skin
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 day-care-normal-to-combination-skin
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 normaalille ja sekaiholle

tick Anti aging -päivävoide
tick Normaalille ja sekaiholle
tick Kohottaa kasvoja ja terävöittää kasvojen ääriviivoja

Kiinteyttävä kasvovoide päiväkäyttöön normaalille ja sekaiholle. Sisältää UVA- ja UVB-suojan.

Magnololia, oligopeptidejä ja hyaluronihappoa sisältävä anti aging -kosteusvoide. Tasoittaa syviäkin ryppyjä, kohottaa kasvoja ja terävöittää kasvojen ääriviivoja.

Tuotetiedot

Anti aging -päivävoide normaalille ja sekaiholle. Sisältää aurinkosuojakertoimen SPF15.

Ajan myötä iho menettää täyteläisyyttä ja kiinteyttä: kasvojen ääriviivat pehmenevät ja kasvonpiirteet muuttuvat. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day -päivävoide on kehitetty tasoittamaan syviä ryppyjä, kohottamaan ja terävöittämään kasvojen ääriviivoja ja suojaamaan normaalia ja sekaihoa auringolta. 

Voiteessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: Magnololi lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1, oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkostoa ja kollageenin uusiutumista1 ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.  Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day auttaa palauttamaan ihon täyteläisyyden ja terävöittää kasvojen ääriviivoja. Hienot juonteet ja syvätkin rypyt vähenevät silmin nähden, ja iho on selvästi sileämpi ja kiinteämpi. 

Koska voiteessa on myös aurinkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suoja, tämä anti aging -hoitovoide ehkäisee myös auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä.

1 In vitro -tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty.

Kuinka käyttää

Ohjeet

Peptidejä sisältävä kohottava Eucerin-päivävoide

 • Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Hiero hellävaraisesti ihoon voimakkain, ylöspäin suuntautuvin liikkein
 • Odota 5–10 minuuttia, jotta voide ehtii imeytyä, ja levitä meikki vasta sitten 
 • Jotta saat parhaan hoitotuloksen, käytä yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF 15 -silmänympärysvoiteen ja Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoiteen kanssa
 • Levitä vielä Eucerin Anti-Age Sun Fluid SPF50-aurinkovoidetta, jos kaipaat lisää suojaa auringolta
   

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Gel -puhdistusgeelillä tai Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Milk -puhdistusmaidolla.

Lue lisää

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä kostutetulla pumpulipallolla, jotta iho pystyy paremmin imemään itseensä voiteen kiinteyttävät tehoaineet.

Lue lisää

Erityinen hoito ja hoito

Levitä normaalin ja sekaihon Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 -päivävoidetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta. 

Lue lisää

Lisää suojaa

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift SPF15 Day sisältää UVB-suojan (SPF15) ja UVA-suojan. Jos kaipaat lisää suojaa UVA- ja UVB-säteiltä sekä korkeaenergisen näkyvän valon kielteisiltä vaikutuksilta, levitä Eucerin Anti-Age Sun Fluid SPF50-voidetta päiväsaikaan käyttämiesi hoitotuotteiden jälkeen.

Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit kosteusvoidetta päivittäiseen käyttöön normaalille ja sekaiholle:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF 15 on kehitetty erityisesti antamaan normaalille ja sekaiholle sen kaipaamaa kosteutta.
 
Haluat palauttaa ihon täyteläisyyden, ääriviivat ja piirteet:

Koostumus sisältää magnololia, joka lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa*), oligopeptidejä, jotka vahvistavat kollageeniverkostoa ja kollageenin uusiutumista*) ja hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviä ryppyjä. 

Haluat suojata ihoasi auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä:
 
Koska normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 -päivävoide sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF15 ja UVA-suojan, se auttaa suojaamaan ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ryppyjen syvenemiseltä. 
 
Etsit meikin alle sopivaa kosteusvoidetta päivittäiseen käyttöön:
 
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 on ihanteellinen meikkipohja.
 
*) In vitro -tutkimukset

Kokeile toista tuotetta, jos…

Haluat kiinteyttää ja täytelöittää silmänympärysalueen ihoa:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta, joka kohottaa silmänympärysalueen herkkää ihoa ja on oftalmologisesti testattu. 

Haluat terävöittää kasvojen piirteitä ja ääriviivoja, ja sinulla on kuiva iho:

Kokeile kuivalle iholle tarkoitettua Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 -päivävoidetta, joka kosteuttaa ihoa voimakkaammin:

Etsit kasvoja kohottavaa yövoidetta:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoidetta.
 
Etsit päivävoidetta, joka hoitaa hienoja juonteita ja ryppyjä:
 
Kokeile normaalin ja sekaihon Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF15- tai kaikille ihotyypeille sopivaa Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -voidetta.
 
Etsit ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevää päivävoidetta parantamaan ihon kimmoisuutta ja tasoittamaan syviä ryppyjä:

Ainesosat

Kuinka ainesosat vaikuttavat yhdessä

Kuinka Eucerin Hyaluron- Filler + Volume-Lift toimii
Piirroskuva Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotteen vaikutustavasta

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotteen koostumuksessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: 

 • Magnololi lisää todistetusti ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa  
 • Aniksesta peräisin olevat oligopeptidit stimuloivat kollageeniverkostoa, joka vastaa ihon kiinteämmästä rakenteesta
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.  

Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syviäkin ryppyjä, kohottavat kasvoja ja terävöittävät kasvojen ääriviivoja.

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarja on kehitetty tasoittamaan syviä ryppyjä, terävöittämään kasvojen ääriviivoja ja kohottamaan kasvoja. Vaikka jokaisella on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, nämä ovat usein 40–50-vuotiaita naisia ihon ikääntymisessä eniten huolettavia muutoksia. 

  Jos ihollasi alkaa näkyä ensimmäiset ikääntymisen merkit (hienot juonteet ja rypyt ilmestyvät kasvoille tavallisesti noin 30 ikävuoden tienoilla), kokeile Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjaa, joka tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat päällimmäinen huolenaiheesi (kuten monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjaa.
  Lisää tietoa kasvojen ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeanlaisen hoitotuotteen valitsemiseen löydät ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

   

  Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjaa on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ihon täyteläisyyden ja kiinteyden väheneminen – mikä näkyy kasvojen ääriviivojen pehmenemisenä ja kasvonpiirteiden näkyvinä muutoksina – alkaa huolestuttaa noin 40–50 vuoden iässä. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

  Miksi Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 sisältää myös UVA- ja UVB-suojan?

  Kasvojen iho on muuta vartalon ihoa herkempi UVA- ja UVB-säteilylle, koska se altistuu auringon valolle vuoden ympäri. UV-suoja voi auttaa välttymään soluissa tapahtuvilta DNA-vaurioilta, auringonvalon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hyperpigmentaatiolta. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringolle. Siksi koostumuksessa on mukana aurinkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suodatin.  
  Jos kaipaat lisää suojaa auringolta, levitä päivävoiteen jälkeen Eucerin anti-age Sun Fluid SPF50-voidetta. Koostumuksessa on käytetty Eucerinin Advanced Spectral -teknologiaa, jossa on kattava, valostabilli UVA-/UVB-suodatin*) ja licochalcone A -ainesosaa, joka neutraloi UV-säteiden ja korkeaenergisen näkyvän valon (HEVIS) synnyttämiä vapaita radikaaleja. Aurinkovoiteessa on myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia, sekä hyaluronihappoa, joka näkyvästi vähentää ryppyjä.


  *) Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi."

   

Complete the routine