• 1/5 sun-lotion-extra-light-photoaging-control-spf-30
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5
 • 1/5 sun-lotion-extra-light-photoaging-control-spf-30
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30

tick Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
tick Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
tick Sopii kaikille ihotyypeille

Korkealuokkainen aurinkosuojatuote vartalolle. Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa*. Sopii kaikille ihotyypeille. Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Aurinkosuojatuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia, ja sen sisältämä hyaluronihappo auttaa vähentämään iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate
invalid-name

SPF 30 is easy to tub, does not stick, subtle fragrance and of course provides great protection.

copy
Lydia, 2019

Tuotetiedot

Anti aging -aurinkosuojatuote, joka suojaa vartalon ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30 on vartalon iholle tarkoitettu aurinkosuojatuote. Sopii kaikille ihotyypeille. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Voiteen aurinkosuojakerroin on 30, ja se sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia, sekä lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa, joka vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä kaulalla, dekoltee-alueella, käsivarsissa ja hartioissa.

Hyvin kevyt koostumus imeytyy välittömästi ja tekee ihon tasaisemman näköiseksi ja raikkaamman tuntuiseksi. Se on vedenkestävä ja hyödyntää Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologiaa.*

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30 -voiteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan herkälle iholle.

*Auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteen vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käyttöä tarkasteltiin erinomaisin tuloksin tutkimuksessa (2), jossa oli mukana 300 (iältään 30–55-vuotiasta) henkilöä. Kaikki heistä käyttivät säännöllisesti aurinkosuojatuotteita ja toivoivat tuotteiltaan anti aging -ominaisuuksia. Kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen osallistujat totesivat, että:

 • Tuote jättää iholle miellyttävän tunteen (100%)
 • Saa ihoni tuntumaan sileältä ja notkealta (100%)
 • Siloittaa ihoani silmin nähden (100%)
 • Tekee ihosta raikkaamman ja tasaisen näköisen (99%)
 • Kosteuttaa ihoni hyvin (99%)
 • Tekee ihostani säteilevän (97%)

2 - Beiersdorf Research, syyskuu 2017, PiU-tutkimus Chilessä. Kolmestasadasta osallistujasta 100 testasi Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF 30+- ja 100 Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+ -tuotetta. 

Properties

 • extra-light texture
 • absorbs immediately
 • water-resistant

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Valitse vartalon iholle tarkoitettu aurinkosuojatuote

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojavoidetta SPF30 vartalon iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

On tärkeää käyttää riittävästi voidetta ja lisätä sitä säännöllisin välein. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi. Suosittelemme, että levität voidetta sellaisen määrän, joka muodostaa paksun nauhan kämmenellesi aina keskisormen päästä ranteeseen saakka, kullekin kaavioon merkitylle alueelle (1–11):

 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Koko vartalolle tarvitaan noin golfpallon verran voidetta. Kasvojen ja kaulan (alue 1) herkälle iholle suosittelemme kasvojen iholle tarkoitettua tuotetta. "

 
Lue lisää
Levitä aurinkosuojavoidetta SPF30 kaikkialle vartalon ihoon

3. Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda selkää ja harteita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja ja uima-asun reunoja. 

Eucerinin tutkimus (4) viittaa siihen, että keskimäärin noin 14% naisen vartalosta ja 22% miehen vartalosta altistuu auringolle ilman minkäänlaista suojaa.

4 -  Beiersdorfin kansainvälinen tutkimus vuodelta 2016 aurinkosuojatuotteen käytöstä 52 ihmisen ryhmässä (29 naista, 23 miestä) 

Lue lisää
Levitä aurinkosuojavoidetta SPF30 vartalon ihoille

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit tehokasta aurinkosuojatuotetta vartalon iholle:

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30 on kehitetty erityisesti ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä ja suojaamaan kaikkia ihotyyppejä auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta

Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta:

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

Etsit aurinkosuojatuotetta, jolla on myös anti aging -ominaisuuksia:

Eucerin Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30 suojelee ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä erityisesti dekoltee-alueella, käsivarsissa ja hartioissa.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit tehokkaasti suojaavaa aurinkosuojatuotetta, joka ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä kasvoilla:

 Kokeile Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF30 -tuotetta. Tai jos haluat sävyttävän tuotteen, kokeile Eucerin Sun Creme Tinted Photosging Control SPF50+ Fair- tai Medium -tuotetta

Ihosi on herkkä ja etsit hyvin kevyttä aurinkovoidetta vartalon iholle:

Kokeile Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF30 -tuotetta.

Ihosi on herkkä ja etsit korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa vartalon iholle, mutta pidät enemmän suihkeista:

Kokeile Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF50+- (herkälle, myös atooppiselle iholle) tai Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect SPF50+ -tuotetta (herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle). 

Etsit erittäin tehokkaasti suojaavaa aurinkosuojatuotetta herkälle vartalon iholle aerosolipullossa:

 Kokeile Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50+ -tuotetta, joka sopii herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle.

Ihosi on taipuvainen aurinkoihottumaan, kuten monimuotoiseen valoihottumaan:

Kokeile Eucerin Sun Creme-Gel Sun Allergy Protect SPF50+- tai SPF25 -tuotetta. Se sopii sekä vartalolle että kasvoille.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF50 ja SPF30 perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Ne hyödyntävät myös Eucerinin Anti-Stain After Wash* -teknologiaa.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

Anti-Stain After Wash*
UV-suodattimet voivat toisinaan jättää vaatteisiin keltaisia tahroja, jotka pesussa pikemminkin voimistuvat kuin irtoavat. Eucerinin Anti-Stain After Wash* -teknologia perustuu aineeseen, joka estää suodatinta tarttumasta liiaksi kankaaseen, sekä ainetta, joka sitoutuu veden ionien kanssa niin, etteivät ne pysty voimistamaan tahroja pesun aikana). Se auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesun jälkeen.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.
*auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesun jälkeen.

Kuinka aurinkoihottumasta kärsiville tarkoitetut Eucerin-aurinkotuotteet vaikuttavat

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

  Mitä auringonvalon aiheuttama ihon ennenaikainen ikääntyminen eli photoaging oikein tarkoittaa?

  Aurinko aiheuttaa iholle ikääntymisen merkkejä ennenaikaisesti. Arviolta 90% ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä johtuu auringonsäteistä. (3)

  3 Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8.

  Kuinka osaan valita oikean suojakertoimen?

  Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta tuotetta on tärkeää muistaa levittää runsaasti kaikkialle ihoon ja toistaa sama kahden tunnin välein.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne hajottavat ihon kimmoisuudesta ja nuorekkaasta ilmeestä vastaavaa kollageenia ja elastiinia ihon soluissa. HEVIS-valo on liitetty myös epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä ehkäistä myös ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen muodostumista.

  Mitä Anti-Stain After Wash -teknologia tarkoittaa ja kuinka se toimii?

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteiden vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.

  Aurinkosuojatuotteiden aiheuttamat keltaiset tahrat vaatteissa, erityisesti puuvillassa, johtuvat UV-suodattimista. Pesussa tahrat voivat jopa voimistua sen sijaan, että ne häviäisivät. Vedessä olevat rauta- ja kupari-ionit yhdessä erittäin kuuman veden ja valkaisuaineen kanssa voivat itse asiassa sitoutua tahroihin ja voimistaa niitä.

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia toimii kahdella tavalla. Ensinnäkin, se sisältää ainetta, joka estää suodattimen sitoutumista kankaaseen. Toiseksi, se sisältää ainetta, joka sitoutuu veden ioneihin niin, että ne eivät pesun aikana yhtä lailla pysty voimistamaan vaatteissa olevia tahroja.

Complete the routine