Nainen nojaa kyynärpäätään polveen

Filosofiamme dermokosmetiikasta ja ihon hoidosta

Eucerin on ihotautilääkärien suosittelema ihonhoitotuotemerkki, joka perustuu luotettavaan tutkimukseen. Tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden sekä parantavat itseluottamusta, jota tuo terve ja hehkuva iho.

Eucerin – jo 100 vuotta innovatiivista ihotutkimusta

Yhteistyö ihotautilääkärien kanssa ja edistyksellinen tekninen asiantuntemus auttavat Eucerinia kehittämään luotettavia ja erittäin tehokkaita tuoteinnovaatioita, jotka täyttävät korkeimmat dermatologiset vaatimukset.

Eucerin käyttää valikoituja tehoaineita ja edellyttää kliinistä näyttöä. Tuotemerkissa yhdistyvät ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus ja erinomainen ihoystävällisyys.


Lääketieteen tuntemus, ihoon liittyvä osaaminen ja kosmetiikka-alan asiantuntemus tekevät Eucerinista ihonhoitotuotemerkin, joka perustuu lääketieteen ja kosmetiikan yhdistävään kokonaisvaltaiseen näkemykseen.
 
Beiersdorfin yli 100 vuotta jatkuneen tutkimustyön tukemana Eucerin edistää ulkoista kauneutta, sisäistä tasapainoa ja itseluottamusta. Eucerin®-tuotemerkki tekee ihosta näkyvästi terveemmän ja kirkkaamman. Se pystyykin ainoana tuotemerkkinä tarjoamaan LÄÄKETIETEELLISTÄ IHONHOITOA, JONKA TULOKSET NÄKYVÄT.

Lue lisätietoja Beiersdorfin kestävän kehityksen periaatteista.

Beiersdorfin tutkimuskeskus
Beiersdorfin tutkimuskeskus Hampurissa Saksassa.