Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch SPF 30

Korkean suojakertoimen vartalosuihke herkälle iholle

Laadukas, helppokäyttöinen, läpikuultava suihke suojaa herkkää ja akneoireisiin taipuvaista ihoa auringolta.

Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch SPF 30 on erityisesti herkälle vartalon iholle kehitetty läpikuultava aurinkosuihke. Koska suihke sisältää usealta aallonpituudelta suojaavan ja valossa muuttumattoman UVA/UVB-suodatinjärjestelmän, se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta haitoilta tehokkaalla ja luotettavalla tavalla. Koostumus on kosmetiikka-alan oman (aiemmin Colipana tunnetun) Cosmetics Europe, The Personal Care Association -järjestön suositusten mukainen.

UVA- ja UVB-säteet voivat aiheuttaa soluvaurioita epidermin syvemmissä kerroksissa. Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch SPF 30 sisältää biologisen suojan, jonka ansiosta suihke suojaa ihosoluja auringon aiheuttamilta vahingoilta.

Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch SPF 30 sisältää luonnollista antioksidanttia, Licochalcone A -yhdistettä, joka on kiinalaisesta lakritsijuuresta uutettu vaikuttava ainesosa. Se kerää antioksidanttivaraston epidermin syvempiin kerroksiin ja suojaa ihosoluja todistetusti auringon haitoilta, joita vapaat radikaalit aiheuttavat.

Tuotteen koostumus on kehitetty erityisesti vartalon iholle, ja sen aerosolipakkaus on suunniteltu siten, että tuote suihkuaa iholle nopeasti ja ilman keskeytyksiä, pitelipä pakkausta missä asennossa tahansa. Siksi suihketta on helppo käyttää, ja aurinkosuojan levittäminen onnistuu hankalimmillekin alueille. Eucerin Transparent Sun Spray Dry Touch SPF 30 on koostumukseltaan erittäin kevyt ja läpikuultava. Se imeytyy nopeasti ja jättää iholle raikkaan tunteen. Suihke on vedenkestävä, eikä se tunnu rasvaiselta tai tahmealta.

Kliiniset tutkimukset

Suihkeen teho ja ihoystävällinen koostumus on todettu kliinisissä tutkimuksissa herkällä iholla, myös ihon rasvoittumisesta ja akneoireista kärsivillä potilailla.

Ainesosat

Ohjeet

 • Ravistele pakkausta hyvin ja suihkuttele tuotetta runsaasti iholle ennen kuin menet ulos aurinkoon.
 • Anna imeytyä kokonaan ja vältä kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin, jotta suihke ei tahraa.
 • Suihkuttele uudelleen säännöllisin väliajoin. Tämä on erityisen tärkeää uimisen jälkeen, kun olet kuivannut itsesi pyyhkeeseen tai kun olet hikoillut, sillä kaikki tämä heikentää suihkeen suojavaikutusta.
 • Älä koskaan suihkuta suoraan kasvoille. Vältä suihkeen joutumista hengitysteihin.
 • Suihkeen suojavaikutus riippuu siitä, kuinka paljon suihketta on levitetty iholle. Jos suihketta on iholla vain ohuenohut kerros, myös suihkeen suojaava vaikutus on huomattavasti heikompi.
 • Vaikka käytätkin aurinkosuihketta, et silti saa jäädä aurinkoon liian pitkäksi aikaa. Liiallinen auringonvalo vaarantaa terveyden, eikä korkeinkaan suojakerroin takaa täydellistä suojaa.
 • Suojaa vauvat ja pienet lapset suoralta auringonvalolta.
 • Muista suihketta käyttäessäsi pysytellä kaukana sytytyslähteistä, sillä aerosolipakkaus on hyvin helposti syttyvä.
 • Pakkauksesta löydät lisäohjeita.

Nainen suihkuttelee aurinkosuojaa kasvoilleen

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos…

Ihosi on herkkä ja etsit vartalon iholle läpikuultavaa, korkean suojakertoimen aurinkosuihketta, josta ei jää iholle valkoisia jälkiä.
Ihosi on rasvoittuva tai saat herkästi akneoireita, ja kaipaat korkean suojakertoimen aurinkotuotetta, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu sopivan akneiholle.
Pidät erityisesti helppokäyttöisistä aerosoleista, joiden avulla korkean suojakertoimen aurinkotuotetta on helppo suihkauttaa myös hankalimpiin kohtiin.
Kaipaat vartalolle nopeasti imeytyvää, vedenkestävää aurinkotuotetta, joka ei tunnu rasvaiselta eikä tahmaa.
Pidät erityisesti koostumukseltaan hyvin kevyestä aurinkosuojasta.
Ihosi on kuiva, ja etsit kliinisesti tutkittua aurinkovoidetta vartalolle.

Kokeile siinä tapauksessa Eucerin Sun Lotion for Dry Skin SPF 30 -tuotetta.

Etsit erityisesti lapsen iholle kehitettyä aurinkotuotetta.

Kokeile siinä tapauksessa lasten sarjan aurinkotuotteita, esimerkiksi Eucerin Kids Sun Spray SPF 50+ -suihketta tai Eucerin Kids Sun Lotion SPF 50+ -voidetta.

Kaipaat kasvoille aurinkosuojaa, joka ei tunnu rasvaiselta eikä tahmaa.

Silloin jos ihosi on rasvoittuva tai saat herkästi akneoireita, kokeile Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30/50+ -tuotetta. Normaalilla ja sekaiholla suosittelemme kokeilemaan Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 50+ -tuotetta.

Pidät erityisesti pumppupulloon pakatuista suihkeista.

Kokeile siinä tapauksessa Eucerin Transparent Sun Spray SPF 30 -suihketta.

Etsit After Sun -tuotetta kosteuttamaan ja viilentämään auringon paahtamaa ihoa.

Kokeile siinä tapauksessa Eucerin After Sun Lotion -tuotetta.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Miten osaan arvioida, kuinka korkean suojakertoimen tarvitsen?

SPF (sun protection factor) merkitsee aurinkotuotteen suojakerrointa. Lyhenteen jäljessä oleva numero kertoo ajan, jonka iho kestää aurinkoa palamatta. Ihminen, jonka iho palaisi auringossa jo 10 minuutin kuluttua ilman aurinkovoidetta, saattaa pystyä oleskelemaan auringossa jopa 300 minuuttia palamatta, jos hän levittää iholleen runsaasti ja säännöllisin väliajoin aurinkotuotetta, jonka suojakerroin on 30. Aurinkotuotteet on kuitenkin tarkoitettu suojaamaan ihoa, ei pidentämään auringossa oleskelua. Jos iho pääsee palamaan, vaurio on ehtinyt tapahtua, eikä mikään aurinkotuote voi enää suojella ihoa siltä.

Jos ihosi on herkkä tai saat herkästi akneoireita, sinun on oltava erityisen huolellinen, sillä ihosi on alttiimpi auringon aiheuttamille haitoille ja haitat voivat olla vakavampia, koska ihon luonnollinen suojakerros on tavallista heikompi. Silloin sinun on muistettava suojautua auringonvalolta mahdollisuuksien mukaan ja suojattava ihosi riittävän tiheästi kudotuilla kankailla ja päähineillä. Käytä aina oman ihosi tarpeisiin räätälöityä aurinkosuojaa. Ihotautilääkäri ja apteekkihenkilökunta osaavat suositella juuri sinulle sopivaa aurinkotuotetta.

Ihoni on herkkä. Miksi tarvitsen erityisesti herkälle iholle kehitettyä aurinkotuotetta?

Herkän ihon luonnollinen suojakerros on heikentynyt, se reagoi auringonvaloon herkemmin ja on hyvin altis auringon aiheuttamille haitoille. Koska auringonvalo kuivattaa ihoa, herkkä iho voi muuttua auringon vaikutuksesta entistä kuivemmaksi ja sen oireet voivat voimistua. Siksi on tärkeää käyttää herkällä iholla testattuja ja herkälle iholle tarkoitettuja aurinkotuotteita, joiden ainesosat sopivat juuri sinun ihosi tarpeisiin. Esimerkiksi Licochalcone A on tehokas luonnon antioksidantti, joka auttaa ihosoluja suojautumaan auringolta - siksi se on tärkeä ainesosa herkän ihon aurinkotuotteissa.

Kuinka mineraaliaurinkosuojat ja kemialliset UVA/UVB-suodattimet eroavat toisistaan, ja kummat näistä ovat parempia?

Mineraaliaurinkosuojat jäävät ihon pintaan ja heijastavat ja sirottavat ihon pinnalle ulottuvia UV-säteitä, kun taas kemialliset suodattimet imeytyvät ihoon ja muuttavat UV-säteet vaarattomaksi ja harmittomaksi lämmöksi. Jotta Eucerin-tuotteet tarjoaisivat iholle parhaan mahdollisen UV-suojan, käytämme kemiallisia suodattimia - mutta valikoimassamme on myös tuotteita, joissa on sekä mineraaliaurinkosuoja että kemiallinen suodatinjärjestelmä. Kaikki Eucerin-tuotteiden UV-suodattimet ovat tutkitusti turvallisia. Runsaasti mineraaliaurinkosuojaa sisältävät tuotteet ovat varsin käyttökelpoisia silloin, kun iho ei siedä kemiallisia suodattimia, mutta ne saattavat jättää iholle valkoisia jälkiä tai tuntua tahmeilta ja hankalammilta levittää.

Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

UVA-säteet eli auringon ultravioletti A -säteily on pitkäaaltoista säteilyä, joka tunkeutuu syvälle ihoon. UVA-säteet ovat yhteydessä ihon oksidatiiviseen stressiin ja osatekijä auringon aiheuttamassa haitassa pitkällä aikavälillä. UVA-säteet ovat tärkeä oksidatiivisen stressin aiheuttaman ihon ikääntymisen ja ihosyövän syy, ja ne saattavat myös aiheuttaa aurinkoallergiaa, kuten niin kutsuttua polymorfista aurinkoallergiaa (PLE). Lyhytaaltoinen UVB-säteily puolestaan aiheuttaa iholla välittömiä, näkyviä vaurioita, joita tavallisimmin kutsutaan auringonpolttamiksi. UVB-säteet eivät tunkeudu yhtä syvälle kuin UVA-säteet, mutta saattavat kuitenkin aiheuttaa suoria vaurioita ihosolujen DNA:han, mikä puolestaan lisää ihosyövän riskiä.

Kuinka usein aurinkosuojaa pitää levittää?

Yleisesti suositellaan, että aurinkovoiteen runsaan levittämisen lisäksi sitä lisätään usein, erityisesti uimisen jälkeen ja silloin, kun olet kuivannut itsesi pyyhkeeseen tai hikoillut. Kaikki tämä nimittäin vähentää aurinkotuotteen määrää iholla ja heikentää sen tarjoamaa suojaa. Aurinkosuojaa on tärkeää levittää runsaasti, sillä myös liian vähäinen määrä tekee suojasta riittämättömän. Vaikka käyttäisitkin korkeaa suojakerrointa, auringossa ei pidä viipyä pitkään, sillä korkeinkaan suojakerroin ei takaa täydellistä suojaa.

Eucerin Sun Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin

Eucerin Sun -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa auringon aíheuttamilta haitoilta.

Innovatiivinen Advanced Spectral -teknologia suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet (1) ja Licochalcone A -ainesosan, joka suojaa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle. (2)

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja sisältää ihon yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, jotka sisältävät juuri tiettyihin ihon ominaisuuksiin vaikuttavia ainesosia:

 • Jos ihosi rasvoittuu helposti ja/tai sinulla on aknetaipumusta, talin tuotantoa säätelevään Oil Control -teknologiaan perustuva koostumus ja sen rasva-aineita imevät pigmentit jättävät ihonpinnan täysin kuivaksi ja pitävät kiiltelyn poissa pitkään.
 • Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon hoidossa on ihon ennenaikainen ikääntyminen, lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävät Photoaging-tuotteet vähentävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.
 • Jos saat herkästi aurinkoihottumaa, alfa-glukosyylirutiinia sisältävät Sun Protection- ja After Sun -koostumukset auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamia allergiaoireita, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Tuotesarja sisältää myös Eucerin Kids Sun -tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja suojaamaan lapsen herkkää ihoa, sekä atooppiselle iholle sopivia tuotteita sekä aikuisten että lasten käyttöön.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.
2 - Eucerin Kids Mineral Sun Lotion ei sisällä Advanced Spectral -teknologiaa, vaan kliinisesti tutkittuja ei-kemiallisia suodattimia. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect ja Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch eivät sisällä glysyrritsiinihappoa.

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Medium

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details
Eucerin Sun Lotion Extra Light SK 30 -aurinkovoide

Normaali iho – myös atooppinen iho

Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Akneen taipuvainen

Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa, raikastaa ihon
 • Vedenkestävä
 • Katkeamattomasti ja pullon asennosta riippumaton aerosolisuihke

More Details