• 1/3
 • 2/3
 • 3/3
 • 1/3
 • 2/3
 • 3/3

Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+

tick Erittäin tehokas aurinkosuoja lapsille
tick Sopii kolme kuukauden iästä alkaen
tick Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan

Korkealuokkainen aurinkosuojatuote vauvoille ja lapsille. Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa*. Rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

 

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

Tuotetiedot

Aurinkosuojavoide lapsille

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojavoide, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta ja pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Tuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia. Se on hajusteeton, erittäin vedenkestävä ja hyödyntää Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologiaa*.

Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle iholle. Se sopii vauvoille ja lapsille kolmen kuukauden iästä alkaen.

*Auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteen vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.
1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on hyvin siedetty lasten herkällä iholla.

Properties

 • unperfumed
 • extra water-resistant

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Aurinkosuojatuote taaperoikäisille

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa lapsesi ihoa juuri sopivalla tavalla. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva herkälle ja nuorelle, juuri lapsesi ikäiselle iholle.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojatuotetta lapsen iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

Käytä mahdollisuuksien mukaan vaatteita suojaamaan nuorta ihoa auringolta. Paljaille ihoalueille on tärkeää käyttää riittävästi aurinkosuojatuotetta. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi: yksi mitta on paksu, keskisormen mittainen nauha voidetta. Yleissääntönä suosittelemme seuraavaa:

 • 3–5-vuotiaat: Käytä 1–1,5 mittaa tuotetta kullekin auringonvalolle altistuvalle alueelle 2–11. Käytä kaksi kertaa enemmän tuotetta kasvoilla ja kaulalla (alue 1).
 • Yli 6-vuotiaat: Käytä kaksi mittaa tuotetta kullekin auringonvalolle altistuvalle, kaavioon merkitylle alueelle (1–11).
  Alueet ovat:
 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä

Lue lisää
Levitä aurinkosuojatuotetta kaikkialle ihoon

Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja harteita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja ja uima-asun reunoja.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

Levitä lasten aurinkosuojavoidetta

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

 • Etsit vauvalle, taaperolle tai lapselle sopivaa, erittäin tehokkaasti auringonvalolta suojaavaa aurinkosuojatuotetta: Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ on kehitetty erityisesti rauhoittamaan nuorta ihoa. Se sopii vauvoille ja lapsille kolmen kuukauden iästä alkaen.
 • Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta: Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Käytä toista tuotetta, jos…

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka Eucerin-aurinkosuojasuihkeet vaikuttavat

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF50 ja SPF30 perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Ne hyödyntävät myös Eucerinin Anti-Stain After Wash* -teknologiaa.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

Anti-Stain After Wash*
UV-suodattimet voivat toisinaan jättää vaatteisiin keltaisia tahroja, jotka pesussa pikemminkin voimistuvat kuin irtoavat. Eucerinin Anti-Stain After Wash* -teknologia perustuu aineeseen, joka estää suodatinta tarttumasta liiaksi kankaaseen, sekä ainetta, joka sitoutuu veden ionien kanssa niin, etteivät ne pysty voimistamaan tahroja pesun aikana). Se auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesun jälkeen.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

*auttaa haalistamaan aurinkovoiteen jättämiä tahroja pesun jälkeen.

Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

  Kuinka osaan valita lapselle oikean suojakertoimen?

  Lapsesi iho hyötyy korkeasta tai erittäin korkeasta aurinkosuojakertoimesta, joka on kehitetty erityisesti heidän nuorelle iholleen. Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta nuorelle ja herkälle iholle suosittelemme aina korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa.

  On tärkeää pitää lapset poissa suorasta auringonvalosta, erityisesti keskipäivän paahteisimpina tunteina, ja pukea lapset suojaaviin vaatteisiin. Levitä aurinkovoidetta kaikkialle paljaaksi jäävälle vartalon iholle ja levitä runsas määrä aurinkosuojatuotetta kahden tunnin välein. Muista, että iho voi vaurioitua, vaikka aurinko ei olisi edes näkyvissä.

  Miksi lapsen iho tarvitsee erityistä suojaa auringolta?

  Lasten iho, kuten monet lasten elimistä, kehittyy yhä ja on siksi herkempi auringonvalolle. Nuori iho on ohuempi kuin aikuisella, ja sen suojavaikutus ja mahdollisuudet suojata itse itseään (esimerkiksi tuottaa melaniinia) ovat vielä osin kehittymättömät. Lasten ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon korkeampi.

  Lapsuudessa tapahtuneet auringonvalon aiheuttamat ihovauriot altistavat ihmisen tavallista korkeammalle riskille saada ihovaurioita myöhemmällä iällä. Lue lisää artikkelista, joka käsittelee auringon vaikutuksia lapsen ihoon.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.
  Molemmat UV-säteilyn muodot voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja olla osatekijöinä ns. ikäläiskien ja maksaläiskien synnyssä.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi lapsen iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. Ne häiritsevät ihosoluja ja hajottavat kollageenia ja elastiinia, jotka tekevät ihosta kiinteän ja nuorekkaan näköisen. HEVIS-valo on yhdistetty myös ihon epätasaiseen pigmentaatioon ja maksaläiskiin.

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

  Sopiiko Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ pienille lapsille?

  Kyllä. Eucerin Kids Sun Lotion Sensitive Protect SPF50+ on erityisesti kehitetty vauvoille ja lapsille kolmen kuukauden iästä alkaen.

  Mitä Anti-Stain After Wash -teknologia* tarkoittaa ja kuinka se toimii?

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia auttaa haalentamaan aurinkosuojatuotteiden vaatteisiin jättämiä tahroja pesun jälkeen.

  Aurinkosuojatuotteiden aiheuttamat keltaiset tahrat vaatteissa, erityisesti puuvillassa, johtuvat UV-suodattimista. Pesussa tahrat voivat jopa voimistua sen sijaan, että ne häviäisivät. Vedessä olevat rauta- ja kupari-ionit yhdessä erittäin kuuman veden ja valkaisuaineen kanssa voivat itse asiassa sitoutua tahroihin ja voimistaa niitä.

  Eucerinin Anti-Stain After Wash -teknologia toimii kahdella tavalla. Ensinnäkin, se sisältää ainetta, joka estää suodattimen sitoutumista kankaaseen. Toiseksi, se sisältää ainetta, joka sitoutuu veden ioneihin niin, että ne eivät pesun aikana yhtä lailla pysty voimistamaan vaatteissa olevia tahroja.

  Mikä on vedenkestävän (water-resistant) ja erittäin vedenkestävän (extra water-resistant) aurinkosuojatuotteen ero?

  Termit ovat Cosmetics Europen määrittelemiä, ja tuotteemme noudattavat järjestön antamia ohjeita. Vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 2 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeenkin. Erittäin vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 4 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeen.

   

Complete the routine