Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 -aurinkosprayvoide

Vartalolle tarkoitettu läpinäkyvä aurinkosprayvoide, jossa on korkea UV- ja solusuoja

Tämä läpinäkyvä ja rasvaton aurinkosuihke sopii erinomaisesti normaalille ja rasvaiselle iholle.

Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 on edistyksellinen aurinkosprayvoide, joka ei jätä iholle näkyviä jälkiä. Normaalille ja rasvaiselle ihotyypille. Sopii erinomaisesti karvaiselle iholle tai päänahkaan, oli hiuksia tai ei.

Tämä aurinkosprayvoide suojaa tehokkaasti auringon aiheuttamilta ihovaurioilta:

 • Erittäin tehokas fotostabiili UVA/UVB-suodatinjärjestelmä, joka sisältää Tinosorb S -suodattimen, suojaa luotettavasti auringossa palamiselta. Se on EU:n ja Cosmetics Europe – The Personal Care Associationin (aiemmin Colipa) suositusten mukainen.
 • Solutason suojaa tarjoaa tehokas Licochalcone A -antioksidantti, joka suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Suihkutettava koostumus on täysin läpinäkyvä, nopeasti imeytyvä ja rasvaton, joten se ei jätä ihoa tahmeaksi. Vedenkestävä.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 -aurinkosprayvoiteen teho ja sopivuus iholle – myös akneen taipuvaiselle iholle – on todistettu kliinisissä tutkimuksissa.

Ainesosat

Käyttöohjeet

 • Vältä voiteen joutumista silmiin.
 • Ei saa käyttää pikkulapsilla.
 • Vältä voimakasta keskipäivän aurinkoa ja pitkäaikaista altistumista auringolle, sillä edes korkeamman suojakertoimen aurinkovoiteet eivät suojaa sataprosenttisesti.
 • Levitä reilusti aurinkovoidetta iholle ennen kuin menet ulos. Toista käsittely usein erityisesti uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen ja hikoilun jälkeen, jotta tuotteen tarjoama suoja ei heikkene. Riittämätön aurinkovoiteen määrä heikentää suojausta.
 • Vältä aineen joutumista tekstiileille ja koville pinnoille, sillä se voi tahrata.
 • Älä oleskele auringossa liian pitkään, vaikka käyttäisit aurinkovoidetta.

Nainen suihkuttamassa aurinkovoidetta käsivarteen

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 -aurinkosprayvoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on normaali tai rasvainen iho ja etsit vartalolle tarkoitettua korkean suojakertoimen sisältävää aurinkovoidetta, josta ei jää iholle valkoisia jälkiä:

Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 on korkean suojakertoimen sisältävä aurinkosprayvoide, joka ei jätä iholle valkoisia jälkiä.

Haluat korkean suojakertoimen sisältävän aurinkovoiteen, jonka on todettu sopivan akneen taipuvaiselle iholle:

Eucerin Sun Spray Transaprent SK 30 on korkean suojakertoimen sisältävä aurinkosprayvoide, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu sopivan akneen taipuvaiselle iholle.

Haluat korkean suojakertoimen sisältävän aurinkovoiteen, joka sopii karvaiselle iholle:

Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 on korkean suojakertoimen sisältävä aurinkosprayvoide, joka ei kuivuessaan jätä näkyviä jälkiä. Siten se sopii karvaiselle iholle.

Haluat korkean suojakertoimen sisältävän aurinkovoiteen, joka sopii käytettäväksi päänahassa (oli hiuksia tai ei):

Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 on korkean suojakertoimen sisältävä aurinkosprayvoide, joka ei kuivuessaan jätä näkyviä jälkiä. Spray ei jätä jälkiä hiuksiin, joten se sopii käytettäväksi päänahassa.

Ihotyyppisi on normaali ja etsit erittäin kevyttä ja nopeasti imeytyvää aurinkovoidetta vartalolle:

Kokeile Eucerin Sun Lotion Extra Light SK 30 -aurinkovoidetta.

sinulla on kuiva iho ja etsit aurinkovoidetta vartalolle:
Haluat kasvoille sopivan aurinkovoiteen:

Kokeile Eucerin Sun Creme SK 30 -aurinkovoidetta, jos sinulla on normaali tai kuiva iho. 
Kokeile Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 30 -aurinkovoidetta, jos sinulla on rasvainen tai sekaiho. 
Kaikissa kasvoille tarkoitetuissa aurinkovoiteissa on EU:n ja Cosmetics Europe – The Personal Care Associationin (aiemmin: Colipa) suositusten mukainen Tinosorb S -UV-suoja, glykyrretiinihappoa sisältävä DNA-suoja ja Licochalcone A:ta sisältävä solutason suoja.

Haluat erityisesti lapsille sopivan aurinkovoiteen:

Try a sunscreen from the kids range, such as Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SPF 25 for babies over 6 months.

Etsit hoitotuotetta, joka rauhoittaa palanutta ihoa auringonoton jälkeen:

Kokeile Eucerin After Sun Lotion -voidetta auringonoton jälkeen.

Usein kysyttyä

Minkä SK-suojakertoimen tarvitsen?

Aurinkosuojakerroin (SK) pidentää aikaa, jonka voi oleskella auringossa palamatta. Esimerkiksi ihminen, joka yleensä palaa auringossa 30 minuutin kuluessa ilman aurinkovoidetta, kestää aurinkoa 300 minuuttia käyttämällä tarpeeksi suuren määrän aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30. On kuitenkin suositeltavaa viettää auringossa vain enintään 60 % tästä ajasta ja muistaa, että iho voi vaurioitua, vaikka se ei vielä näyttäisi palaneelta. Tiedämme myös, että mikään aurinkovoide ei suojaa sataprosenttisesti palamiselta.

Sopiiko Eucerin Sun Spray Transparent SK 30 -aurinkosprayvoide pikkulapsille?

Sun Spray Transparent SPF 30 -aurinkosprayvoide on kehitetty erityisesti aikuisille. Kokeile yli 1-vuotiaalle lapselle Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoidetta tai Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -aurinkosprayvoidetta. Yli 6 kk:n ikäiselle vauvalle suosittelemme Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -voidetta.

Mitä eroa on mineraalisilla ja kemiallisilla UVA-/UVB-suodattimilla, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

Kemialliset suodattimet imeytyvät ihoon ja muuntavat UV-säteet vaarattomaksi lämmöksi. Mineraalisuodattimet puolestaan pysyvät ihon pinnalla, jolloin iholle tuleva UV-säteily heijastuu ja siroaa pois. Kemiallisia suodattimia pidetään yleensä turvallisina, mutta mineraalisuodattimia kannattaa käyttää, jos iho ei siedä kemiallisia suodattimia tai jos suojattavana on vauva tai pikkulapsi, jonka iho on erittäin herkkä.

Miten UVA- ja UVB-säteily eroavat toisistaan?

Auringon pitkäaaltoiset UVA (ultravioletti-A) -säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä. Niillä on merkittävä rooli pitkäaikaisten auringon aiheuttamien ihovaurioiden synnyssä, ja ne ovat suurin ihon ikääntymisen ja ihosyövän aiheuttaja. Lisäksi UVA-säteet voivat laukaista polymorfisen aurinkoihottuman. Lyhytaaltoiset UVB (ultravioletti-B) -säteet aiheuttavat sitä vastoin iholla välitöntä näkyvää tuhoa, jota yleensä kutsutaan auringossa palamiseksi. Ne eivät tunkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, mutta ne ovat suurin solutason DNA-vaurioiden aiheuttaja.

Mitä tuotetta voin käyttää jo palaneen ihon rauhoittamiseen?

Suosittelemme auringonoton jälkeen Eucerin After Sun Lotion -voidetta. Jos palat auringossa, sinun tulisi välttää auringossa oleskelua, kunnes ihosi on parantunut. Jos olet palanut pahoin, mene lääkäriin.

Eucerin Sun Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin

Eucerin Sun -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa auringon aíheuttamilta haitoilta.

Innovatiivinen Advanced Spectral -teknologia suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet (1) ja Licochalcone A -ainesosan, joka suojaa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle. (2)

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja sisältää ihon yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, jotka sisältävät juuri tiettyihin ihon ominaisuuksiin vaikuttavia ainesosia:

 • Jos ihosi rasvoittuu helposti ja/tai sinulla on aknetaipumusta, talin tuotantoa säätelevään Oil Control -teknologiaan perustuva koostumus ja sen rasva-aineita imevät pigmentit jättävät ihonpinnan täysin kuivaksi ja pitävät kiiltelyn poissa pitkään.
 • Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon hoidossa on ihon ennenaikainen ikääntyminen, lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävät Photoaging-tuotteet vähentävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.
 • Jos saat herkästi aurinkoihottumaa, alfa-glukosyylirutiinia sisältävät Sun Protection- ja After Sun -koostumukset auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamia allergiaoireita, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Tuotesarja sisältää myös Eucerin Kids Sun -tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja suojaamaan lapsen herkkää ihoa, sekä atooppiselle iholle sopivia tuotteita sekä aikuisten että lasten käyttöön.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.
2 - Eucerin Kids Mineral Sun Lotion ei sisällä Advanced Spectral -teknologiaa, vaan kliinisesti tutkittuja ei-kemiallisia suodattimia. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect ja Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch eivät sisällä glysyrritsiinihappoa.

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Medium

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details
Eucerin Sun Lotion Extra Light SK 30 -aurinkovoide

Normaali iho – myös atooppinen iho

Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Akneen taipuvainen

Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa, raikastaa ihon
 • Vedenkestävä
 • Katkeamattomasti ja pullon asennosta riippumaton aerosolisuihke

More Details