• 1/3 kids-sun-fluid-sensitive-protect-spf-50plus
 • 2/3
 • 3/3
 • 1/3 kids-sun-fluid-sensitive-protect-spf-50plus
 • 2/3
 • 3/3

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+

tick Erittäin tehokas aurinkosuoja lapsille
tick Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
tick Rauhoittaa herkkää ihoa

Korkealuokkainen aurinkosuojatuote lapsille taskukoossa. Rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. Sopii myös atoopikoille.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

Tuotetiedot

Aurinkosuojatuote lapsen herkälle iholle kätevässä taskukoossa

UV-valo on auringonvalon aiheuttamien ihovaurioiden tärkein syy, mutta myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisästressiä.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on lapsille tarkoitettu aurinkosuojavoide, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä auringonpolttamilta ja pitkäaikaisilta auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta. Se sopii myös atooppiselle iholle. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet (1), jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. 

Tuote sisältää myös glysyrritsiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia. Se on hajusteeton, erittäin vedenkestävä ja pakattu kätevään taskukokoiseen pakkaukseen.

Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivan lasten herkälle, myös atooppiselle iholle. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on hyvin siedetty lasten herkällä, myös atooppisella iholla.

Properties

 • unperfumed
 • extra water-resistant

Kuinka käyttää

Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

Aurinkosuojatuote lapsen herkälle iholle

1. Valitse oikea tuote

Valitse tuote, joka suojaa lapsesi ihoa juuri sopivalla tavalla. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva herkälle ja nuorelle, juuri lapsesi ikäiselle iholle.

Lue lisää
Kuinka paljon aurinkosuojatuotetta lapsen herkälle iholle on hyvä levittää?

2. Käytä oikea määrä

Käytä mahdollisuuksien mukaan vaatteita suojaamaan nuorta ihoa auringolta. Paljaille ihoalueille on tärkeää käyttää riittävästi aurinkosuojatuotetta. Voit mitata oikean määrän kämmenellesi: yksi mitta on paksu, keskisormen mittainen nauha voidetta. Yleissääntönä suosittelemme seuraavaa:

 • 3–5-vuotiaat: Käytä 1–1,5 mittaa tuotetta kullekin auringonvalolle altistuvalle alueelle 2–11. Käytä kaksi kertaa enemmän tuotetta kasvoilla ja kaulalla (alue 1).
 • Yli 6-vuotiaat: Käytä kaksi mittaa tuotetta kullekin auringonvalolle altistuvalle, kaavioon merkitylle alueelle (1–11).

 

Alueet ovat:

 • 1. Kasvot ja kaula
 • 2 & 3. Molemmat käsivarret
 • 4. Rinta
 • 5. Vatsa
 • 6  & 7. Reidet (etu- ja takaosa)
 • 8 & 9. Sääret (etu- ja takaosa) ja jalkaterät
 • 10. Hartiat ja yläselkä
 • 11. Alaselkä
Lue lisää
Levitä lapsen herkälle iholle tarkoitettua aurinkosuojatuotetta kaikkialle ihoon

Levitä kaikkialle ihoon

Levitä aurinkosuojatuotetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Jotkin kohdat jäävät helposti paljaiksi. Älä unohda korvia, niskaa, selkää ja harteita, käsivarsien takaosia, käsiä ja jalkoja ja uima-asun reunoja.

Lue lisää

Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

 • Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin − erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen − jotta suoja säilyy
 • Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
 • Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
 • Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
 • Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

 • Etsit lapsellesi erittäin tehokkaasti auringonvalolta suojaavaa aurinkosuojatuotetta: Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on kehitetty erityisesti rauhoittamaan nuorta ihoa. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.
 • Lapsellasi on atooppinen iho: Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ -tuotteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu sopivan atooppiselle iholle.
 • Etsit aurinkosuojatuotetta, joka suojaa lapsen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta: Eucerinin Advanced Spectral -teknologia tarjoaa korkealuokkaista suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.
 • Etsit pienikokoista pakkausta, joka on aina helposti käsillä: Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on pakattu kätevään taskukokoiseen pakkaukseen ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Käytä toista tuotetta, jos…

Ainesosat

Kuinka se toimii

Kuinka Eucerin Sun Sensitive Protect -tuotteet vaikuttavat

Ihoa eivät vaurioita ainoastaan UV-säteet. Myös korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) synnyttää vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, eikä korkeakaan UV-suoja ole riittävä ehkäisemään tätä. Eucerinin Sensitive Protect -aurinkosuojatuotteet perustuvat Advanced Spectral -teknologiaan, joka suojaa herkkää ihoa paitsi UV-säteiltä, myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Koostumus tukee myös ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Advanced Spectral Technology
Korkealuokkaiset, kattavat ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet1 yhdessä Licochalcone A:n kanssa neutraloivat UVA-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja.

DNA-suoja

Glysyrritsiinihappo on voimakas antioksidantti, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Tuotteet rauhoittavat herkkää ihoa ja suojaavat sitä auringon aiheuttamilta vaurioilta.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n asettamaa vaatimusta voimakkaampi.

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

  Kuinka osaan valita lapselle oikean suojakertoimen?

  Lapsesi iho hyötyy korkeasta tai erittäin korkeasta aurinkosuojakertoimesta, joka on kehitetty erityisesti heidän nuorelle iholleen. Aurinkosuojavoiteita on saatavilla neljällä eri aurinkosuojakertoimella: matala (6–10), keskivahva (15–25), korkea (30–50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin, sitä paremmin iho on suojassa, mutta nuorelle ja herkälle iholle suosittelemme aina korkeaa tai erittäin korkeaa suojakerrointa.

  On tärkeää pitää lapset poissa suorasta auringonvalosta, erityisesti keskipäivän paahteisimpina tunteina, ja pukea lapset suojaaviin vaatteisiin. Levitä aurinkovoidetta kaikkialle paljaaksi jäävälle vartalon iholle ja levitä runsas määrä aurinkosuojatuotetta kahden tunnin välein. Muista, että iho voi vaurioitua, vaikka aurinko ei olisi edes näkyvissä.

  Miksi lapsen iho tarvitsee erityistä suojaa auringolta?

  Lasten iho, kuten monet lasten elimistä, kehittyy yhä ja on siksi herkempi auringonvalolle. Nuori iho on ohuempi kuin aikuisella, ja sen suojavaikutus ja mahdollisuudet suojata itse itseään (esimerkiksi tuottaa melaniinia) ovat vielä osin kehittymättömät. Lasten ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon korkeampi.

  Lapsuudessa tapahtuneet auringonvalon aiheuttamat ihovauriot altistavat ihmisen tavallista korkeammalle riskille saada ihovaurioita myöhemmällä iällä. Lue lisää artikkelista, joka käsittelee auringon vaikutuksia lapsen ihoon.

  Mikä on UVA- ja UVB-säteiden ero?

  UVA-säteet kulkevat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat ihossa vapaiden radikaalien syntyä, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja voivat aiheuttaa epäsuoraa vahinkoa DNA:han (vapaat radikaalit muokkaavat solun DNA:ta ajan kuluessa). UVA-säteet liitetään yleisimmin auringonvalon aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista allergisen reaktion, kuten monimuotoisen aurinkoihottuman. Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta vähemmässä määrin.

  UVB-säteet tuovat ihoon energiaa, jota se tarvitsee D-vitamiinin tuotantoa varten, ja kiihdyttävät melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta iho päivettyy. Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, vaan vaikuttavat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta ne aiheuttavat välittömämpää vahinkoa, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solun DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksien, kuten aurinkokeratoosin tai ihosyövän puhkeamiseen.

  Mitä korkeaenerginen näkyvä valo on ja miksi lapsen iho on suojattava siltä?

  Auringonvalo koostuu UV-säteilystä, näkyvästä valosta ja infrapunavalosta. Näkyvä auringonvalo on ainoa näistä, jonka silmä näkee. Osa näkyvän valon spektristä on korkeaenergistä valoa, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös lyhennettä HEVIS.

  Kuten UVA-säteet, myös HEVIS-valo kulkeutuu ihon syvempiin kerroksiin (dermikseen) ja voi synnyttää vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimpiä ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä tekijöitä. 

  Monet nykyaikaiset aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme, että etsit tuotteen, joka suojaa ihoa myös HEVIS-valon kielteisiltä vaikutuksilta. Nämä tuotteet suojaavat ihoa luotettavalla tavalla auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja voivat pidemmällä aikavälillä vähentää ihovaurioiden riskiä muodostumista. Lue lisää auringon vaikutuksista lapsen ihoon.

  Sopiiko Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ pienille lapsille?

  Kyllä. Eucerin Kids Sun Fluid Sensitive Protect SPF50+ on erityisesti kehitetty yli kolmevuotiaille lapsille.

  Mikä on vedenkestävän (water-resistant) ja erittäin vedenkestävän (extra water-resistant) aurinkosuojatuotteen ero?

  Termit ovat Cosmetics Europen määrittelemiä, ja tuotteemme noudattavat järjestön antamia ohjeita. Vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 2 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeenkin. Erittäin vedenkestävän tuotteen on säilytettävä puolet aurinkosuojasta vielä 4 x 20 minuutin pituisen vedessä polskuttelun jälkeen.

Complete the routine