Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -aurinkovoide

Keskikorkean UV-suojan sisältävä aurinkovoide yli 6 kk:n ikäisille vauvoille ja pikkulapsille

Tämä mikropigmenttejä sisältävä aurinkovoide suojaa lapsen ihoa palamiselta ja auringon aiheuttamilta ihovaurioilta. Ei sisällä kemiallisia suodattimia.

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -aurinkovoide on kehitetty erityisesti suojaamaan yli 6 kk:n ikäisten vauvojen ja pikkulasten herkkää ja ohutta ihoa auringossa palamiselta ja auringon aiheuttamilta ihovaurioilta. Tarkoitettu epäsuoralle auringonpaisteelle altistumiseen. Tuote ei sisällä kemiallisia suodattimia, parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita.

 • Tuotteen tehokas UVA/UVB-suoja ei sisällä kemiallisia suodattimia, vaan se perustuu mikropigmentteihin, jotka heijastavat UV-säteet suoraan pois ihon pinnalta tunkeutumatta ihoon (EU:n suosituksen mukaisesti).
 • Sisältää E-vitamiinia, joka vahvistaa ihon luonnollista suojaa, ja dekspantenolia, joka rauhoittaa ihoa.

Kliiniset tutkimukset

Teho ja sopivuus – myös atooppiseen ihottumaan taipuvaisella iholla – on todistettu kliinisissä tutkimuksissa.

Käyttöohjeet

 • Liiallinen altistuminen auringolle on vaarallista.
 • Vältä voimakasta keskipäivän aurinkoa ja pitkäaikaista altistumista auringolle, sillä edes korkean suojakertoimen aurinkovoiteet eivät suojaa sataprosenttisesti.
 • Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta.
 • Suojaa lapsi hyvin aurinkohatulla, T-paidalla ja aurinkolaseilla, ja käytä aurinkovoiteita, joissa on korkea suojakerroin.
 • Levitä reilusti aurinkovoidetta iholle ennen kuin menet ulos. Toista käsittely usein erityisesti uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen ja hikoilun jälkeen, jotta tuotteen tarjoama suoja ei heikkene. Riittämätön aurinkovoiteen määrä heikentää suojausta.
 • Vältä aineen joutumista tekstiileille ja koville pinnoille, sillä se voi tahrata.

Nainen levittämässä aurinkovoidetta lapsensa iholle

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -aurinkovoidetta lapsella, jos…

Kokeile lapsella jotakin toista tuotetta, jos...

haluat aurinkovoiteen, joka suojaa vauvaa tai pikkulasta epäsuoralta auringonvalolta:

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 on keskikorkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joka on kehitetty erityisesti suojaamaan yli 6 kk:n ikäisten vauvojen ja pikkulasten herkkää ja ohutta ihoa altistumiselta epäsuoralle auringonpaisteelle. Tuote ei sisällä kemiallisia suodattimia, parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa.

tarvitset aurinkovoiteen atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle iholle:

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -aurinkovoide soveltuu käytettäväksi atooppisella iholla. Tuote ei sisällä kemiallisia suodattimia, parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa.

haluat erittäin korkean suojakertoimen sisältävän aurinkosprayvoiteen yli 1-vuotiaalle lapselle:

Kokeile Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -sprayvoidetta.

Haluat erittäin korkean suojakertoimen sisältävän aurinkovoiteen yli 1-vuotiaalle lapselle:

Usein kysyttyä

Minkä suojakertoimen lapseni tarvitsee?

Aurinkosuojakerroin (SK) kuvaa sitä, miten paljon pitempään aurinkovoiteella suojattu iho kestää aurinkoa palamatta verrattuna suojaamattomaan ihoon. Esimerkiksi ihminen, joka yleensä palaa auringossa 30 minuutin kuluessa ilman aurinkovoidetta, kestää aurinkoa 300 minuuttia käyttämällä tarpeeksi suuria määriä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30. On kuitenkin suositeltavaa lisätä aurinkosuojatuotetta säännöllisesti ja viettää mieluimmin auringossa vain enintään 60 % tästä ajasta. Muista myös, että iho voi vaurioitua, vaikka se ei vielä näyttäisikään palaneelta.

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 on keskikorkean suojakertoimen ja UVA-/UVB-suojan sisältävä aurinkovoide, joka suojaa yli 6 kk:n ikäisiä pikkulapsia altistumiselta epäsuoralle auringonpaisteelle. Jos haluat erittäin korkealla UVA/UVB-suojakertoimella varustetun aurinkovoiteen yli 1-vuotiaalle lapselle, kokeile joko Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -aurinkosprayvoidetta tai Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoidetta. Älä altista vauvoja tai pikkulapsia suoralle auringonpaisteelle.

Sopiiko Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 pikkulapsille?

Kyllä, Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 -aurinkovoide soveltuu käytettäväksi yli 6 kk:n ikäisillä pikkulapsilla.

Miksi lapset ovat herkempiä auringolle?

Lasten iho, kuten muutkin elimet, kehittyy vielä. Lasten orvaskeden paksuus on vain viidesosa aikuisten orvaskeden paksuudesta, ja ihon pinta-alan suhde tilavuuteen on paljon suurempi kuin aikuisilla. Lisäksi lasten ihon suojakerros ja suojautumismekanismit (erityisesti melaniinisynteesi) eivät ole vielä täysin kehittyneet. Lapsuudessa auringonpaisteessa saadut ihovauriot voivat pahentua myöhemmällä iällä merkittävästi. Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 on keskikorkean UVA-/UVB-suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joka on kehitetty suojaksi altistumiselta epäsuoralle auringonpaisteelle. Jos haluat erittäin korkealla UVA/UVB-suojakertoimella varustetun aurinkovoiteen lapselle, kokeile joko Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ -aurinkosprayvoidetta tai Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoidetta. Älä altista vauvoja tai pikkulapsia suoralle auringonpaisteelle.  Lue lisää lapsen ihosta.

Mitä eroa on Eucerin Kids Sun Spray SK 50+- ja Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoiteilla?

Sekä Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ että Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ sisältävät erittäin korkean UV-suojakertoimen. Ainoa ero on käyttötapa: Eucerin Kids Sun Spray SK 50+ on helppokäyttöinen suihke, kun taas Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ on käsin levitettävä, nopeasti imeytyvä voide.

Mitä eroa on Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25- ja Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ -aurinkovoiteilla?

Eucerin Kids Micropigment Sun Lotion SK 25 on keskikorkean UVA-/UVB-suojakertoimen sisältävä aurinkovoide, joka on kehitetty erityisesti suojaamaan 6–12 kk:n ikäisten pikkulasten ohutta ja herkkää ihoa altistumiselta epäsuoralle auringonpaisteelle. Tuote ei sisällä kemiallisia suodattimia eikä muita ärsyttäviä ainesosia. Eucerin Kids Sun Lotion SK 50+ on erittäin korkean UVA/UVB-suojan sisältävä aurinkovoide yli 1-vuotiaille lapsille.

Mitä eroa on mineraalisilla ja kemiallisilla UVA-/UVB-suodattimilla, ja kumpaa minun pitäisi käyttää?

Kemialliset suodattimet absorboivat UV-säteilyä ja muuntavat sen vaarattomaksi lämmöksi. Mineraalisuodattimet puolestaan pysyvät ihon pinnalla, jolloin ihon pinnalle tuleva UV-säteily heijastuu ja siroaa pois. Kemiallisia suodattimia pidetään yleensä turvallisina, mutta mineraalisuodattimia kannattaa käyttää, jos iho ei siedä kemiallisia suodattimia tai jos suojattavana on vauva tai pikkulapsi, jonka iho on erittäin herkkä.

Miten UVA- ja UVB-säteily eroavat toisistaan?

Auringon pitkäaaltoiset UVA (ultravioletti-A) -säteet tunkeutuvat syvälle ihoon ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä. Niillä on merkittävä rooli pitkäaikaisten auringon aiheuttamien ihovaurioiden synnyssä, ja ne ovat suurin ihon ikääntymisen ja ihosyövän aiheuttaja. Lisäksi UVA-säteet voivat laukaista polymorfisen aurinkoihottuman. Lyhytaaltoiset UVB (ultravioletti-B) -säteet aiheuttavat sitä vastoin iholla välitöntä näkyvää tuhoa, jota yleensä kutsutaan auringossa palamiseksi. Ne eivät tunkeudu yhtä syvälle ihoon kuin UVA-säteet, mutta ne ovat suurin solutason DNA-vaurioiden aiheuttaja.

Eucerin Sun Korkealuokkaista suojaa räätälöitynä ihon yksilöllisiin tarpeisiin

Eucerin Sun -tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa auringon aíheuttamilta haitoilta.

Innovatiivinen Advanced Spectral -teknologia suojaa luotettavasti auringon UV-säteilyltä yhdistämällä kattavat ja fotostabiilit UVA-/UVB-suodattimet (1) ja Licochalcone A -ainesosan, joka suojaa korkeaenergiseltä näkyvältä valolta (HEVIS). Glysyrritsiinihappo antaa lisäsuojaa solujen DNA:lle. (2)

Korkealuokkainen aurinkotuotesarja sisältää ihon yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä tuotteita, jotka sisältävät juuri tiettyihin ihon ominaisuuksiin vaikuttavia ainesosia:

 • Jos ihosi rasvoittuu helposti ja/tai sinulla on aknetaipumusta, talin tuotantoa säätelevään Oil Control -teknologiaan perustuva koostumus ja sen rasva-aineita imevät pigmentit jättävät ihonpinnan täysin kuivaksi ja pitävät kiiltelyn poissa pitkään.
 • Jos ensisijainen huolenaiheesi ihon hoidossa on ihon ennenaikainen ikääntyminen, lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävät Photoaging-tuotteet vähentävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.
 • Jos saat herkästi aurinkoihottumaa, alfa-glukosyylirutiinia sisältävät Sun Protection- ja After Sun -koostumukset auttavat ehkäisemään auringon aiheuttamia allergiaoireita, kuten monimuotoista valoihottumaa.

Tuotesarja sisältää myös Eucerin Kids Sun -tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja suojaamaan lapsen herkkää ihoa, sekä atooppiselle iholle sopivia tuotteita sekä aikuisten että lasten käyttöön.

1 - Täyttää Cosmetics Europen UVA- ja UVB-suodattimille asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n antamaa suositusta voimakkaampi.
2 - Eucerin Kids Mineral Sun Lotion ei sisällä Advanced Spectral -teknologiaa, vaan kliinisesti tutkittuja ei-kemiallisia suodattimia. Eucerin Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, Eucerin Sun Spray Transparent Sensitive Protect ja Eucerin Sun Spray Transparent Dry Touch eivät sisällä glysyrritsiinihappoa.

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Medium

 • Erittäin voimakasta suojaa kasvojen iholle
 • Advanced Spectral -teknologia: UVA- ja UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasoittaa välittömästi ihon sävyä ja vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Kaunistaa ihoa
 • Pitkäkestoinen mattapintainen lopputulos
 • Miellyttävän kevyt koostumus: ei tahraa, ei jätä öljyistä pintaa, imeytyy nopeasti
 • Ei aiheuta näppyjä, hajusteeton

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä
 • Vähentää näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä
 • Iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Herkkä

Sun Lotion Extra Light Photoaging Control SPF50+

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details
Eucerin Sun Lotion Extra Light SK 30 -aurinkovoide

Normaali iho – myös atooppinen iho

Sun Lotion Extra Light Sensitive Protect SPF30

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan                       
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä  auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Sopii myös atoopikoille
 • Hyvin kevyt koostumus: imeytyy nopeasti, jättää iholle miellyttävän tunteen
 • Vedenkestävä
 • Anti-Stain After Wash -teknologia*

More Details

Akneen taipuvainen

Sun Spray Transparent Dry Touch Sensitive Protect SPF50

 • Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalolle
 • Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan
 • Herkälle, myös akneen taipuvaiselle iholle
 • Rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa auringonvalon aiheuttamilta ihovaurioilta
 • Imeytyy nopeasti, ei jätä öljyistä pintaa, ei tahmaa, raikastaa ihon
 • Vedenkestävä
 • Katkeamattomasti ja pullon asennosta riippumaton aerosolisuihke

More Details