Eucerin Volume-Filler Night Care -yövoide

Ihon täyteläisyyttä lisäävä yövoide kaikille ihotyypeille

Täyteläisyyttä lisäävä yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää magnololia, oligopeptidejä ja hyaluronihappoa, jotka vaikuttavat useisiin täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin syihin.

Kaikille ihotyypeille soveltuva Eucerin Volume-Filler Night Care -yövoide vaikuttaa ihon eri kerroksiin antaen iholle kimmoisuutta, täyteläisyyttä ja ryhtiä yön aikana. 

Magnolol parantaa tehokkaasti solujen toimintaa lisäten täyteläisyyttä antavien solujen kokoa ja määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista.* Hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee pinnasta täyteläisen ja tasaisen. Lisäksi voiteen sisältämä dekspantenoli edistää ihon uusiutumista yön aikana. Säännöllisesti käytettynä iho muuttuu terveemmäksi ja kirkkaammaksi, ja kasvot saavat uutta täyteläisyyttä ja ryhdikkyyttä. 

*In vitro -tutkimuksissa

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Volume-Filler tuotteet on todistettu kliinisissä tutkimuksissa tehokkaiksi ja iholla hyvin siedetyksi.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Levitä voide ennen nukkumaan menoa huolellisesti puhdistetulle iholle.
  • Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle (rintamus).
  • Hiero voide ihoon voimakkain, ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Nainen levittää Eucerin Volume-Filler Night Care -voidetta kasvoilleen

Päivittäinen ihonhoito

Pyyhi kasvot vanulapun avulla Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä, joka valmistelee ihon ottamaan tehokkaammin vastaan yövoiteen vaikuttavat ainesosat.

Levitä Eucerin Volume-Filler Night Care -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ja hiero voide ihoon tukevin, mutta hellin liikkein. Hierovat liikkeet on hyvä tehdä yläsuuntaan, jotta mikroverenkierto voimistuu ja iho elpyy paremmin yön aikana. Levitä Eucerin Volume-Filler Eye Care -silmänympärysvoide silmien herkän alueen alapuolelle ja ympärille, jotta täyteläisyyttä saadaan koko kasvojen alueelle.

Parhaat tulokset saavutetaan, kun Eucerin Volume-Filler Night Care -voidetta käytetään yhdessä Eucerin Volume-Filler Concentrate -tuotteen kanssa.

Tuoteopas

Käytä Eucerin Volume-Filler Night Care -yövoidetta, jos …

Kokeile toista tuotetta silloin, kun…

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Eucerin Volume-Filler -tuotteet hoitavat ikääntymisen merkkejä vaikuttamalla moniin ihon veltostumista ja täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin tekijöihin. Ajan kuluessa ihon täyteläisyys vähentyy ja kasvojen piirteet voivat veltostua, koska ihon omien kiinteyttä ja pehmeyttä tuovien aineiden määrä alkaa vähentyä.
 Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler -tuotesarja on kehitetty vaikuttamaan ihon täyteläisyyttä lisääviin kerroksiin. Magnololi suurentaa tehokkaasti ihoa täyttävien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista*, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 
*In vitro -tutkimuksissa