• 1/4 night-care
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 night-care
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night

tick Anti aging -yövoide
tick Kaikille ihotyypeille
tick Kohottaa kasvoja ja terävöittää kasvojen ääriviivoja

Kiinteyttävä yövoide kaikille ihotyypeille

Magnololia, oligopeptidejä ja hyaluronihappoa sisältävä anti aging -yövoide. Tasoittaa syviäkin ryppyjä, kohottaa kasvoja ja terävöittää kasvojen ääriviivoja.


Tuotetiedot

Anti aging -yövoide kaikille ihotyypeille

Ajan myötä iho menettää täyteläisyyttä ja kiinteyttä: kasvojen ääriviivat pehmenevät ja kasvonpiirteet muuttuvat. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoide on kehitetty tasoittamaan syviä ryppyjä, kohottamaan ja terävöittämään kasvojen ääriviivoja. Se sopii kaikille ihotyypeille. 

Yövoiteessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: Magnololi lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1, oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkostoa, joka tekee ihon rakenteesta kiinteämmän1, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä. Voide sisältää myös dekspantenolia, joka tukee ihon uusiutumista öiseen aikaan.

Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night auttaa palauttamaan ihon täyteläisyyden ja terävöittää kasvojen ääriviivoja. Hienot juonteet ja syvätkin rypyt vähenevät silmin nähden. 

1 In vitro -tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty.

Kuinka käyttää

Ohjeet

Täytelöittävä Eucerin-yövoide veltostuneelle iholle

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Käytä meikin poistamiseen Eucerin DermatoClean Waterproof Eye Make-up Remover -tuotetta. Puhdista kasvot Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel -puhdistusgeelillä (jos sinulla on normaali tai sekaiho) tai Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk -puhdistusmaidolla (jos sinulla on kuiva iho).

Lue lisää

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä kostutetulla pumpulipallolla, jotta iho pystyy paremmin imemään itseensä voiteen kiinteyttävät tehoaineet.

 
Lue lisää

Erityinen hoito ja hoito

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoidetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF 15 -silmänympärysvoidetta. 

Lue lisää

Tee näin:

Käytä tätä tuotetta, jos…

Haluat terävöittää kasvojen ääriviivoja ja piirteitä yön aikana:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night sisältää magnololia (joka lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1) ja oligopeptidejä (jotka vahvistavat kollageeniverkostoa ja stimuloivat kollageenin uusiutumista1). 

Toivot ihon pintarakenteen kaunistuvan yön aikana:

Koostumuksessa mukana oleva hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.

Etsit yövoidetta, joka vauhdittaa ihon uusiutumista:
 
Ihon uusiutumista tukevien magnololin ja oligopeptidien lisäksi koostumus sisältää dekspantenolia, joka edistää ihosolujen uusiutumista yön aikana.

1 In vitro -tutkimukset

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka hoitaa ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, hienoja juonteita ja ryppyjä:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Night -voidetta, joka tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen.
 
Etsit kypsän ihon yövoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -voidetta.

Haluat kiinteyttää ja täytelöittää silmänympärysalueen ihoa:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF 15 -silmänympärysvoidetta, joka kohottaa silmänympärysalueen herkkää ihoa ja on oftalmologisesti testattu. Se sopii yökäyttöön yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -voiteen kanssa.

Ainesosat

Kuinka se vaikuttaa

Kuinka Eucerin Hyaluron- Filler + Volume-Lift toimii

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotteen koostumuksessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: 

 • Magnololi lisää todistetusti ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa  
 • Aniksesta peräisin olevat oligopeptidit stimuloivat kollageeniverkostoa, joka vastaa ihon kiinteämmästä rakenteesta
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.  

Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syviäkin ryppyjä, kohottavat kasvoja ja terävöittävät kasvojen ääriviivoja.

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarja on kehitetty tasoittamaan syviä ryppyjä, terävöittämään kasvojen ääriviivoja ja kohottamaan kasvoja. Vaikka jokaisella on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, nämä ovat usein 40–50-vuotiaita naisia ihon ikääntymisessä eniten huolettavia muutoksia. 

  Jos ihollasi alkaa näkyä ensimmäiset ikääntymisen merkit (hienot juonteet ja rypyt ilmestyvät kasvoille tavallisesti noin 30 ikävuoden tienoilla), kokeile Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjaa, joka tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat päällimmäinen huolenaiheesi (kuten monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjaa.
  Lisää tietoa kasvojen ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeanlaisen hoitotuotteen valitsemiseen löydät ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

   

  Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjaa on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ihon täyteläisyyden ja kiinteyden väheneminen – mikä näkyy kasvojen ääriviivojen pehmenemisenä ja kasvonpiirteiden näkyvinä muutoksina – alkaa huolestuttaa noin 40–50 vuoden iässä. Jos epäröit, lue artikkelimme kasvojen ihosta eri ikäkausina tai kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

  Miksi tarvitsen myös yövoiteen?

  Iho uusiutuu yön aikana. Paitsi että yövoide kosteuttaa ihoa, se sisältää myös ainesosia, jotka stimuloivat solujen uusiutumisprosessia. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoiteessa vaikuttava ainesosa on dekspantenoli, joka tukee ihon uusiutumista yön aikana. 
  Yövoiteissa ei myöskään ole aurinkosuojakerrointa. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan päivävoiteissa on aurinkosuojakerroin ja UVA-suodatin. Siksi ne sopivat päiväkäyttöön.

   

Complete the routine