• 1/1 night-peeling-and-serum
 • 1/1 night-peeling-and-serum

Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum

tick Kaksivaikutteinen anti-age -tuote
tick Kuorii ja kaunistaa hellävaraisesti ihon pintarakennetta, edistää ihosolujen uusiutumista
tick Silottaa syvimpiäkin ryppyjä

Kaksoisvaikutus: anti-age -kuorinta ja kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille

Kaksivaikutteinen kuorinta ja seerumi yökäyttöön. Kuorii ja kaunistaa ihon pintaa, edistää ihosolujen uusiutumista ja silottaa syvimmätkin rypyt. Iho on sileämpi ja säteilevämpi.

invalid-name

After only one week I noticed a positive effect on my skin. That's insane. The nightcare is soothing and refreshes my skin.

copy
Marliese, 2019

Tuotetiedot

Kaksivaikutteinen kuorinta ja hyaluroniseerumi

Ihotautilääkärit käyttävät hyaluronihappoinjektioita ja -kuorintoja saadakseen ikääntyvän ihon näyttämään jälleen nuoremmalta. Näiden hoitojen inspiroimana Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum yhdistää kaksi tehokasta koostumusta ja vaikuttaa ihon ikääntymiseen monella tavoin:

 • Ihon pintarakenne on entistä kauniimpi, ja iholla on uutta säihkettä: Voidemainen emulsio sisältää tehokasta AHA (alfahydroksihappo) -kompleksia ja glysiinisaponiinia. AHA:t, joista moni tunnetaan hedelmähappona, kuorivat ihoa ja glysiinisaponiini tukee ihon omaa hyaluronituotantoa dermiksessä, jossa syvemmät rypyt syntyvät.  

 • Ihon kosteustasapaino paranee ja rypyt tasoittuvat: Läpinäkyvässä geelissä yhdistyy korkea pitoisuus suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Suurimolekyylinen hyaluronihappo siloittaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on 40x edellistä pienempää) kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa.

  Nämä kaksi koostumusta yhdessä saavat ihosi tuntumaan sileältä. Innovatiivinen tuote on kehitetty käytettäväksi iltaisin, ja kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum kaunistaa ihon pintarakennetta ja edistää ihosolujen uusiutumista samalla, kun syvimmätkin rypyt tasoittuvat. Iho on sileämpi ja säteilevämpi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

 

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus jossa oli mukana 150 iältään 35–55-vuotiasta naista*. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 96%: kaunistaa ihon pintarakennetta
 • 95%: tuo kasvoille uudenlaista säteilyä
 • 93%: silottaa huomattavasti ihon pintaa
 • 93%: tekee ihosta säteilevämmän
 • 91%: tuotteella on kohottava vaikutus
 • 91%: supistaa ihohuokosia
 • 91%: saa ihon tuntumaan kiinteämmältä
 • 91%: kaunistaa ihoa silmin nähden

* Beiersdorf AG, PiU-tutkimus, maaliskuu 2018

Ominaisuudet

 • ei-komedogeeninen
 • miedosti hajustettu

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Levitä iltaisin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle 
 • Paina annostelijan keskeltä saadaksesi oikean määrän kumpaakin koostumusta
 • Sekoita koostumukset keskenään kämmenelläsi
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin
 • Tuote saattaa tehdä ihon tavallista herkemmäksi auringonvalolle, joten varmista, että käytät seuraavan viikon ajan päivävoidetta, jonka aurinkosuojakerroin on vähintään SPF30
 • Parhaan tuloksen saat, kun käytät yhdessä muiden saman linjan tuotteiden kanssa 

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti normaalille ja sekaiholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Gel -tuotteella tai kuivalle iholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Milk -tuotteella.

Lue lisää

Käytä Eucerin kasvovettä

viimeistele puhdistus Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää

Hoitotuote

aamuisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotetta, sen jälkeen ihotyypillesi sopivaa Eucerin Hyaluron-Filler Day -päivävoidetta ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta.

iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum -tuotetta, sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Night- ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -voiteita. Jos haluat käyttää myös Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotetta iltaisin, levitä se Eucerin Hyaluron Night Peeling & Serum -tuotteen jälkeen ennen Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta.

Lue lisää

Aurinkosuoja

Suosittelemme, että käytät seuraavana aamuna ja sen jälkeen viikon ajan vähintään aurinkosuojakerrointa SPF30. Kokeile kaikille ihotyypeille sopivaa Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -voidetta tai Eucerin Sun Fluid Anti-age SPF50 -voidetta. Tämä lisäsuoja on hyvä levittää hoitotuotteiden jälkeen ennen Eucerin Hyaluron-Filler CC -voidetta.

 

Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit anti-age -seerumia ihon pintarakenteen kuorimiseen ja kaunistamiseen:

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Night -tuotteen voidemaisessa emulsio-osassa on glysiinisaponiinia ja ihoa kuorivaa AHA (alfahydroksihappo)-kompleksia, tunnetaan paremmin hedelmähappona. Geeli puolestaan sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Kun geeli ja emulsio yhdistyvät, ne edistävät yhdessä ihosolujen uusiutumista ja kaunistavat ihon pintarakennetta samalla, kun ne silottavat syvimpiäkin ryppyjä.
 
Etsit anti-age -seerumia parantamaan ihon kosteustasapainoa ja vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä: 
 
Tuote sisältää korkean pitoisuuden suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteustasapainoa ja silottaa ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on 40x edellistä pienempää) kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa. 
 
Etsit tuotetta yökäyttöön:

Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum on tarkoitettu levitettäväksi iltaisin. Voit levittää sen ennen Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta edistääksesi ihosolujen uusiutumista ja kaunistamaan ihon pintarakennetta samalla, kun tuote silottaa syvimpiäkin ryppyjä. 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit anti-age -seerumia, jota voi levittää aamulla tai illalla vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä: 

Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate sisältää suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia ja silottaa juonteita sekä ryppyjä.
 
Etsit yövoidetta, joka vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta, joka silottaa syvimpiäkin ryppyjä ja sisältää dekspantenolia, joka tukee ihon uusiutumista.
 
Etsit seerumia, joka vähentää pigmenttimuutoksia:
 
Suosittelemme Eucerin Anti-Pigment Dual Serum -tuotetta. Se on kaksivaikutteinen tehoseerumi, joka sisältää thiamidolia ja hyaluronihappoa, vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden syntyä niin, että iho on tasaisempi ja säteilevämpi.
 

Ainesosat

Kuinka vaikuttaa

How they work together

At the heart of Eucerin’s unique Hyaluron-Filler formula is a unique combination of high and low molecular Hyaluronic Acid: 

- High molecular Hyaluronic Acid (also known as long-chained Hyaluronic Acid) remains on skin’s surface to improve hydration in the outermost layer of the epidermis – where fine lines and winkles originate.
- The molecules in low molecular Hyaluronic Acid (also known as short-chained Hyaluronic Acid) are 40 times smaller 1 than those of high molecular Hyaluronic Acid and so it is able to penetrate further into the epidermal layers where it stimulates skin’s own production of Hyaluronic Acid. 

In most of the formulas, Hyaluronic Acid is combined with bio-active Glycine Saponin which penetrates even deeper, into the dermal layers of skin, stimulating the production of Hyaluronic Acid and replenishing moisture where deeper wrinkles originate. Fine lines and wrinkles are noticeably plumped and skin is smoothed for a rejuvenated look.


1 The standard unit for measuring the mass of an atom is a kilo Dalton (kDa). Long-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 2000 and short-chained Hyaluronic Acid has a kDa of 52. Both are contained in the Hyaluron-Filler and Hyaluron-Filler + Elasticity formulas.

Usein esitettyjä kysymyksiä (8)

  Mikä ero on Eucerin Hyaluron-Filler Night Serum & Peeling- ja Eucerin Hyaluron-Filler Night -voiteilla?

  Eucerin Hyaluron-Filler Night on ravitseva kosteusvoide yökäyttöön. Se silottaa silmin nähden hienoja juonteita ja ryppyjä. Tuote sisältää dekspantenolia, joka tukee ihon omaa uusiutumisprosessia yön aikana. Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoiteen kanssa, jolloin se silottaa ihoa ja tuo iholle uutta säihkettä. Geelimäinen koostumus sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa (3), kun taas emulsio sisältää glysiinisaponiinia ja ihoa kuorivaa tehokasta AHA (alfahydroksihappo) -kompleksia, tunnetaan myös hedelmähappoina.
  Kun tuotteita käytetään säännöllisesti yhdessä, geeli ja emulsio edistävät ihosolujen uusiutumista ja kaunistavat ihon pintaa samalla, kun ne tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä. Levitä ensin Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler Night.

  3 -  Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja siloittaa ihon uloimpien kerrosten pintaa samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on 40x edellistä pienempää) kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa.

  Mikä ero on Eucerin Hyaluron-Filler Night Serum & Peeling- ja Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tuotteilla?

  Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate on intensiivinen ryppyjä vastaan taisteleva seerumi, joka on kehitetty päivittäiseen käyttöön yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler -päivä- ja yövoiteiden kanssa. Se edistää tuotelinjan voiteiden ryppyjä silottavaa vaikutusta. Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum on kehitetty yökäyttöön yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler Night -voiteen kanssa. Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate seerumin tapaan myös Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Se sisältää myös ihoa kuorivaa AHA (alfahydroksihappo) -kompleksia.

  Miksi suosittelette Eucerin Hyaluron-Filler Night Serum & Peeling -tuotteen käyttöä mieluummin iltaisin kuin aamulla?

  Suosittelemme tuotteen käyttöä iltaisin kahdesta syystä:

  1. Kuorintatuotteet voivat tehdä ihon herkemmäksi auringonvalolle ja lisätä auringonvalon aiheuttamien vaurioiden, erityisesti auringonpolttamien, riskiä.
  2. Eucerin Hyaluron-Filler Night Serum & Peeling -tuotteen tärkeän ainesosan, AHA-kompleksin, sisältämät alfahydroksihapot reagoivat valoon, mikä tarkoittaa, että ne voivat muuttua auringonvalossa, hajota ja menettää tehoaan. 

  Suosittelemme, että käytät kuorinnan jälkeen joka aamu viikon ajan päivävoidetta, joka suojaa auringolta, sillä iho voi silloin olla tavallista herkempi auringonvalolle. Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -voidetta, tai jos altistus on voimakasta, valitse aurinkotuotteistamme kasvovoide, jossa aurinkosuojakerroin on SPF50.

  Kuinka paljon tuotetta tarvitaan kerralla?

  Kaksi painallusta on sopiva määrä kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle, mutta voit käyttää myös hieman enemmän tai vähemmän.

  Onko kasvoille tarpeen levittää aurinkosuojavoidetta kuorinnan jälkeen?

  Kyllä. Kuorivat tuotteet irrottavat kuolleita ihosoluja ihon pinnasta, ja siksi iho voi olla tavallista herkempi auringonvalolle ja auringon aiheuttamille vaurioille, erityisesti auringonpolttamille. On tärkeää, että iho saa tarvitsemaansa suojaa myös pilvisinä päivinä. Käytä tuotetta, jossa aurinkosuojakerroin on vähintään SPF30, kuten Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF30 -päivävoidetta, ja levitä sitä aamuisin viikon ajan kuorinnasta. Suosittelemme, että käytät aina päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin, koska aurinko on merkittävin ihoa ennenaikaisesti vanhentava tekijä.

  Miksi kaksi koostumusta on pakattu erillisiin säiliöihin?

  Kun koostumukset on pakattu erikseen, ne pysyvät tuoreina ja muuttumattomina sekä vaikuttavien ainesosien teho on paras mahdollinen. Kun painat annostelijan keskeltä, emulsio ja geeli yhdistyvät ja muodostavat voidemaisen, mutta silti ihoa raikastavan koostumuksen, jolla on monella tavoin edullinen vaikutus ihollesi.

  Sopiiko Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum akneen taipuvaiselle iholleni?

  Kyllä. Tuotteen koostumus on kevyt ja geelimäinen, ja on kliinisesti ja dermatologisesti osoitettu, ettei se aiheuta näppyjä tai pahenna akneoireita.

  Voiko tuotetta käyttää säännöllisesti?

  Kyllä. Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serum -tuotetta voi käyttää joka ilta.

Complete the routine