Uutta

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light

Enemmän kuin anti-ageing: Täyttää rypyt ja korjaa kasvojen väriä välittömästi

Pigmenttiä sisältävä päivävoide ryppyjä vastaan tasoittaa vaalean ihon väriä ja tuo siihen hehkua.

CC-voiteiden tarkoituksena on tasoittaa ihon väriä. Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light tekee vieläkin enemmän - se on myös tehokkaasti ryppyjä tasoittava hoitovoide.

Ryppyjä tasoittava hoitovoide: Tuotteen koostumuksessa yhdistyvät suuri- ja pienimolelyylinen hyaluronihappo, jotka kumpikin ehkäisevät ryppyjen muodostumista. Samalla bioaktiivinen glysiinisaponiini tukee ihon omaa hyaluronihappotuotantoa ja lisää edelleen hyaluronihapon ryppyjä siloittavaa vaikutusta. UVA-suoja ja suojakerroin 15 ehkäisevät tehokkaasti ennenaikaista ikääntymistä ja auringon säteilyn aiheuttamaa ryppyjen syvenemistä. Iho näyttää huomattavasti sileämmältä.

Ihon väriä korjaava vaikutus: Väripigmentit tasoittavat ihon väriä ja saavat sen näyttämään heti kauniimmalta. Voide jättää iholle sileän pinnan, jolle voi halutessaan helposti levittää vielä meikkivoidetta tai muuta ehostusta, vaikka useinkaan meikkivoidetta ei enää tarvita.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light -voiteen koostumus ei ole lainkaan rasvainen, vaan se sulaa ihon pintaan ja toimii sekä yksin että yhdessä kosteusvoiteen kanssa. Voide on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu sopivaksi kaikille ihotyypeille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Voiteen erinomainen teho ja hyvä siedettävyys on todistettu kliinisissä ja tieteellisissä tutkimuksissa.

Tee näin

Levitä huolellisesti puhdistetulle iholle tasaisesti ja hellävaraisesti. Voidaan käyttää yksin tai tavanomaisen, omalle ihotyypille sopivan ihonhoitotuotteen lisäksi.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä voidetta yhdessä muiden Eucerin Hyaluron-Filler -ihonhoitolinjan tuotteiden kanssa.

Malli levittää Hyaluron-Filler CC Cream -voidetta kasvoilleen

Päivittäiseen ihonhoitoon

Malli pesee kasvojaan

Puhdista iho huolellisesti Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel- (normaalille iholle) tai Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk- (kuivalle iholle) tuotteella.

Malli kostuttaa vanulapun kasvovedellä

Pyyhkäise kasvoja Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihon hoitovoidetta varten.

Malli levittää voidetta

Levitä kasvoillesi Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream -päivävoidetta tai Eucerin Hyaluon-Filler Night Cream -yövoidetta. Levitä sitten Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream -silmänympärysvoide. Jos haluat vahvistaa suojaa ikääntymisen merkkejä vastaan, levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate -tiivistettä hoitovoiteen alle. 

Malli levittää ihon väriä tasoittavaa CC-voidetta

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light- tai Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium -voidetta ihosi väristä riippuen. Lisää halutessasi meikkivoidetta.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream suojaa ihoa auringon UVA-säteiltä, ja sen suojakerroin on 15. Jos ihosi altistuu voimakkaasti auringolle, iholla on hyvä käyttää myös muuta suojaa. Kokeile Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30 tai 50+ -voidetta normaalille ja sekaiholle tai Eucerin Sun Creme SPF 30 tai 50+ -voidetta kuivalle iholle. Levitä aurinkotuote hoitovoiteen päälle ennen Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream -voiteen levittämistä.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Kokeile jotakin toista Eucerin-tuotetta, jos...

Etsit keinoa vähentää ryppyjä ja juonteita sekä tasoittaa kasvojesi ihon väriä ja tuoda siihen uutta hehkua.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium -voiteessa on lyhyt- ja pitkäketjuisia hyaluronihappomolekyylejä, jotka kulkeutuvat ihon sisään ja tasoittavat ryppyjä altapäin. Voiteessa on myös glyseriinisaponiinia, joka kiihdyttää ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, sekä väripigmenttiä korjaaman ihon värin epätasaisuutta.

Haluat suojata ihoasi auringon UV-säteiden aiheuttamilta rypyiltä.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light -voiteessa on UVA-suoja ja suojakerroin 15, jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ryppyjen syvenemiseltä.

Haluat tasoittaa kasvojesi ihon väriä ja tuoda siihen uutta hehkua, mutta ihosi on luonnostaan hieman tummempi tai oliivinsävyinen.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Miten Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream eroaa muista CC-voiteista?

Useimmat CC-voiteet tasoittavat ihon väriä, mutta Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream -voide myös ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymistä. Se auttaa tasoittamaan syvimpiäkin ryppyjä ihon sisältäpäin, kosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen väriä välittömästi.

Miten Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream eroaa meikkivoiteesta?

Meikkivoide on värikosmetiikkaa, joka sisältää suuren määrän väripigmenttiä, mutta ei auta taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light on sekä hoito- että meikkivoide, joka sisältää vähemmän pigmenttiä ja mukautuu ihosi omaan sävyyn. Se sulaa ihoon helposti, eikä kerry juonteisiin tai jätä rajoja. 

Miten Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream -voidetta käytetään?

Tuote on erittäin monikäyttöinen. Se voidaan levittää tavanomaisen hoitovoiteen tilalle tai sen lisäksi. Jos kaipaat kasvoillesi enemmän peittävää pigmenttiä, voide toimii erinomaisena pohjana meikkivoiteelle.

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappo on ihon luonnostaan tuottama aine, joka auttaa sitomaan kosteutta. Se pystyy sitomaan itseensä tuhansia kertoja oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo on yksi epidermin (ihon uloimpien kerrosten) ja verinahan (ihon välikerrosten) soluvälitilan komponenteista ja lisää ihon volyymia sisältäpäin.

Miksi koostumuksessa on mukana myös glysiinisaponiinia?

Glysiinisaponiini, jota tuotetaan erityisestä soijauutteesta, kiihdyttää ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Se vaikuttaa soluissa, joista syvimmät rypyt saavat alkunsa, ja antaa volyymia solujen ympärillä olevaan kudokseen.

Miksi Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream sisältää myös suojakertoimen 15 ja UVA-suodattimia?

Kasvojen iho altistuu auringon säteilylle ympäri vuoden, aivan toisella tavoin kuin muu keho. Siksi kasvojen iho on auringossa erityisen haavoittuvainen. Jotta voitaisiin välttää ihosolujen perimässä tapahtuvia vaurioita, valon aiheuttamaa haittaa ja hyperpigmentaatiota, on tärkeää suojata kasvojen iho aina kun se altistuu auringolle. 

Eucerin HYALURON-Filler Edistykselliset, ryppyjä tasoittavat tuotteet

Ihon ikääntyessä sen luonnollinen hyaluronihappotaso laskee. Näin ihoon muodostuu juonteita ja syvempiä ryppyjä.
Jokainen kliinisesti testatun Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarjan tuote sisältää lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sekä bioaktiivista glysiinisaponiinia, jonka on todettu tehostavan ihon omaa hyaluronihapposynteesiä.
Jos haluat pääasiassa ehkäistä ihon ikääntymisestä johtuvia juonteita ja ryppyjä, Eucerin HYALURON-Filler -tuotesarja tasoittaa ryppyjä tehokkaasti ja on lisäksi erittäin hyvin siedetty.