Eucerin Volume-Filler Day Cream
for dry skin SK 15 + UVA -päivävoide

Täyteläisyyttä antava päivävoide kuivalle iholle, auringonsuojakerroin 15 ja UVA-suoja

Runsaan täyteläisyyttä antavan päivävoiteen magnolol, oligopeptidit ja hyaluronihappo vaikuttavat useisiin ihon täyteaineiden vähentymistä aiheuttaviin syihin.

Eucerin Volume-Filler Day Care for normal to combination skin SK 15 + UVA -päivävoide sisältää kolmea vaikuttavaa ainetta, jotka tehoavat ihon eri kerroksiin ja vaikuttavat ihon veltostumista sekä kasvojen ryhdikkyyden ja täyteläisyyden katoamista aiheuttaviin tekijöihin.

Luonnollinen magnololi suurentaa täyteläisyyttä antavien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Aniskasvista saatavat oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkkoa ja tehostavat kollageenin uusiutumista.* Hyaluronihappo puolestaan parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, täyttää ihon pintaa ja madaltaa ryppyjä.

*In vitro -tutkimukset

Kliiniset tutkimukset

Eucerin Volume-Filler -tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu kliinisissä tutkimuksissa.

Käyttöohjeet

  • Levitä voide aamuisin huolellisesti puhdistetulle iholle.
  • Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle (rintamus).
  • Hiero voide ihoon kiintein, ylöspäin suuntautuvin liikkein.
  • Jatka käyttämällä Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVa -silmänympärysvoidetta. Anna voiteen imeytyä viidestä kymmeneen minuuttiin ennen ihon ehostamista.

Nainen levittää Eucerin Volume-Filler Day Cream for dry skin SK 15 + UVa -päivävoidetta kasvoilleen

Päivittäinen ihonhoito

Puhdista iho Eucerin DermatoCLEAN Micellar Cleansing Fluid 3 in 1 -puhdistusmaidolla.

Pyyhi kasvot vanulapun avulla Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä, joka rauhoittaa ja valmistelee kuivan ihon ottamaan paremmin vastaan kiinteyttävät aktiiviset ainesosat.

Levitä Eucerin Volume-Filler Day for dry skin -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ja hiero voide ihoon tukevin, mutta hellin liikkein. Hierovat liikkeet on hyvä tehdä yläsuuntaan, jotta myös kasvojen lihakset aktivoituvat. Levitä Eucerin Volume-Filler Eye Care -silmänympärysvoide silmien herkän alueen alapuolelle ja ympärille, jotta täyteläisyyttä saadaan koko kasvojen alueelle.

Parhaat tulokset saavutetaan, kun Eucerin Volume-Filler Day Care -voidetta käytetään yhdessä Eucerin Volume-Filler Concentrate -tuotteen kanssa.

Jos tiedossa on voimakasta auringonpaistetta, suojaa auringonvalolle altistuvat alueet kasvoilla, kaulalla ja rinnassa Eucerin Sun Cream SK 30/50+ -voiteilla UV-säiteilyn aiheuttamilta lisävaurioilta.

Tuoteopas

Käytä Eucerin Volume-Filler Day Cream for dry skin SK 15 + Uva -päivävoidetta, jos …

Kokeile toista tuotetta silloin, kun…

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Eucerin Volume-Filler -tuotteet hoitavat ikääntymisen merkkejä vaikuttamalla moniin ihon veltostumista ja täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin tekijöihin. Ajan kuluessa ihon täyteläisyys vähentyy ja kasvojen piirteet voivat veltostua, koska ihon omien kiinteyttä ja pehmeyttä tuovien aineiden määrä alkaa vähentyä.
 Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler -tuotesarja on kehitetty vaikuttamaan ihon täyteläisyyttä lisääviin kerroksiin. Magnololi suurentaa tehokkaasti ihoa täyttävien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista*, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 
*In vitro -tutkimuksissa